icon

Darujeme Európu moslimom?

janinah
2. okt 2013

Váš názor?..ja som zhrozená 😒

digysa
6. okt 2013

@natas4 Nezda sa ti tato otazka od sirinky povedoma? Citujem: "mas aj konkretnu skusenost s takym afgansko nejakym zmiesanym manzelstvom?" 😕
Pamatas si ako nas buzerovala v "inej" teme otazkami: "a citala si si zdravotnu kartu dietata, ktore bolo ockovane ale je zdrave? Mas doklady a notarske overenu kazdu vetu a vsetko co sem napises???"
Pozor na to...o chvilu budes musiet vestky prispevky sudne dokazovat 😉

digysa
6. okt 2013

@natas4 A este jedna rada...pre dobro tejto diskusie, pre boha nepokracuj v debate o dvojickach, lebo erjona ti tu vytiahne tolko nemeckych linkov a tolko roznych clankov o konspiracnych teoriach a zacne rozoberat celu americku politiku....ako vidis, uz zacala.... a to sem nepatri... ( je predsa jasne, muslimi su priklad spolocnosti.....niet nad nich...) 😵

natas4
6. okt 2013

@digysa ano ved to som sa tu uz docitala, ze najmenej teroristickych utokov spachali moslimovia 😅 😉

erjona
7. okt 2013

@natas4 Podstata je kto si ten zlocin objednal! Pretoze inak by v tom lietadle nesedeli!

erjona
7. okt 2013

@natas4 Tak citaj este raz a pochopis!

erjona
7. okt 2013

@natas4 V EU veru najmenej.... ale vsetko obracat, tak to by sa ti pacilo!

erjona
7. okt 2013

@sirinka Aj kto si ich objednal je otazka, ale my dve to vieme.... aj ako sa zaplatene dolare dostali k teroristom!

erjona
7. okt 2013

@natas4 http://jaromirnovak.blog.sme.sk/c/137707/O-podo...
Super clanok si nasla - chvala Bohu, ze to EU vidi inak ako nasi Slovaci 😉
Demonstracie zacali, lebo Srbi vrazdili Albancov, ale to ty nemozes vediet, tak ta tu ani nebudem poucovat a ani sa s tebou na tuto temu bavit...moj muz bol pri tom, ked na nich strielali ostrymi nabojmi a cely autobus albancov bol vyvrazdeni... ale citaj, co najdes v podobnych clankoch, ved tie maju urcite pravdu!

erjona
7. okt 2013

@alecka Ved si pohladaj, ked ta to tak zaujima! Co sa to mna pytas? Tu je tema o EU a nie o krajinach tretieho sveta!

erjona
7. okt 2013

@sirinka Vidis, ze to nema vyznam, si sa ma zastala a uz je na teba utocene,,, to je ich styl pislania
@natas4 a @digysa - proste, ked nevedia, kam z konopy, utocia osobne!

sirinka
7. okt 2013

@natas4 ja som ti odpisala na vsetko. Je fajn, ze si za vsetkym stojis, aj ked v podstate ide iba o cistu teoriu, akukolvek skusenost ineho cloveka zo zivota neberies v uvahu, polemizujes a negujes...

sirinka
7. okt 2013

@digysa ano vytiahli si sem toto, ok, slo o moju komunikaciu s pani pravnickou, ktora uplne bezne takto komunikuje so zenami na MK a pokial jej nevedia dolozit svoje tvrdenia ci nazory, oznacuje ich za bezvyznamne a bez vypovednej hodnoty, tak preco by ona mala byt vynimka a tvrdit si tu cokolvek od buka do buka... No ale to ti samozrejme uslo, ta pointa 😉

erjona
7. okt 2013

No a este k tym celosvetovym moslimskym teroristom, najviac zomrelo civilistov - moslimov - preco nie ludia z inych nabozenstiev? Aky to je moslim, ked ide zabijat vlastnych ludi? Ziaden, to nema s vierou nic spolocne, je to proste ich presvedcenie presadzovat si vlastne ideologie (hlavne politicke) a to nasilim! Si to uz uvedomte. Terorizmus samotny islam odcudzuje. Ale to by ste nemohli byt take zaujate (podaktore), a mali by ste sa trosku informovat! Hned po nejakom utoku, media s presvedcenim informuju, ze sa jedna urcite o moslimov - rok 2011 v EU - 3 teroristicke utoky pripisane na konto moslimov - ani jeden clovek pri tychto utokoch nezomrel! Ak utok spravi nejaky separatista - co sa aj deje v EU - preco tam nie je spomenute ich nabozenstvo - su vsetci ateisti? Uz je to vazne smiesne....

erjona
7. okt 2013

@natas4 Si ma nemyl s tebou, ja po krcmach nechodim... premudrela natasa! Co ma objektivny pohlad z medii 😉 A vzdy pravdu a nikdy neutoci osobne ako to o sebe napisala a snazi sa byt nestranna, preto mala za potreby nestranne vytahovat, ze mam Albanca z Albanska a urcite vedela dovod, preco zijeme v AT... len si sa trosku sekla!

erjona
7. okt 2013

@sirinka Tak na zaver to najlepsie 🙂

V závere tam možno konštatovať, že nebezpečenstvo straty kontroly nad pravicových extrémizmom netkvie ani tak v tom, že by sa zväčšovala členská základňa extrémistických hnutí, či by potenciálne hrozila eskalácia násilia. Nebezpečenstvo straty kontroly je predovšetkým v raste sympatií k myšlienkam, ktoré majú svoj pôvod v pravicovom extrémizme, a ktoré sa postupne stávajú súčasťou programov politických strán, či politických postojov občanov, ktorí sa inak identifikujú ako súčasť a ochrancovia demokratickej tradície. V konečnom dôsledku sú však jej „hrobármi“.

sirinka
7. okt 2013

@erjona vzdy ma ale napada otazka, komu takyto stav najviac vyhovuje a preco sa aj dalej do sveta siri panika a tym aj podpora takymto naladam....

erjona
7. okt 2013

@sirinka Hroza, uz sa to trosku inak vidi, ked to povie osoba, ktora v tomto strachu zije... teroristi su manipulatori, nic ine ☹

erjona
7. okt 2013

@sirinka No ja viem preco,,, a aj ty 🙂 Ostatni nas tu ale napadnu, ze suhlasime s konspiracnymi teoriami,,,ale pravda vide na javo, ako vzdy,,, potom sa budeme o tom s niektorymi tu bavit! 😉

natas4
7. okt 2013

@erjona dievca ty ma coraz viac bavis 😀 tak vy dve viete kto objednal teroristicke utoky? 😀 😀 😀
Prosim ta je nieco co nevies? 😕 😀

natas4
7. okt 2013

@erjona ty si si z clanku zase vybrala len to co sa ti hodi...ja tu s tebou nediskutujem o tom, kto zacal konflikt...keby si si clanok precitala cely a zamyslela sa, tak by si pochopila co som tym myslela...

erjona
7. okt 2013

@natas4 Je vela veci, ktore neviem,,, som rada, ze ta bavim, lebo ked citam vase komentare, mne teda do smiechu nie je! Ale necham to na kazdeho z vas, mate aj vy take nieco v sebe, co sa nazyva svedomie? To sa inak nenavistou otupuje a treba ho u teba zasa ako sa zda zaskolit....

erjona
7. okt 2013

@natas4 ucim sa od teba 🙂

natas4
7. okt 2013

@erjona mala by si niekedy zajst do takeho pubu, to odreagovanie by ti mozno pomohlo 😎 debata s tebou mi pride ako v skolke , si tak sfanatizovana, ze si nevidis po koniec nosa

erjona
7. okt 2013

@natas4 No neviem, kto tu ma sfanatizovane nazory, sa pozri na svoje, nic dobreho nepripustas,,,ja sa v pube nepotrebujem odreagovavat, dakujem ti za radu, ak to ty potrebujes k tvojmu zivotu, tak nech sa paci...

natas4
7. okt 2013

@erjona amen 😵

erjona
7. okt 2013

@natas4 No co uz s tebou ani z voza ani voz,,, 😉

natas4
7. okt 2013

@erjona . 😀

vejula
7. okt 2013

aj ked vo väčšine suhlasim s dygisou čo sa temy tyka, mam iny pohlad na 11 september. A ano priklanam sa k tomu, že to bolo napadnutie zvnutra, pre viacero dôvodov. Smiať sa z toho, že veriť konšpiraciam je primitivne, tiež nieje najmudrejšie No neviem, aj napríklad druhá svetová vojna začala pod klamlivou zamienkou kvôli ktorej napadli nemci Polsko. Odmietať tuto možnosť, len preto, lebo oficialne sa predostiera iná mi nepride 100%tné. Ale tak ano o tom nieje tato tema, len tolko som chcela, že nie vždy sa da veriť oficialnym správam. JA o 11 septembri pochybujem od prvého dna, ešte pred prvou oficialnou konšpiraciou. A samozrejme že teroristi nadšene nechaju zvaliť tento utok na seba, lebo čím väčšwí strach nahanaju, čím väčšia moc sa im pripisuje, tým väčšie plus pre nich