icon

Čo znamenajú tri farebné ramienka z podprsenky?

atka321
16. dec 2024

Ahojte , chcela by som vedieť čo znamená keď žena daruje priateľovi z podprsenky 3 ramienka v červenej , fialovej a čiernej farbe ako náramky
Môže to niečo znamenať s porobením ?
Buďem rada ak my dáte vedieť 👏

Strana
z2
rozculena
16. dec 2024

@nika23t alebo nemala vlasy

mandarinka555
16. dec 2024

@atka321 Tvoja gramatika je hotová katastrofa...tvoje drísty detto....A to, akože "porobenie" ma uviedlo do kómy🙈 Ja sa tu síce chodím zabávať, ale toto je už fakt stupidita veľkého kalibru! Smer psychiater, hneď!

mimikarol
17. dec 2024

Chlapec dobre zasunul.

macekovam
17. dec 2024

@atka321 to robia pubertaci. nie dospeli ludia.. si neviem predstavit ako by som niekomu dala 3 ramienka z podprsenky... kolko maju rokov?

evcagabi
17. dec 2024

My sme kedysi s kamaratkou plietli copy z 3stuh - ruzova, bordova a cervena a mysleli na toho, koho by sme "chceli 😅 trepali sme pri tom nejake 'zaklinadlo a potom sme tie cop mali kazda pod vankusom 😅 malo to priputat vysnenho chalana k nam kym sa cop nerozplete 😅 minule ked som ho nasla pohodeny na povale medzi vecami som sa celkom pobavila 😅😅

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
lulupulu
18. dec 2024

Porobeny chápem len pod jedným významom a neviem cije to naozaj tak. No ak je porobeny tak ako myslím, tak by mal.niekto porobiť aj teba aby si nepísala kraviny 😆

ajajaj00
18. dec 2024

to znamena ze zacinaju prazdniny😂

majarumm
18. dec 2024

Som jediná, kto tomuto absolútne nerozumie?😀😀😀 veď to je úplne mimo, asi som už videla všetko 😂

natalka13
18. dec 2024

@atka321 takto, uz nepi.

damira90
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
18. dec 2024

Tie ramienka si treba opatrovať a keď príde na svet bábätko, treba ich uviazať do mašle a dať na kočík aby sa mu tiež neporobilo. 😏

gulicka277
18. dec 2024

@atka321 A bra strap bracelet often means that the person wearing it is in a relationship. Teen girls sometimes give these bracelets to their boyfriends to show they are “taken.” It's a cute, homemade gift that symbolizes their connection and affection, while also letting others know they are in a relationship.
Ak vieš anglicky prelož si to a ak nie tak v podstate to dáva najavo že je ten daný muž vo vzťahu, je to zlate, vyrobené doma a symbolizuje to prepojenie a náklonnosť...
A ešte aby som nezabudla áno aj môjmu priateľovi teraz inak snúbencovi som ho na začiatku vzťahu dala ale my sme boli ešte teenageri

surriana
18. dec 2024

@mimikarol Tiež si myslím.Asi ju dobre vytrieskal tak to dostal zato.Teraz nech si ich zavesí ako na korbáč 😂

evkatk
19. dec 2024

Porobenie je totálna hlúposť, ktorej verili hlavne v stredoveku tí hlúpejší. Ak v dnešnej dobe tomu niekto verí, tak v hlave toho veľa nemá. A tá baba, jej asi totálne hrabe. Poničí si 3 podprsenky, poníži sa darovaním zdevastovaných časti svojho spodného práva a ešte od toho možno aj niečo očakáva. Pre bratranca by bolo najlepšie radšej ujsť od nej čím skôr a čím najďalej. Od takého Čuda môže očakávať bohvie čo, najmä, keď je zaťažená na odrezania...

mircalla
19. dec 2024

Iny bizar

tinqua
19. dec 2024

Končí rok 2024 a bavíme sa o mágii 🙄...nie je to nič viac ani menej ako tiktok trend a je to voľné pokračovanie gumiciek do vlasov...dievcence si takto najnovšie "ocikavaju" svoje teritorium, najhoršie čo mu hrozí je emocionálna pubertalna scéna, keď to nebude nosiť

maja249
19. dec 2024

@atka321
@knieza_pribina a potrebuje nové

lucinkak87
19. dec 2024

@knieza_pribina 🤣🤣🤣🤣

lilith_p
Autor odpoveď zmazal
koniarova
19. dec 2024

A to som mala na hovno ráno. 🤣🤣🤣🐐 Ešteže existuje tento MK. 👍👍😁

katarinka289
19. dec 2024

Ja sa čudujem, ako niektorí ľudia dokážu prežiť v tomto svete.A ešte viac ma udivuje, že majú dovolené voliť

mircalla
19. dec 2024

@koniarova Chces povedat ze mas vaznejsie problemy ako toto? neverim

klaridka
19. dec 2024

Prepáč, môžeš mi, prosím vysvetliť, čo znamená "niečo s porobením" ?
Inak, môj syn - deviatak , bežne dostane od dievčat ramienko z podprsenky... pre mňa to znamená len toľko, že dievčatá sú riadne vytreté....

basska_b
19. dec 2024

Mozno je to nejaka vyzva z tiktoku 🤣

atka321
autor
8. apr 2025

@lulupulu Moja , pýtal sa niekto na tvoj sprostý názor ? Tam sa venuj svojmu životu a nepleť sa tu 😘

Strana
z2