Detox počas kojenia

lalota
22. feb 2018

Baby, čo hovoríte na cca 14 dňový detox zeleninovými a ovocnými šťavami počas kojenia ? Zhoršuje sa mi zdravotný stav( ekzémy, astma, únava) a cítim, že mám uz "prehltene" telo.

santeema
22. feb 2018

@lalota ja som si dala tento detox 10 dni a o mesiac znovu 10 dni. vsetko bolo ok, vydrzala som to v pohode, musela som si dat taky trosku pianko rezim a poobede si pospat. len som bola priserne unavena po detoxe. padali mi aj vlasy dost. to nie som dajaky zaciatocnik., ja som ho drzala aj s mudr.fullovou, ktora ho robi uz ale 30 rokov a presne som dodrziavala co som mala, ziadny experiment to nebol. lenze ked mas deti, tak sa dobre nevyspis, nemas taky relativny relax, aky by pri detoxe mal byt. asi to bolo tym. ja z mojej skusenosti by som ti doporucila radsej si daj viac kratsich po sebe. a este neviem ako bude reagovat babo v mliecku na same surove potraviny a este, aby si sa velmi nevycerpala z mineralov. ja som popri poslednom detoxe uzivala bunkove soli a citila som sa ovela lepsie. este pri detoxe treba cisti aj creva magneziovou solou kazdy vecer, lebo ak sa necistia nema to velmi vyznam a toxiny ti prechadzaju do krvi a je do laxativum, aby to babu v mlieku nesposobilo hnacky. to by som sa informovala v lekarni. zelam, aby sa ti zdravotne problemy upravili🙂

lorela
22. feb 2018

Rozhodne nie, vsetky toxiny uvolnene pocas detoxu preniknu do materskeho mlieka.

renatka100
23. feb 2018

@lalota je dobre pit zeleninove stavy stale a nie len pocas nejakeho detoxu…treba mat dobry odstavovac a zaradit ich ako sposob zivota…taktiez ak chces zmenu mozes jest zeleninu a pritom stavy…je to obsiahly jedalnicek a urcite totelo ocist aj same…skus pozriet na gerson therapy a recepty. Rano sa jedia ovsene vlocky bez osladenia (minimalne) s trochou ovocia aj suseneho, obedy su vzdy zeleninova celerova polievka plus dusena alebo varena zelenina a vzdy par zemiakov, vecera to iste. Nic by sa nemalo solit. Popritom sa piju stavy - iba zeleninove…odporucam nielen ako liecbu ale aj ako zivotny styl.

janka7177
23. feb 2018

Ako pise lorela, vsetky toxiny preniknu do mliecka.

noname26
23. feb 2018

Radsej zmenit natrvalo zivotny styl mensou zmenou ako drasticke detoxy. Mozes aj stratit mlieko od vyCerpania. Zarad viac ovocia a zeleniny, nejedz vyprazane, maso tiez nie kazdy den,mozno na cas vyhod mlieko, zniz prijem bielej muky a cukru.ale nic drasticke..

vanesanova
23. feb 2018

@lalota ahoj aj ja som to riesila....tiez kojim ale vykaslala som sa na to teraz nemozes dietovat nijak...musis mat teraz plnohodnotnu pestru vyvazenu stravu...to mi povedala doktorka ze ak citim potrebu tak mam doplnit ovocne a zeleninove stavy a zvysit spotrebu ovocia a zeleniny ale len ako doplnok k normalnej strave urcite nie zit len na stavach...lebo ked ti budu chybat bielkoviny a cukry a skroby z inej tuhej stravy teraz paradoxne budes este viac unavena a pocas takehoto radikalneho detoxu sa vylucuju do organizmu toxiny ktore sa nahromadili v tele a chcu sa dostat von takze pocas kojenia urcite nie lebo to moze uskodit teraz tebe aj babatku takze som si kupila len antioxidanty a teraz jem tie-goji kustovnicu cinsku;manuka med;rakytnik a jem kazdy den biely jogurt a ovocie a robim si smoothies kazdy den ale jem normalne vsetko a pijem vela vody a magneziu-doplnam horcik ked som teraz furt unavena trochu to pomaha aj na bolest hlavy.

rybka16
23. feb 2018

Na "detox" máš pečeň.

lilu74
23. feb 2018

Pocas kojenia urcite nie

alobalka
23. feb 2018

Určite nie. Nepises aké veľké dieťa je a ako často kojis. Je v tom tiež rozdiel. Radšej viac spat, striedmejsie a zdravšie jesť. Prechadzky a obmedziť stres, pc, tv? 🙂

santeema
23. feb 2018

@lalota este som zabudla napisat, ze ja som nekojila vtedy, s kojenim by som asi zomrela od unavy a tiez by som zvazila, co tu pisu ostatne baby, ze vsetky toxiny sa uvolnuju do mieka babatku a to urcite nestoji za to. ja som to drzala, aby som trosku schudla, ale aj zo zdravotneho hladiska je to super. ved ked maly bude mat rok, prip.rok a pol v pohode mozes prestat kojit. stravy ma uz dost na vyber a sunar je tiez nahrada tvojho mlieka.

lalota
autor
24. feb 2018

Baby, ďakujem vám veľmi pekne, zvolim teda zlatú strednú cestu, žiaden detox no pridám tie stavy do môjho jedálnička 🙂

damoska
15. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

počas kojenia určite nie, radšej ešte chvilku počkaj. Ale potom by som radšej zvolila nejaky čaj a k tomu detoxikačnu kuru, proceduru. Su učinnejšie ako nejake doplnky stravy