icon

Čumia na vás ľudia, ktorí idú oproti vám?

7. aug 2022

Ahojte mňa len záujima či aj na vás tak čumia blbo ľudia ktorých stretávate? Ja neviem kokos čo to je ,že musia premerat človeka od hlavy po päty..a hlavne staršie ženy to robia som si všimla .a keď mám okuliare čumia mi do ksichtu ty kokos no niekedy to bez slova nejde musím povedať kukuk. Hrozne každý je zvedavý nik sa nestará o seba

Strana
z2
sante81
7. aug 2022

Ešteže existuje fórum kde môžu ženy položiť akúkoľvek idiotsku otázku a čakať normálnu odpoveď.

autor
7. aug 2022

@h2 necumim iba sa pozrem že vidím ako čumia to vidno proste z boku ja za to nemôžem

autor
7. aug 2022

@koniarova môže byť 😂

autor
7. aug 2022

@sante81 no veru ešteže to má kto čítať 😂🙈☝️

autor
7. aug 2022

Tak ako keď idem nepozerám sa na ľudí .Len cítim tie pohľady tak len kuknem a oči si idú vyočit 😂😂akože hrozne niekedy .

autor
7. aug 2022

@bloger juchuu😂🙈sme na výlete v zoo a tam nech čumia na opice a nie namna boha

oli18
7. aug 2022

No ved daj foto, mozno budeme aj my cumiet. Aspon ti povieme, preco.😉

stanulienkat
7. aug 2022

Tak nevieme prečo na teba zízajú. Možno si tučná, šeredná, s nevkusnými tetovačkami, sortky zarezané do prdele a crop top....To by som zizala na teba aj ja.😄

spadnutaslivka
7. aug 2022

no pravdepodobne vynikáš nad bežnosťou (či už v pozitívnom alebo negatívnom význame) a preto sa proste pozrú. Sú ľudia všední, ktorých si ani nevšimneš a potom sú takí, čo sú stredobodom aj v dave a s kapucou na hlave.

iwesska
7. aug 2022

Ja mam skusenost,ze najviac si ludia prezeraju botoxove kralovne . Ked maju pery napustene tak,ze ich musia mat pootvorene,do toho neprirodzene vytiahnutu kozu na tvari, umele pologule na hrudniku a do toho farba koze ako natreta hnedym kremom na topanky,to prilaka pozornost aj slabozrakeho😆Nemas nieco z toho nahodou? 🤔

spadnutaslivka
7. aug 2022
stanulienkat
7. aug 2022

@iwesska tak na také s naspulenou papuľou, ktoré vyzerajú ako z tretoriedneho bordelu, na tie zizam aj ja, priznám sa. 😁 Ale také cicušky si myslia, že ľudia na ne zízajú preto, lebo sú také sexi. Že to je niekedy ďaleko za hranicou vkusu, na to ani nepomyslia🤣

bloger
7. aug 2022

autorka nepísala si nič o tom, že to bolo v ZOO.

ahhola
7. aug 2022

Čoby tetusky necumeli, ved ľudia dnes tak zaujimavo vyzerajú... Krúžok v nose, tetovacka na čele, zelené vlasy, pery kačacie, zarezané kratase spredu aj zozadu a celulitída po vrstevniciach k tomu čižmy, a to všetko niekedy na jednej osobe...

moonlight1210
7. aug 2022

A nebola si v tej zoo oblecena tak, ze si pripominala tajomsi personal?

Vtedy ludia vedia vahat, ci ta oslovit, alebo nie, ked nieco potrebuju, ale nie su si isti, ci tam naozaj pracujes.

viestta
7. aug 2022

Ja len tolko: Keď vyzeráš len z polovice tak cudne ako odpovedás, nečuduj sa, že si ťa ľudia obzerajú. Takých prípadov veľa po svete nebeha, nenechajú si ujsť príležitosť pokochať sa exotickým zjavom.

estrella5
7. aug 2022

Ako sorry, ale keď ide oproti mne človek tiež sa väčšinou naňho pozriem. Možno sa pozriem aj od hlavy po päty, v podstate ani neviem do akej miery sa pozriem. Robím to tak automaticky. Kráčam a pozerám. Niekedy sa na protiidúcich aj usmejem. Len tak. Pre krajší deň... Niekedy zas na protiidúceho pozerám a ani ho nevnímam lebo si rozmýšľam nad svojim (to je asi u mňa najčastejšie 😁) Ono, holt, nečumím stále do zeme ani do mobilu 🙃 A keby mi niekto odvrkne "kukuk", tak mu asi poviem svoje. Nikdy na nikoho nezazerám v zlom a ani úmyselne. A ani by mi nenapadlo, že niekoho môže vytáčať to, že sa naňho pozriem lebo ide oproti 🤷‍♀️

Strana
z2