icon

Čo znamená tento môj sen?

20. okt 2021

Ahojte. Sníval sa mi sen, bolo to v mojom rodnom meste. Spoznala som muža a veľmi sa mi páčil aj ja jemu. A všetko s nim v tom sne bolo krásne. Zatiahla som ho dole do pivnice, boli tam dvere a one bol opretý bicykel, ten sme dali preč. Vošli sme do pivnice a boli tam postieľky. A bola tam ešte jedna miestnost, čistá krásna. Tak sme tam vošli ja som si sadla na posteľ on na stoličku, prišiel mi taky nesmeli ale bozky s nim boli tak krásne a vasnive, že to som v skutočnom živote ešte nezažila. Vedome v tom sne sa sa schovali pretože som bola vydatá, čo aj v skutočnosti som. Nepoznám toho muža, ale mala som pri ňom tie najkrajšie pocity na svete. Byt s nim bolo pre mňa úžasné. Chceli sme sa aj milovať, ale v tom som sa zobudila. A ešte si pamätám ze mal biele auto. Najkrajší sen, dohovie co to znamená.

fleur1111
•
20. okt 2021

Odráža čo ti chyba v reálnom živote.

yoxinka
•
20. okt 2021

Zrejme podvedome túžiš po tom všetkom, čo sa ti snívalo a nemáš to v reálnom živote.

spadnutaslivka
•
20. okt 2021

neznamená to nič. Niečo z toho si mohla včera niekde vidieť/čítať, niekedy nejaký podnet pripomenie niečo, s čím sa ti to spája, takže ďalšie prvky do sna, niečo máš ako túžby a proste sa to pri zatrieďovaní v hlave pomixovalo a vzniklo toto. Pochybujem, že za tým máš vidieť niečo viac

beata_ra
•
20. okt 2021

Tiez si myslim, ze to hned netreba pripisovat k tomu, ze ti nieco v zivote chyba. By sme sa asi cudovali co vsetko ovplyvnuje to co sa nam sniva 🙂 Nechci vediet, co sa sniva mne. Ale svojho muza milujes nie?

irusa
•
20. okt 2021

nič..že je to sen

cacianka
•
20. okt 2021

@beata_ra veru áno, aj jedlo, pitie, a to jedno či jablko alebo slanina, čaj alebo tvrdé, sny sú sny, mozog oddychuje a resetuje

tosomja
•
20. okt 2021

Mne sa dlho dlho sníval jeden sen, s mojím nebohým bratom, držal bábätko ktoré plakalo...volal má k sebe, dal mi dieťatko do náručia, prestalo plakať. Skončilo to vtedy, keď som reálne otehotnela. Odvtedy sa mi nesníva. Nič, žiaden sen.

bloger
•
20. okt 2021

Ten opretý bicykel ma celkom zaujal čo by to mohlo znamenať. Ale nie krásny sen si mala možno to predstavuje niečo po čom túžiš tak podvedome

autor
•
20. okt 2021

Tak áno v podstate je pravda ze po tom túžim, lebo niesom s mužom šťastná, ale tak krásny sen žesom sa až rozplakala :(