icon

Do akého veku s vami spalo dieťatko v spálni?

petaxi
23. júl 2011

Mimi iba cakame, ale zijeme v malom byte, tak aby sme vedeli naplanovat co dalej 🙂

Strana
z2
petruci6
23. júl 2011

my mame len 2izbak tak to zatial neriesime a spime spolu,kym nebude vacsi byt a vlastna detska izba,tak to ostane takto 😉

zivika
23. júl 2011

podla mna je to cisto na vas...su rodiny, kde babatko od narodenia davaju do vlastnej izbicky a poznam aj taku, kde este bolo v spalni aj 4-rocne 🙂 my mame 7 mesacne mimco a je s nami v spalni, vo svojej postielke a este aj dlho bude...planujeme tak zhruba do 3 rokov, ked uz bude mat vlasnu "dospelacku" postel 😀 pojde aj do vlastnej izbicky 🙂

monika15
23. júl 2011

nas maly spava snami v spali, mame tiez len 2 izbak ale neni to velmi dobre :(

rusime sa..... ked si idem po nieco do spalne alebo manzel po saty a hlavne rano budik.... to je najhorsie :(((
no ale zial..... msuime to nejako prezit 🙂

babulina
23. júl 2011

my sme dceru odstahovali do vlastnej izby ked mala rok a tristvrte, bolo to kvoli tomu ze som bola tehu, ale teraz mladsi ma sice len rok ale zvazujeme ci ho neprestahujeme, lebo prespi celu noc vobec nas sa nepotrebuje skor sme mu na obtiaz ked ideme spat tak sramotime alebo potom rano zase mm ked ide do prace

pitik
23. júl 2011

Obaja sli do vlastnej izby okolo roku a pol a v 2 rokov do normalnej velkej postele.

opica
23. júl 2011

prvy tri tyzdne, druhy od narodenia vo svojej izbe

sharmana
23. júl 2011

ja tiež ešte neviem, dokedy bude s nami spávať dcérka, ale ako sa tak pozerám dokola, tak väčšinou do 3 rokov nechávajú detičky rodičia pri sebe a postupne ich učia spinkať samé... a záleží aj od dieťaťa ako bude na to pripravené, niektoré detičky sa boja... 🙂

bianca
23. júl 2011

tesne pred 2 rokom hned pri nastahovani do noveho bytu.

mkiss
23. júl 2011

dcéra do 14 mesiacov a syn do 20 mesiacov 😀

cmulinko
23. júl 2011

starsi syn isiel do vlastnej izby,ked mal 2 roky...hned ako sme mensieho priniesli z porodnice...aby sa navzajom nebudili.mensi potom isiel k nemu do izby,ked mal 8 mesiacov....velmi zle spinkal,kym bol s nami v spalni.odkedy spia vo vlastnej izbe,tak nie je najmensi problem.

masinka
23. júl 2011

starsia do 4 rokov, mladsia do 2 - starisiu som kojila takmer do porodu, tak som ju skor nemohla odstahovat zo spalne, no a kedze vlastne akoby kvoli babu prisla o mliecko, nechcela som ju kvoli malej po porode este aj poslat spat samu ked ja som spala s babom. mali sme urobene "letisko" - postielku bez bocnice pritlacenu k manzelskej posteli, tak sme sa krasne pomestili. ked som odstavila mladsiu, kupili sme do detskej velku postel, najprv som sa tam presunula s obidvomi a teraz uz konecne po dlhej dobe spim zase v spalni sama s manzelom 🙂

hori
23. júl 2011

tak ja z ineho pohladu... kvoli bytovym podmienkam som s nasimi v spalni spavala do 7 rokov... a pamatam si, ze asi tak od 4 rokov mi straaasne vadilo, ked nahodou chrapali... pritom nemuseli velmi, ale budilo ma to...

bobocka
23. júl 2011

misko ma 21mesiacov(skoro 22) a spi s nami v spalni a minimalne do jari este s nami bude.ja si neviem predstavit ,ze by bol niekde inde.postielku ma tak blizko,ze ho mozem kedykolvek v noci pohladit 🙂 on v pohode prespi celu noc a nas k tomu nepotrebuje.ja to vidim tak,ze ked on pojde do svojej izbicky,tak celu noc v pohode prespi a ja ju prerevem 😢 bude mi chybat 😢 ale do izbicky svojej pojde az na jar.po prve nemienim kurit v dvoch izbach ked nemusim a po druhe este nie som pripravena bez neho spat 😖
mimochodom mame trojizbak,teda mame ho kam dat,len nechceme 🙂

martinex
23. júl 2011

prvy bol vo vlastnej izbe od 7mesiacov a druheho planujem dat k nemu do izbicky ked bude mat tak 8-9 mesiacov,podla toho ako bude/nebude spavat 🙂

olinkabrs
23. júl 2011

jakubka sme presťahovali do jeho izbičky, keď mal tri roky, ale najskôr sme ho na to pripravovali- hrával sa tam, mal tam už svoju postieľku, a hovorili sme mu, že už je čas, aby spával sam, takže to prijal celkom dobre 🙂
s dievčatami to asi bude horšie, ale najskôr musíme vyriešiť bývanie, lebo detská je pre tri deti naozaj malá 😖

katie233
23. júl 2011

Luky spával s nami v spálni asi do 9. mesiaca. Ale asi také 2 mesiace predtým začal zle spávať, akýkoľvek pohyb v spálni ho rušil, tak sme ho odsťahovali do detskej izbičky. Čuduj sa svete, páči sa mu tam 😵. Keď bol s nami v spálni, budil sa každú hodinu a pol až dve, všetci sme boli nevyspatí. Teraz sa budí raz za noc, občas prespí aj celú noc. Jemu to veľmi prospelo. Ja som bola zo začiatku zúfalá, že ho nemám blízko pri sebe, ale keď som videla, že mu to prospieva, tak som šťastná 😉.

m.i.r.i
23. júl 2011

myslim, ze velmi zalezi od dietatka, ako v noci spinka, od podmienok v byte, od toho ci rodicia rano vstavaju do prace skor ako sa budi dieta, ci tatko chrape, ci sa dietatko koji..atd...aj ty uvidis sama ake bude babo a ako to bude pre vas vyhovovat..
nas drobec spava vo svojej postielke a spinka v podstate celu noc asi od 5 mesiacov..ale mava zle obdobia ked idu zubky alebo v lete teraz ked je horuco ked sa budi castejsie..na druhej strane tiez sme ho vyrusovali my, tatko chrapanim, ja som sa potom nevyspala vobec, lebo som len mojho muzika cely cas musela okrikovat nech nechrape, lebo som sa bala, ze maly sa zobudi a tak..tak obcas nas tatko spi v obyvacke a ja s malym v spalni, ale prave o tyzden mu ideme spravit izbicku, takze bude vo vlastnej od 1.5 roka...mam to potom vymyslene tak, ze ked bude mat zle obdobia, tak si k jeho postielke dam madrac a budem tam par dni pri nom, ale inak bude sam...som presvedcena ze s tym nebude mat vobec problem a mu to aj prospeje, ze ho nebudeme vobec rusit, horsie to bude asi na zaciatku so mnou..uz teraz mi je zle ked si predstavim, ze nebude pri mne..

brisilda
23. júl 2011

moje dieta spinka same v izbicke asi od 1 mesiaca ale mame postieku aj v spalni ak by mu bolo za nami smutno 😀 alebo ak mame rusnu noc a mamine sa nechce behat 😀 no odkedy vie lozit a behat tak ho k nam do postele radsej nedavam 😔

murinka
23. júl 2011

dorotka s nami este spi 🙂 mne a n ani manzelovi to neprekaza 🙂 ked bude chciet sama spinkat tak si vezme svojho psika a pojde 🙂

happy3
23. júl 2011

nas drobec ma 10mesiacov a spi s nami v spalni/ma uz sice svoju izbicku/,ale je to aj pre moje pohodlie lebo v noci sa budi na mliecko,tak nech nemusim v noci chodit po celom byte.Ale aj keby sa nebudil asi by bol aj tak s nami 😝

simmi80
23. júl 2011

Moja dcera spi sama od 5 mesiaca ale mama video opatrovatelku, aby som ju mohla pocut a aj vidiet. A aj to by spala skor sama, keby sa skor prestahovali.

lucula73
23. júl 2011

My máme síce izby štyri ,ale dcérka spala s nami do 5 rokov....v detskej sa hrávala,ale spať nechcela,sme ju nenútili,potom sme kúpili nový nábytok a prišlo to nejak samo 🙂 ...,......podla mňa je to čisto na vás.... 🙂
Teraz máme 1,5 ročného chlapčeka a dcéra ho stále pýta,aby sme ho dali do detskej,ale malý sa budí aj v noci 1-2 razy,takže mne je pohodlnejšie ho mať pri sebe,netuším však dokedy to tak bude 😀

winona24
23. júl 2011

do dvoch rokov 😉

lucia20
23. júl 2011

prva dcerka do 1,5roka, inak sa nedalo, byvali sme v jednej izbe, druha dcerka od 3. mesiacov, ako sme sa prestahovali do svojeho isli hned do svojej izby obe a tretia dcerka spi vo vlastnej izbe s dievcatami od narodenia.

libka1
24. júl 2011

Nasa ma 3 roky a spava s nami v jednej posteli aj ked mame stvorizbak 😅 pokazili sme ju a teraz nechce ani pocut ze by isla stade prec, uz sme si na to nejak zvykli 😅 teraz bola na tyzden u dedkovcov a kedze to povazuje za standard nastahovala sa aj medzi nich a spavala s nimi 😀 nevedeli sa jej zbavit 😝 ked sa ju snazime presvedcit ze uz je velka a ma krasnu izbicku tak nechce o tom ani pocut... coskoro sa nam narodi babo, tak to budeme musiet nejak vyriesit, asi muz s nou pojde do detskej a ja budem s drobcom v spalni 🙄 nejak extra mi to sice nevadi ze s nami spi, akurat niekedy rozmyslam ze uz by sa mohla trochu osamostatnit 😀

vejinka
24. júl 2011

obe deti spia s nami vo vlastnych velkych posteliach a takto to bude kym budeme byvat so svokrovcami alebo kym sa svagor neozeni tym by uvolnil izbu a dali by tam obe deti.ale je to daleka buducnost a aj tak sa mladsi v noci budi kazde dve hodiny.

lucia.kl
24. júl 2011

vôbec, od narodenia spali obe dievčatká vo svojej izbe v postielkach...

vrn
24. júl 2011

2 roky a 3 mesiace, potom dostala vlastnu detsku na ktoru sa velmi tesila a od prvej noci tam krasne spinka

edita84
24. júl 2011

ja mám 4 ročnú slečnu a spinká s nami v spálni ( máme 2 izbový byt) a aj malý tam bude s nami a ked bude syn trocha väčší možno už budúcu zimu prerobíme spálňu na deckú a my sa vysťahujeme do obývačky ale to len kvôli hračkám aby mali priestor sa hrať inak nám to nevadí som takto spokojná 🙂

sasena033
24. júl 2011

Nas maly spava s nami v 2 izbovom byte... v nasej posteli... 🙂 septembri sa budeme stahovat do domceka tak uz pojde do svojej izby teda dufam,ze to tak bude a spalna bude volna pre druhe mimi

Strana
z2