Čo znamenajú tri farebné ramienka z podprsenky?
Ahojte , chcela by som vedieť čo znamená keď žena daruje priateľovi z podprsenky 3 ramienka v červenej , fialovej a čiernej farbe ako náramky
Môže to niečo znamenať s porobením ?
Buďem rada ak my dáte vedieť 👏
@atka321 Tvoja gramatika je hotová katastrofa...tvoje drísty detto....A to, akože "porobenie" ma uviedlo do kómy🙈 Ja sa tu síce chodím zabávať, ale toto je už fakt stupidita veľkého kalibru! Smer psychiater, hneď!
My sme kedysi s kamaratkou plietli copy z 3stuh - ruzova, bordova a cervena a mysleli na toho, koho by sme "chceli 😅 trepali sme pri tom nejake 'zaklinadlo a potom sme tie cop mali kazda pod vankusom 😅 malo to priputat vysnenho chalana k nam kym sa cop nerozplete 😅 minule ked som ho nasla pohodeny na povale medzi vecami som sa celkom pobavila 😅😅
Porobeny chápem len pod jedným významom a neviem cije to naozaj tak. No ak je porobeny tak ako myslím, tak by mal.niekto porobiť aj teba aby si nepísala kraviny 😆
Som jediná, kto tomuto absolútne nerozumie?😀😀😀 veď to je úplne mimo, asi som už videla všetko 😂
Tie ramienka si treba opatrovať a keď príde na svet bábätko, treba ich uviazať do mašle a dať na kočík aby sa mu tiež neporobilo. 😏
@atka321 A bra strap bracelet often means that the person wearing it is in a relationship. Teen girls sometimes give these bracelets to their boyfriends to show they are “taken.” It's a cute, homemade gift that symbolizes their connection and affection, while also letting others know they are in a relationship.
Ak vieš anglicky prelož si to a ak nie tak v podstate to dáva najavo že je ten daný muž vo vzťahu, je to zlate, vyrobené doma a symbolizuje to prepojenie a náklonnosť...
A ešte aby som nezabudla áno aj môjmu priateľovi teraz inak snúbencovi som ho na začiatku vzťahu dala ale my sme boli ešte teenageri
Porobenie je totálna hlúposť, ktorej verili hlavne v stredoveku tí hlúpejší. Ak v dnešnej dobe tomu niekto verí, tak v hlave toho veľa nemá. A tá baba, jej asi totálne hrabe. Poničí si 3 podprsenky, poníži sa darovaním zdevastovaných časti svojho spodného práva a ešte od toho možno aj niečo očakáva. Pre bratranca by bolo najlepšie radšej ujsť od nej čím skôr a čím najďalej. Od takého Čuda môže očakávať bohvie čo, najmä, keď je zaťažená na odrezania...
Končí rok 2024 a bavíme sa o mágii 🙄...nie je to nič viac ani menej ako tiktok trend a je to voľné pokračovanie gumiciek do vlasov...dievcence si takto najnovšie "ocikavaju" svoje teritorium, najhoršie čo mu hrozí je emocionálna pubertalna scéna, keď to nebude nosiť
Ja sa čudujem, ako niektorí ľudia dokážu prežiť v tomto svete.A ešte viac ma udivuje, že majú dovolené voliť
Prepáč, môžeš mi, prosím vysvetliť, čo znamená "niečo s porobením" ?
Inak, môj syn - deviatak , bežne dostane od dievčat ramienko z podprsenky... pre mňa to znamená len toľko, že dievčatá sú riadne vytreté....

@nika23t alebo nemala vlasy