icon

Dlhodobá ignorácia žiadosti o možnosť blokovať užívateľa

soldi
8. jan 2014

naozaj vam, timu asmira, absolutne nezalezi na vasich prispievatelkach?
je vam prednejsia popularita, hadky a sikana nez klud a pokoj ako sa stale snazite klamlivo prezentovat?

narazam na kauzu anjelicek26. poznam ju osobne. je to clovek, ktory pomaha a snazi sa a kvoli vasej neochote a pomylenym prioritam ma odist?
kolko skvelych osob este vyzeniete?

preco je pre vas taky problem pridat tlacitko: blokovat?

kolko hlasov a peticii treba, aby ste to konecne urobili?

mariova odpoved na nase otazky bola arogantnym vysmechom:

ďakujem za článok a každej používateľke za reakciu. Reagovať budem postupne, teraz však k blokácii konkrétnych používateľov. Takáto funkcia nie je riešením, nakoľko tým sa problém len skrýva a ostáva naďalej "živým". V tejto veci sa treba pozrieť celkom na príčinu vzniku problému, ktorou v tomto prípade, ako sama píšeš, je do veľkej miery aj tvoja popularita. Este viac ako popularita, je pravdou to, že Modrý koník je kópiou reálneho života, v ktorom existujú radosti aj ťažkosti. My sa snažíme o to, aby koník vytváral čo najviac príležistostí na radosť a nie je našim cieľom spraviť stránku hygienicky čistou pred nezhodami. Práve tie sú znakom pokroku a preto som rád, že si o svojom probléme informovala verejne. Článok prosím nechaj aktívny, budem ho ešte potrebovať a ďalej reagovať.

reagovat budes postupne? takto? ze to zmeties zo stola?
funkcia blokovat nie je riesenim? a co je? ked pojdem s bolestou k lekarovi a budem si pytat liek, tam ma ma odbit s tym, ze on nevie preco ma to boli tak ma necha trpiet, kym na to nepride? to je spravny postoj podla vas, asmira timu?
ked je niekto popularny, tak ma byt povolene donho hocikomu hocikolko beztrestne kopat? bez nasledkov a sankcii? to je ten obraz, akym sa chcete prezentovat?
nezhody su znamkou pokroku? tak podme rozputat tretiu svetovu vojnu, nech vsetci vidia aki sme pokrokovi.

same skvostne slova, ale odkaz je jasny:
kasleme na vas, mile prispievatelky, ste pre nas len zdrojom penazi a nezalezi nam na vas vobec.

zuzkaanicka
14. jan 2014

@vejula ja nic neberiem doslova ... @sirinka akurat nespravne pochopila, co ma nastvalo 😉

katasa
14. jan 2014

@zuzkaanicka nie.... až po tom, čo som mu napísala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkaanicka
14. jan 2014

@vejula inak, myslim, ze ona nepotrebuje hovorkynu 😅

zuzkaanicka
14. jan 2014

@katasa 😀 😀 😀 😀

zuzkaanicka
14. jan 2014

@katasa a ja som si uz myslela, ze ako sme Ti pomohli 😀 😀 😀

vejula
14. jan 2014

@zuzkaanicka ja pišem za sirinku asi v takom zmysle ako za teba anima9 😉

zuzkaanicka
14. jan 2014

@katasa ale musim uznat, si zena cinu 😉 ... klobuk dolu 😉

zuzkaanicka
14. jan 2014

@vejula no, ak ta to bavi 😅

katasa
14. jan 2014

@zuzkaanicka moc ma nechvál 😀 ja som to zaobalila, aby neliezli do tejto témy zas a zbytočne 😀

vejula
14. jan 2014

@zuzkaanicka mne je to fuk.... ja len, že ked anima piše za teba, to ti nevadi, ešte ju aj lajkneš, a mna upozorniš hned 🙂

zuzkaanicka
14. jan 2014

@vejula vidim, ze humor je nedostatkovy tovar 😅 ... ja som Ti tu hovorkynu napisala zo zartu, ale vidim, ze som trafila hodne vedla 😝 😅

zuzkaanicka
14. jan 2014

@katasa nepohrdaj chvalenim, hoci virtualnym, ktovie kedy sa Ti ho zase dostane 😉

katasa
14. jan 2014

@zuzkaanicka
@vejula "strigy" ste mimo témy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anima9
14. jan 2014

@vejula Ďakujem, ja to velmi ocenujem. Aspoň som zatiaľ mohla zjesť chlieb s maslom 😎 Už som tu duchom aj mysľou.
Inak sa úprimne teším, že som ťa videla nie len filozoficky, vážne, na veci pomýšľať ...ale aj usmiať sa téme.

zuzkaanicka
14. jan 2014

@katasa ako si nas pekne nazvala 😅 ... no, ale tak virtualne hadky sem mozno aj patria ... vsetko virtualne by sem malo patrit ... aspon sa ukaze, ako to na nete funguje 😅

sirinka
14. jan 2014

@zuzkaanicka v pohode, mohla si chciet.. A potom sme kludne mohli aj nadalej debatovat tak vseobecne, nebyt zbytocneho vracania sa k tej teme 😉

vejula
14. jan 2014

@zuzkaanicka tak človek tuto neverbalnu komunikaciu môže velmi rychlo pochopiť zle. Tak ako ty moje tri otazniky 😉

zuzkaanicka
14. jan 2014

@sirinka ja som sa nevracala, naopak-ja som upozornovala na to, aby sme sa bavili vo vseobecnej rovine 😉 ... a rozhodne sa uz k nej vracat nebudem ... ta tema je myslim Tvoja parketa, takze sa plne realizuj 😉 ... ja mam radsej ine temy 😉

zuzkaanicka
14. jan 2014

@vejula no, kvoli tomu sa pouzivaju smajlici ... keby som tam dala 😠 , tak by snad bolo jasne, ako to myslim, ja som tam dala 😅 a myslim, ze kazdy to chape ako usmev, alebo je to nieco hrozostrasne? 😉

sirinka
14. jan 2014

@zuzkaanicka citat este viem 😉

vejula
14. jan 2014

@zuzkaanicka aj smajlikov môže chapať každý inak. Už som sa neraz dostala do rôznych situacii kvôli tomu, že jedneho smajlika chapu dvaja inak. keby si tam dala tohto 😠 takto chapem tak akože sa hnevaš, že pišem miesto sirinka. ked tam daš tohto 😅 tak to mi navodilo pocit, akoby si pisala: Nerozumiem, prečo sa pchaš, tam kde nemaš....
Celkovo tento smajlik 😅 chapem v zmysle : Ako nerozumiem o čo ti ide....

zuzkaanicka
14. jan 2014

@sirinka no, to som si aj myslela, inak by si mi asi neodpisovala 😅

zuzkaanicka
14. jan 2014

@vejula no, jasne, kazdy si vsetko vysvetluje po svojom ... ja tam vidim usmev ... Ty tam vidis nieco ine 😅 ... ale rozoberat sa mi to nechce, pre mna je to strata casu 😉

sirinka
14. jan 2014

@zuzkaanicka no vidis a poniektori tu pisu a reaguju a ja mam fakt pocit, ze nerozumeju tomu co citaju a niektore si dokonca ani nepamataju, co pisu... Ach jaj 😅

zuzkaanicka
14. jan 2014

@sirinka no, nehovor, tolka neokrochanost 😅

digysa
15. jan 2014

Ktora z vas ma uz nemohla citat a dala ma zmazat?? Ktora, no ktora? Ale to je jedno......

katasa
15. jan 2014

@digysa čooo?

digysa
15. jan 2014

@katasa Uz aj mna zmazali na str. 16. ani neviem co som tam pisala.....mne to vobec nevadi.... Niekto tu smiruje...

katasa
15. jan 2014

ta pome het.......

posledná nech zhasne 😀 😀

zuzkaanicka
15. jan 2014

@digysa nie som si ista, ale myslim, ze si tam reagovala na mna a @katasa, ze mali zmazat Teba a nie ju, ale nie som si uz ista ... toz, zmazali Ta 😅 ... ja cakam, ze zmazu aj mna, by ma zaujimalo, ci to niekto z nich naozaj cita, alebo len posluchaju bonzakov 😅 ... ale ak to citaju, tak potom maju vazne problemy s porozumenim textu 😅