icon

Čo vidíte na fotke?

mia78111
18. apr 2021

Foto robena satelitom (google street view)
Je to na pozemku kde stoji dom v ktorom byva moj otec.
Mama zomrela ked mala 33, v case umrtia mala cierne vlasy nad ramena. Som cvok? Ospravedlnujem sa za kvalitu snimky, je to screenshot.

Čo vidíte na fotke?Čo vidíte na fotke?
reni1512
18. apr 2021

@miskakyska očne???

mia78111
autor
18. apr 2021
panelacikova
18. apr 2021

@mia78111 nie, nič. prepáč :( čo z toho má byť napríklad tvár?

miadi
18. apr 2021

Aj tak veris comu chces.. nie je to to co by si chcela., ale ked ti to robi radost snad to neuškodi. Skor by si sa mala zamysliet preco prave teraz hladas mamu., Mozno ti chyba taka osoba v zivote materska postava.. kto Ta vychoval.? Zda sa mi ze mas foto v profile s teho bruskom? Materstvom sa vraciame k detstvu a hladame znovu to puto s mamou.. Mne Toto pripomina Rorschach test ktory sa pouziva v psychologii kde ti ukazu cierne machule ze co tam vidis .. kazdy tam vidi nieco ine a je to viac o nich ako o tom co je naozaj na obrazku.

mia78111
autor
18. apr 2021

@miadi ahoj. Neviem, moze byt. Uz mam 2 deti a dalsie uz neplanujem. ☺️

mondolina
18. apr 2021

@mia78111
môže to byť hocičo, možno keby si sa dostala real do záhrady tak by si videla čo to je.

miadi
18. apr 2021

@asia83 jej otec asi nema google zoom . Nie som ironicka ani si z nej nerobim srandu. Duse existuju ale nie su na kazdej foto kde tiene a machule vytvoria opticky klam. Ty si dost zaujata proti psychologii vidis za tym vzdy vysmech urazku nieco negativne zhadzujuce atd. Ona sama si vyhladala to co “nasla” nie ze duch jej mami sa jej prisiel ukazat.. toto cele je o autorke a jej rane z detstva o strate rodicov ktorych ani nemala . O jej hladani spojenia. Nie naopak . Zato ze to mà logicke a psychologicke vysvetlenie nie je to vysmech ani to neznamena ze popieram duchovno.

tayla
Odpoveď bola odstránená
jasminet
18. apr 2021

ja vidim zavesenu bundu na strome... teda na skutocnej fotke, na tej tvojej prvej vidim tvar a postavu, ale iba preto, ze si to napisala 😀

miskakyska
18. apr 2021

@reni1512 však ho navštív,ked nič nevidíš...ja vidím,ty nevidíš 😀

tak isto ako sa čudujú tie čo tam nič nevidia,ako tam može niekto niečo vidieť,tak isto sa čudujú tie,čo tam vidia postavu,ako tam nemožu nič vidieť,čo tam nič nevidia 😀

panelacikova
18. apr 2021

@mia78111 no ale to by musela byť teda tá postava poriadne zaklonená dozadu... keď si to takto zadefinovala, tak áno, vidím tam postavičku naklonenú dozadu. otázka znie, či ide naozaj o nejakú postavu alebo optický klam.... to je nejaký "živý" - súčasný pohľad na tú záhradu alebo nejaký, čo fotili pred rokmi?

panelacikova
18. apr 2021

@mia78111 a ešte mi to nakresli presne na tej farebnej fotografii, lebo tam tiež nevidím momentálne nič. dík

margaretka_
18. apr 2021

Mne sa na tej nepriblizenej fotke zda, ze tade ide dalsi plot dohora. Vidno tam stlpik akoby od plotu. A to by sedelo na to, ze je tam len nieco prehodene cez ten plot. Ja tam tiez postavu nevidim absolutne :-/

asia83
18. apr 2021

@panelacikova Máte pravdu. Vyššie bolo spomenuté, že to je prehodená handra. Áno, niekto to vidí, je to v poriadku. Každý vidí to, čo je schopný vidieť.

miskakyska
18. apr 2021

normálne je tam osoba opretá o strom...takto nejako ..má trošku inú pozu,ale pointa je tam 😀 🙂

panelacikova
18. apr 2021

@miskakyska ty si našla priam originál 😀 😀

tayla
Odpoveď bola odstránená
mia78111
autor
18. apr 2021

@tayla pokus o vtip 👌

linalinabizu
18. apr 2021

@tayla 😂😂😂

danik1505
18. apr 2021

@mima1 aj ja som si myslela, že to je pštros

nic0le
18. apr 2021

@tayla keď už postava, tak tuším má rúško 🤷🏻‍♀️

katkamatka7
18. apr 2021

@nic0le Tiež vidím rúško 😀 tuším si idem spraviť ten Rorschachov test.

somtunovaa
18. apr 2021

@mia78111 ja som hneď videla dve osoby, čiernovlasú, dlhovlasu v bielych šatách ako drzi v náručí druhu čiernovlásku. Možno teba ❤️

nttnnt
18. apr 2021

vidim handru co vysi na plote :D

cawes
18. apr 2021

@mia78111 ako sa ti podarioo najst surodencov cez fb? Dakujem za info kludne aj do sukromnej spravy

nerya
18. apr 2021

@jvasenka ja tiež vidím pstrosa

zltadanka
18. apr 2021

@jvasenka ja ze som jedina 😀 ja som tiez najprv ze pstros na zahrade 😀

sisabe
18. apr 2021

@mia78111 na tejto fotke vidím jasné ženu v bledych dlhých šatách a tmavé vlasy po ramena.

3petka
18. apr 2021

@mia78111 ja mám pocit že kebyže napíšeš že je tam sabat čarodejníc tak ti tu veľa žien dá za pravdu. Sorry baby nehnevajte sa na mna ale absolútne nič take ako žena tam nie je...