Dlhodobá ignorácia žiadosti o možnosť blokovať užívateľa
naozaj vam, timu asmira, absolutne nezalezi na vasich prispievatelkach?
je vam prednejsia popularita, hadky a sikana nez klud a pokoj ako sa stale snazite klamlivo prezentovat?
narazam na kauzu anjelicek26. poznam ju osobne. je to clovek, ktory pomaha a snazi sa a kvoli vasej neochote a pomylenym prioritam ma odist?
kolko skvelych osob este vyzeniete?
preco je pre vas taky problem pridat tlacitko: blokovat?
kolko hlasov a peticii treba, aby ste to konecne urobili?
mariova odpoved na nase otazky bola arogantnym vysmechom:
ďakujem za článok a každej používateľke za reakciu. Reagovať budem postupne, teraz však k blokácii konkrétnych používateľov. Takáto funkcia nie je riešením, nakoľko tým sa problém len skrýva a ostáva naďalej "živým". V tejto veci sa treba pozrieť celkom na príčinu vzniku problému, ktorou v tomto prípade, ako sama píšeš, je do veľkej miery aj tvoja popularita. Este viac ako popularita, je pravdou to, že Modrý koník je kópiou reálneho života, v ktorom existujú radosti aj ťažkosti. My sa snažíme o to, aby koník vytváral čo najviac príležistostí na radosť a nie je našim cieľom spraviť stránku hygienicky čistou pred nezhodami. Práve tie sú znakom pokroku a preto som rád, že si o svojom probléme informovala verejne. Článok prosím nechaj aktívny, budem ho ešte potrebovať a ďalej reagovať.
reagovat budes postupne? takto? ze to zmeties zo stola?
funkcia blokovat nie je riesenim? a co je? ked pojdem s bolestou k lekarovi a budem si pytat liek, tam ma ma odbit s tym, ze on nevie preco ma to boli tak ma necha trpiet, kym na to nepride? to je spravny postoj podla vas, asmira timu?
ked je niekto popularny, tak ma byt povolene donho hocikomu hocikolko beztrestne kopat? bez nasledkov a sankcii? to je ten obraz, akym sa chcete prezentovat?
nezhody su znamkou pokroku? tak podme rozputat tretiu svetovu vojnu, nech vsetci vidia aki sme pokrokovi.
same skvostne slova, ale odkaz je jasny:
kasleme na vas, mile prispievatelky, ste pre nas len zdrojom penazi a nezalezi nam na vas vobec.
božeeeeeeeeeeeeeeeeeee
všetci sa zídeme raz v jednej posteli........
a všeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetky debaty na koni skončia pri očkovaní 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@sirinka pozor, tato tema nie je o ockovani ... takze ak sa chces o ockovani bavit, je tu dost vela tem, isto vies, ktore to su 😉 ... ja som pisala obecne o odbornikoch, konkretne sa mozem podebatit o odbornikoch napr. na matematiku, informatiku a podobne vedy, o odbornikoch na ockovanie pisala napr. @vejula ... tak sa opytaj jej ... ja sa do debaty o ockovani zatiahnut nedam 😉
@zuzkaanicka 😀 ja viem a preto som sa aj snazila pisat moje prispevky vo vseobecnej rovine... Nie ja som sem neustale tahala tieto temy 😉
@sirinka stacilo, ze si ich raz dotiahla a uz sa ich nevies pustit 😉 ... vo vseobecnej rovine som sa snazila pisat ja a nejako sa to kvoli niektorym prispievatelkam nedarilo uplne dobre😉
@zuzkaanicka
@katasa jo baby, nechcem pokračovať na tuto temu. Ale, citila som potrebu sa vyjadriť, kedže sa tu v naznakoch stale predhadzovalo, že neočkuju len mlade, lahko ovplyvnitelne, nevzdelané ženy. Proste, nesuhlasim s tym, tu sa samozrejme natiska otazka, kto su to tí odborníci, ktorým treba veriť? Nenatiskaju sa pochybnosti, ked títo pediatri napríklad odmietaju nahlasovať nežiaduce učinky po očkovaní, a budu svetosvete tvrdiť, že to či ono nema s očkovaním nič spoločné, napriek tomu, že daný nežiaduci učinok nachadza v pribalovom letaku vakciny ? A toto nemam z internetu, toto mam z blizkeho okolia, pretože nejedna kamaratka bola odpisana spôsobom, to s očkovaním nema nič spoločné a hotovo. Aj v bezprostredných rekaciach po očkovaní. Toto su veci, ktoré napríklad mna nutia rozmyšlať, či ide skutočne o ferovu hru ohladne očkovania. Ale ano, tato tema nieje o očkovaní, ale musela som sa vyjadriť, kedže som sa citila vami zaradená do kategorie mlade, hlupe, lahko ovplyvnitelné.....
@zuzkaanicka no to ani nahodou, ja som urcite nebola ta, co sem tietemy dotiahla a ani sa okolo nich dookola tocila...
@katasa vdaka mne? Akoze ked vidis moj nick, mas nutkavy pocit pisat o ockovani? A poniektori este aj o megaskorbickej liecbe?
@sirinka Ty si sem prisla a hned si zacala s tym, co som ja napisala den predtym do temy o ockovani ... takze teraz nepis, ze Ty si sem s tym neprisla 😉 ... myslim, ze netreba, aby som to hladala ... rovno som Ta upozornila, ze sa nebudeme natahovat o ockovani, lebo tato tema je o inom 😉
@zuzkaanicka kludne to mozes pohladat... Ja som vtedy zamerne nespomenula, o aku temu sa jednalo, iba som porovnala tvoje rozne reakcie na podla mna dve podobne situacie... To, ze ty si zacala debatu o ockovani, je uz tvoja vec.
@sirinka pozri, kedze som potrebovala vysvetlit rozdiel medzi tymi situaciami (totozne neboli), tak som musela spomenut o co sa jednalo, rozhodne som sa vsak nechcela o ziadnom (ne)ockovani bavit ... tuto temu ja mam uzavretu a nemienim ju preberat na MK 😉 ... ale nebudem sa s Tebou hadat, samozrejme, vobec som nemusela na Teba reagovat, otazne je, ci by sa tu ta tema nebola aj tak objavila 😉
@zuzkaanicka to uz su iba domnienky. Tebe sa mozno situacia totozna nezdala, mne minimalne podobna 😉 kazdopadne ja som reagovala na mazanie prispevkov mimo temy, ktore ta rozcertilo, pricom ty sama si mna upozornovala, ze som mimo temy a teraz to robis opat 😀
@sirinka Dlho už sledujem @zuzkaanicka pri Vašej spoločnej konverzácii a vôbec sa mi nezdala rozčertená. Ani brvou nepohla. 😎
@sirinka medzi podobnou a totoznou je rozdiel, takze si netreba mylit pojmy a dojmy 😉
@sirinka a mozes byt kludna, nic ma nerozcertilo, ja sa akurat dobre bavim 😅
@zuzkaanicka ja si nic nemylim, zamerne som napisala podobna, kedze uplne totozna byt ani nemohla... To je nam snad vsetkym jasne... No a aby som teda bola konkretna... Pouzila si vyraz nasrdena a nie rozcertena...
@sirinka takze, ak uznavas, ze bola situacia podobna, nie totozna, tak potom musis uznat aj to, ze som mohla chciet vysvetlit rozdiely ... ak nie, tak si evidentne mylis pojmy s dojmami, nic ine som Ti nechcela v predoslom prispevku napisat ... dufam, ze teraz je to uz zrozumitelne 😉
@zuzkaanicka Rozčertilo Ťa mazanie príspevkov mimo témy? Ukáž ako 😎
@anima9 vrrr ... rozcertilo asi tak, ako vsetko vo virtualite 😀 ... vrrr ... ja neviem, ja si rozcertenie predstavujem tak, ze niekomu narastu certove rozky a mne nenarastli, ale niekto ich asi vidi 😀
@sirinka Ty si totiz nepochopila, co presne ma nastvalo ... takze vysvetlim: @katasa sa len spytala na to, co tam predtym niekto zacal a len chcela vysvetlit skratku ... tie, co predtym odbocili od temy, tie nezmazali ... jednoducho ma nastvalo to bezhlave mazanie ... tak teraz dufam, ze je to uz jasne ... myslim, ze ostatnym to bolo jasne aj predtym 😉
@zuzkaanicka neber to doslova 😉 proste krutila si virtualne nad tym hlavou 😀 . To je všetko čo chcela sirinka povedať... Zas take slovičkarenie 😅
@zuzkaanicka a admin sa mi ospravedlnil 😀
@katasa tak to je dobra sprava, skoda, ze to urobil az potom, co sme tu nadavali 😉

@sirinka podla tvojich prispevkov sudim, ze si inteligentna dost si to aspon z vynatku vycitat 😉