icon

Dlhodobá ignorácia žiadosti o možnosť blokovať užívateľa

soldi
8. jan 2014

naozaj vam, timu asmira, absolutne nezalezi na vasich prispievatelkach?
je vam prednejsia popularita, hadky a sikana nez klud a pokoj ako sa stale snazite klamlivo prezentovat?

narazam na kauzu anjelicek26. poznam ju osobne. je to clovek, ktory pomaha a snazi sa a kvoli vasej neochote a pomylenym prioritam ma odist?
kolko skvelych osob este vyzeniete?

preco je pre vas taky problem pridat tlacitko: blokovat?

kolko hlasov a peticii treba, aby ste to konecne urobili?

mariova odpoved na nase otazky bola arogantnym vysmechom:

ďakujem za článok a každej používateľke za reakciu. Reagovať budem postupne, teraz však k blokácii konkrétnych používateľov. Takáto funkcia nie je riešením, nakoľko tým sa problém len skrýva a ostáva naďalej "živým". V tejto veci sa treba pozrieť celkom na príčinu vzniku problému, ktorou v tomto prípade, ako sama píšeš, je do veľkej miery aj tvoja popularita. Este viac ako popularita, je pravdou to, že Modrý koník je kópiou reálneho života, v ktorom existujú radosti aj ťažkosti. My sa snažíme o to, aby koník vytváral čo najviac príležistostí na radosť a nie je našim cieľom spraviť stránku hygienicky čistou pred nezhodami. Práve tie sú znakom pokroku a preto som rád, že si o svojom probléme informovala verejne. Článok prosím nechaj aktívny, budem ho ešte potrebovať a ďalej reagovať.

reagovat budes postupne? takto? ze to zmeties zo stola?
funkcia blokovat nie je riesenim? a co je? ked pojdem s bolestou k lekarovi a budem si pytat liek, tam ma ma odbit s tym, ze on nevie preco ma to boli tak ma necha trpiet, kym na to nepride? to je spravny postoj podla vas, asmira timu?
ked je niekto popularny, tak ma byt povolene donho hocikomu hocikolko beztrestne kopat? bez nasledkov a sankcii? to je ten obraz, akym sa chcete prezentovat?
nezhody su znamkou pokroku? tak podme rozputat tretiu svetovu vojnu, nech vsetci vidia aki sme pokrokovi.

same skvostne slova, ale odkaz je jasny:
kasleme na vas, mile prispievatelky, ste pre nas len zdrojom penazi a nezalezi nam na vas vobec.

katasa
Odpoveď bola odstránená
macamac
12. jan 2014

@katasa čoooo??? 😲 😀 😀 😀
si si myslela,že som šlohla fotku???? 😲
že Majeská 😀 😀 šak už nie som blondína 😀 😀
už ma prirovnávali na koňovi k Vadkerti 😀 😀 (staršia profilovka)
fčul ty začínaj
a v realite si ma mýlia že s Brychtovou 😕 😀 😀

a mne sa ani jedna nepáči 😀 😀 😝

nepripomínam ti niekoho pekného?
napr. Snehulienku? 😀 😀 😉

macamac
12. jan 2014

@katasa AV = anti vakcinačná (skupina) 😉

katasa
12. jan 2014

@macamac nie, že si šlohla... ale že si 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

babaker
12. jan 2014

@macamac dakujem 😉 kym som sa sem dokotkodakala, uz je vyriesene 😀

katasa
12. jan 2014

@babaker
@macamac ešte som sa nedostala do prestrelky, tak som nepoznala skratku 😉

macamac
12. jan 2014

@katasa 😀 😀 😀 😀 😀
to fakt???
akože ja tu...ako Majeská???? 😀 😀 😀
umrem 😀
si zlatá, no
ako pravdupovediac z tých troch mi je najsympatickejšia 😉

ja asi pôjdem do toho
šoubiznis je môôôôôj 😀 😀 😉

babaker
12. jan 2014

@katasa ja sa tam tiez nechodim hadat, na to nieto casu. 😝
@macamac no, to aby si zacala zbierat lajky. ved vies ako to chodi v soubize 😉

katasa
12. jan 2014

@babaker ja to ani nesledujem.... absolútne dôverujem synovej doktorke a hotovo...

jabadaba
12. jan 2014

@vejula tak a predsa sme sa dostali ku Kvantovej fyzike! Ja som to vedela. (narazam na jednu temu, kde som na dotaz o smerovani temy podotkla, ze sa urcite dostaneme ku kvantovej fyzike. 😉 )

katasa
12. jan 2014

@jabadaba podme radšej ku chémii... tam som doma, z tej som prepadla 😀 😀 😀 😀 😀

jabadaba
12. jan 2014

vratim sa od kvantovej fyziky a ockovania nazad k udalostiam poslednych dni a nemozem sa aj nadalej ubranit trpkej prichuti celej kauzy. Coraz naliehavejsie mi rezonuje v mysli desna nespravodlivost. ktora sa tu odohrala a coraz viac sa mi hnusia prejavy davovej psychozy, ktore tu boli predvedene. 😝 Opakovane som si precitala odpoved, ktoru irris dostala z redakcie a ktoru mi stihla snad par sekund pred vypoklonkovanim z fora este preposlat. Moje pocity su ako pisem vyssie.

jabadaba
12. jan 2014

@katasa tak v chemii si doma...no vida, aka znamost, to sa sikne. 😀

katasa
12. jan 2014

@jabadaba odpovede nie sú odpovede...

digysa
13. jan 2014

@jabadaba kde je ta odpoved? Ja ju chcem tiez vidiet....posli, nebud labud 🙂

zuzkaanicka
13. jan 2014

@jabadaba mas pravdu-vyhrala kvantita nad spravodlivostou 😝

jabadaba
13. jan 2014

@zuzkaanicka tak je. Vyslo sa v ustrety stadu. Je tu zial hojnejsie zastupene, takze chapem, ze vsetko ostatne muselo ist bokom. Kvantita proste nepusti, nech je akejkolvek kvality. 😝

jabadaba
13. jan 2014

@katasa uz to tak vyzera, ze odpoved nie je odpoved, nikdy sa nestala a ked sa stala tak zmizla...asi ako v tej rozpravke - odvolavam co som odvolal...ach jo. 😝

jamabe
13. jan 2014

@jabadaba Áno, veľká nespravodlivosť! Pred chvíľou som si uvedomila, že tu pomaly každá druhá hádže do svojich fotoblogov (verejne prístupných) linky na videá z youtube. A nie vlastných, ale druhých ľudí. A Irriss urobila vlastne to isté - hodila tu link na verejne prístupné video. To tu potom môžu vypovedať polovicu užívateliek Koníka!
Aj keď Irriss vypovedali "len" na 3 mesiace, myslím si, že sa tu už nikdy neukáže.. Zato som dosť silno presvedčená, že anjelicek sa tu znovu objaví a to veľmi rýchlo - závislosť je sviňa 😝

jabadaba
13. jan 2014

@jamabe bingo! Presne tak. Hemzi sa to tu videami cudzich ludi, ale kedze sa nejedna o clenky tohto fora tak je to OK, o zneuzitie nejde. To je ten dvojaky meter. Princezne si myslia ake su chrumkave, pritom robia to iste. Ale zrejme to iste nie je to iste ak to robia dvaja ludia... 😝

jabadaba
13. jan 2014

@jamabe no, byt ja na irrisinom mieste, urcite sa nevratim. Cisto z hrdosti! Leda ze by tu niekto nehcel uplne stratit ksicht a veci by uviedol na pravu mieru a zaujal objektivne stanovisko. Aby ani jedna strana tu nefigurovala ako totalny vyvrhel.

vejula
13. jan 2014

@zuzkaanicka nie nemam vyštudovanu fyziku. To len v ramci samovzdelavania si rada čítam o fyzike, pozeram dokumenty. A kvantova fyzika ma fascinuje preto, lebo mi pripada taka nenormalna 🙂 😀 Akoby povedal Albert Einstein :
"Najkrajšia vec, ktorú môžeme objaviť, je záhada." A vo mne tento pocit vzbudzuje kvantova fyzika 🙂

@0silvia0 jaj ja ani nemusím momentalne čitak iné temy, mne na strhnutie do reality momentalne stačí moj syn... Chuda, od včera ho strašne boli krk, nemôže poriadne hlavou hybať. 😖

vejula
13. jan 2014

@jabadaba no ja som proste musela skončiť pri kvantovej fyzike, aby sa vyplnil zakon, ktorý vyšiel z úst proroka jabadaba 😀 😀

zuzkaanicka
13. jan 2014

@vejula Myslela som si to 😉

vejula
13. jan 2014

@zuzkaanicka ty si študovala fyziku???

jabadaba
13. jan 2014

@vejula 😀

zuzkaanicka
13. jan 2014

@vejula tak trochu 😉 ... naco tolko otaznikov? 😉

zuzkaanicka
13. jan 2014

@jabadaba vsimni si, ze uz je aktivne citana aj tato temicka ...@katasa dala normalnu otazku (co je AV) a uz je ta otazocka maznuta, lebo odbocuje od temy ... (prvy prispevok na 14.strane) ... myslim, ze niektori ludia su fakt vtipalkove 😝

zuzkaanicka
Odpoveď bola odstránená
vejula
13. jan 2014

@vejula to je taka moja uchylkka, všimni si velmi vela končim vety aj viacerymi bodkami, či otaznikmi... viacerým vykričnikom sa snažim vyhybať 😉 nehladaj za tym žiaden bočný vyznam
Takže ty si fyzik, super, ked budem z niečoho blbec, tak mi poradiš 😉 😵

vejula
13. jan 2014

@zuzkaanicka to je taka moja uchylkka, všimni si velmi vela končim vety aj viacerymi bodkami, či otaznikmi... viacerým vykričnikom sa snažim vyhybať 😉 nehladaj za tym žiaden bočný vyznam
Takže ty si fyzik, super, ked budem z niečoho blbec, tak mi poradiš 😉 😵