icon

Do akého veku s vami spalo dieťatko v spálni?

petaxi
23. júl 2011

Mimi iba cakame, ale zijeme v malom byte, tak aby sme vedeli naplanovat co dalej 🙂

Strana
z2
modrofuzik11
24. júl 2011

sara ma 22 mesiacov, kubko sa narodil takmer pred 3 tyzdnami. nakolko sme vedeli, ze pre saru bude tazke si na kubka zvyknut, tak sme ju nechali spat u nas v spalni. momentalne spime vsetci 4 v nasej manzelskej posteli 🙂 planujeme ich osamostatnit, ked bude mat kubko cca 1 rok.

sssimi
24. júl 2011

Hneď po 2hom roku. Najskôr sme s ňou mesiac spávali my na striedačku a teraz ju mám už cca 3 týždne len na odposluchu. Za tú dobu bol 1vy týždeň 2x plač a od vtedy spinká celú noc. Je to pre ňu lepšie, lebo sme ju večne budeili kvôli vrzgajúcej podlahe a môjmu večnému prehadzovaniu sa.

anjelicek26
24. júl 2011

Saska do 6 mesiacov, Max do osem mesiacov 😉 Na detskej mam pootvorene dvere, tak ho hned pocujem. Mame dom, kazde dieta vlastnu izbu, tak sme ich odstahovali skor, predsalen je fajn neplizit sa potme potichucky do vlastnej spalne niekolko rokov, ze ano 😝

edie63
24. júl 2011

Do pol roka. A odvtedy spime lepsie vsetci.

sisaha
24. júl 2011

do piatich a ked sme jej prerobili izbu na detsku tak zacala sama uplne v pohode..

vodnarky
25. júl 2011

nasa ma 3,5 roka a este stale spi s nami v spalni...ked uz ide vecer spat,tak si lahne do svojej postele a v noci sa suchne k nam 😵 ...zariadit jej vlastnu izbicku sa chystame ked bude mat priblizne asi 5 rokov..teraz ju pouzivame iba ako hraciu miestnost,kde ma vsetky svoje hracky.. 🙂

janka_pn
25. júl 2011

ked sa jej chce spi so mnou a ked sa jej nechce spat so mnou, tak je vo vlastnej izbe 😉 a tak to aj zostane este nejaku dobu 😀 😵

elise
25. júl 2011

do 4.5 roka už týžden má vlastnu izbičku a postielku🙂

berus222
25. júl 2011

my sme maleho odstahovali do vlastnej velkej postele ked mal 2 roky. ale iba preto, ze som tehu a vsetci 4 by sme sa potom nezmestili do nasej minispalne. a odlucit ho po narodeni druheho by bolo horsie.

kdezee
25. júl 2011

do 9tich mesiacov lebo sme zistili ze ho budime...tak odvtedy spi sam v spalni a my v obyvke :D

amisa
25. júl 2011

no Veruska isla do svojej izby uz v 10 mesiacoch ale mohla kludne aj skorej..doslova ju pohlad na nas rozrusoval a nespavala dobre. V dvoch rokoch pre nu planujeme velku postel. Ale to je ine mi mame vetsi byt a detska izba je hned vedla nasej spalne, takze viem o vsetkom co sa tam deje.

jenie123
25. júl 2011

dcerka spinka vo svojej izbe od 1 roka, velmi casto sa v spalni budila, teraz sa tiez budi, ale len 1,2 krat za noc.. len k nej dobehnem a ulozim ju spinkat.. ak sa budi castejsie, vedla postielky mame madracku, tak s nou ostanem dlhsie.. v noci mame otvorene dvere, takze ju vzdy pocujem..

ivka1603
25. júl 2011

my s malým spíme v spálni a kočky vo svojej detskej izbe...Rastík spí niekedy v postielke a inokedy sa pýta do našej postele, už sme si zvykli 😉

martinka05
25. júl 2011

naša ma 5,5 roka a ešte stále spí s nami v spálni, od 3 rokov spí na svojej vlastnej posteli a k nám príde iba keď sa jej niečo zlé sníva 😉

ducci
28. júl 2011

nasa ma iba 4,5 mesiaca 🙂 ale zatial spinka s nami v izbe - v svojej postielke. planujem tak do roka ale sak sa uvidi 🙂 zatial mi uz vela z planovaneho nevyslo 🙂)))

bubelko
28. júl 2011

nespali s nami v spalni ani jeden. ja som sa stahovala vydz do detskej. so starsim som spala do 6 mesiacov, u mladsieho do 8 mesiacov. 😉

kmetulec
28. júl 2011

ja som slaboch mama,prvu dcerku som mala pri sebe sice v postielke ale v spalni,pretoze sme boli donuteny.byvali sme u mojich rodicov,druheho syna som si od prveho dna naucila spat nielen s nami v spalni ale aj v jednej posteli 😀 stale ho dojcim aj ked ma uz dva roky,a bolo mi to jednoduchsie ako stale k nemu vstavat,zatial nam to nevadi,mame velku postel,ale postupne asi v troch rokoch by som ho chcela prestahovat k dcere do izby,tak snad si zvykne

lucka1987
28. júl 2011

my zijeme v dvojizbaku.... ono planovat sa lahko planuje ale dnes to s byvanim bohuzial nie je take jednoduche... my "planujeme" na rok zacat stavat a tak do 8mich rokov ist byvat... ale ktovie.... nie som Rockefelerova dcera ani som nezdedila hotelovy komplex... takze sa uvidi podla financii... chciet by sme cheli cim skor, ale ci sa bude dat? to uz je na to tazsie odpovedat

Strana
z2