icon

DÔLEŽITÉ: Modrý koník otvára priestor pre vaše návrhy a nápady

modrykonik
27. nov 2025

Pozdravujeme celú rodinu Modrého koníka 🙂

Dnes sme pre vás pripravili tento výnimočný diskusný príspevok.
Nie je to klasický oznam – je to pozvanie.
Úprimné, otvorené a pre nás nesmierne dôležité.

Koník má zmysel len vďaka vám.
Vďaka tomu, že sa sem vraciate, že zdieľate svoje skúsenosti, radíte si, podporujete sa a spolu tu tak tvoríme komunitu už dve desaťročia.

Uvedomujeme si, že ak má byť Koník aj v budúcnosti miestom, kam sa chodí s dôverou, radosťou a pocitom „sem patrím“, potrebujeme robiť niečo, čo je cennejšie než akákoľvek funkcia alebo technická novinka: Počúvať vás. 🙂

Preto vám dnes otvárame jedinečný priestor, aby ste nám napísali, čo podľa vás môže fungovať lepšie.

Napíšte nám do komentárov:
– to, čo vám na Koníku chýba,
– to, čo vás rozčuľuje,
– to, čo by ste privítali,
– to, čo by vám uľahčilo deň alebo spravilo Koníka ešte príjemnejším miestom.

Úprimne, otvorene, pokojne aj bez servítky. 😉
Len prosíme: píšte konkrétne a konštruktívne, nech presne vieme, čo potrebujete.

Prípadne skúste doplniť vetu:
„Koník bude pre mňa top a jedinečný, ak…“ a dopíšte ju presne tak, ako to cítite.

Každá myšlienka, návrh či pripomienka má pre nás veľký význam.
Toto nie je formalita, je to pre nás záväzok.

Veríme, že spoločne môžeme vytvoriť Koníka, ktorý bude ešte lepším miestom pre vás, pre nás, pre každého, kto sem príde pre radu, podporu alebo len pre dobrý pocit.

Ďakujeme, že ste s nami.
Ďakujeme, že tvoríte Koníka.
A ďakujeme aj za to, že nám napíšete, čo je pre vás dôležité. 💙

Modrý koník team

lilitela
29. nov 2025

@modrykonik Moznost zrusit si celu temu, ci anonymnu alebo s nickom, ak ju ja zalozim. Nielen komentar v nejakej teme. A to bez ziadosti u admina. Ja by som si mala mat moznost rozhodnut, kedy taka tema moze ohrozit moju osobu akymkolvek sposobom. To niekedy moze vyvstat az pocas samotnej diskusie, pred zalozenim temy.

anonym_09b4c8
29. nov 2025

zautomatizovat bazar.. je zdlhave dohadovat sa v spravach, posielat na ucet…

anonym_4038e9
29. nov 2025
@nyusika

@anonym_4038e9 napísala som môj názor.
Ty môžeš mať, samozrejme, iný.

Môj názor je aj to, že tak citlivé osobné veci sa nemajú čo rozoberať na verejnom fóre.
Na anonymitu by som sa vôbec nespoliehala

@nyusika tak niekomu pomaha vyrozpravat sa alebo pisat si s ludmi, co prezivaju/prezili to iste alebo nieco podobne, aby mu zo strachu alebo stresu nepreplo. nie kazdy ma priestor chodit k psychologovi.

bomba36
29. nov 2025

Perlička priamo na titulnej strane. Skúste preverovať základnú gramatiku vašich zamestnancov, kým ich pustíte písať krátke nadpisy.

ameixa
29. nov 2025

@modrykonik vadi mi, ze admin meni nazvy temy

mukudlik
29. nov 2025
@modrahruska

@mikasa_ackerman vies naco? Lebo niektore zeny tu zjavne nemaju co robit a stavalo sa, ze mali prejdene temy kde kto co napisal pod svojim nickom, akokolvek anonymne znejucim, takze preto je lepsie poslat niektore odpovede ako uplny anonym a neriesit ze ti potom niekto napise ale vtedy a vtedy si povedala to a to a si taka a taka a podobne. Staci taka odpoved ci si potrebujes este rypnut?

@modrahruska nemyslím si, že do teba rýpe. Pokiaľ si však niekto stojí za svojim názorom, nepotrebuje písať ako anonym, nech sa to týka akejkoľvek témy...

mukudlik
29. nov 2025
@tiika

@tetapetra Áno, každý má subjektívne hranice, ale existujú aj objektívne kritériá uplatňované v psychológii, zákonoch aj pravidlách sociálnych sietí. Nie je to len o pocite – toxické správanie má jasné definície: urážky, zosmiešňovanie, manipulácie, prekrúcanie faktov, útok na osobu, opakovanie útokov, znevažovanie či zahanbovanie, odborne napr. ad hominem, gaslighting, strawman argument, misrepresentation, defamation, hejt, trolling, whataboutism. To sa dá vyhodnotiť nezávisle od toho, či to niekomu prekáža, alebo nie.
A presne tie gramatické chyby - je to i v kódexe (veď i ja si to všimnem, ale ak na to niekto upozorňuje a ďalší 10-ti sa pridajú, tak sa stráca pointa/obsah témy). Ak by ľudia dostali spätnú väzbu aj pri iných porušeniach (nie hneď vymazaný príspevok, vyhrážku, že účet bude zrušený), myslím, že by sa zdvihla úroveň komunikácie na fóre.

@tiika čo je gramatická chyba??? Je tu dosť cudzincov (napr.chorváti, u nich ypsilon neexisuje, takže všade píšu mäkké i, ch nepoznajú a atď. ..😉, sú tu slováci, čo píšu -- príklad -- ne uvarila som, ne pridala som..., ďalej sú tu slováci, čo nepoužívajú pri písaní diakritiku...) ....

tiika
Autor odpoveď zmazal
tiika
30. nov 2025
@mukudlik

@tiika čo je gramatická chyba??? Je tu dosť cudzincov (napr.chorváti, u nich ypsilon neexisuje, takže všade píšu mäkké i, ch nepoznajú a atď. ..😉, sú tu slováci, čo píšu -- príklad -- ne uvarila som, ne pridala som..., ďalej sú tu slováci, čo nepoužívajú pri písaní diakritiku...) ....

@mukudlik bavíme sa predsa o príspevkoch, ktoré na tu chybu upozornuju a nemali by to robiť, nie tých, v ktorých sa ta chyba nachádza.

domak2
30. nov 2025
@sevrin

Kvôli tomuto postupne prestávam chodiť na weby, kam som ešte donedávna chodil. 3/4 obsahu mi zakrýva nejaká zasratá reklama. A takýchto webov je čoraz viac.

@sevrin tak tak, človek si v kľude roluje reklamy a zrazu mu do toho skáču diskusie nejakých ludi 😅

anonym_f05d64
30. nov 2025

@modrykonik neuveritelne klesla uroven diskusnych prispevkov. Pred vikendom sa vzdy objavuju sexualne temy, ako cez kopirovaci papier alebo podla vopred urceneho scenara. Je to take prehladne. Zmena nazvu temy adminom v diskusii je castokrat bez logiky, nevystihuje to o com zakldatel temy prisiel diskutovat. Chodim sem 10+ rokov a ani sama neviem preco sem este chodim, asi zotrvacnost. Plusom je moznost komentovat anonymne.

katka533
30. nov 2025

@modrykonik rozculuje ma menenie nazvov tem, mnohokrat uplne odveci

nelca0510
30. nov 2025

Admini len tak menia názvy tém bez toho,aby čítali príspevok a je to potom úsmevné (skôr smutne). Možnosť vymazať si sám diskusiu. Tmavý režim. A viac odborníkov- všetci sa smejú z MK,ze je pre slaboduche mamičky

cakanka22
30. nov 2025

Rozčuľujú ma reklamy.

anonym_9a6b8d
30. nov 2025

Koník bude pre mňa top a jedinečný, ak…
…. vytvorí diskusné fóra s menami lekárov.

Prečo? Lekar.sk recenzie vraj poškodzovali dobré meno lekárov, ale ak sa o nich ľudia bavia verejne… vtedy by sa to nedialo? Niečo takéto na SR veľmi chýba.

igiana
30. nov 2025

Ak vám lezú na nervy reklamy, stiahnite si prehliadač Brave, mám ho roky a pokoj od reklám

anonym_e41a5b
30. nov 2025

Vy ste zaspali dobu ako slovenská pošta . Dizajn o tom istom roky, novinky a vylepšenia minimálne a stále viac reklám. Chcete rady zadarmo, aby vám tu chodilo viac ľudí, tak na to máte nejaký tím ľudí, či spinkajú a čakajú vianočné odmeny ?

Anonymné prispevky ako je ten môj zvýšia klikanosť, takže len lepšie pre MK na úkor normálnych a užitočných rád v tém ..

Takže nie anonymné príspevky ani menej reklám nezrušia :D

emjee
30. nov 2025

Vráťte prosím v Bazári typ turistické nosiče do kategórie Šatky, nosiče, klokanky.
Voľakedy dávno bola možnosť zverejniť na svojej Stene správu/ album/ článok len pre priateľov - to by sme potrebovali.
Páči sa mi návrh, aby anonym mohol odpovedať len na anonymné diskusie.
Umožnite vidieť aj stopnuté príspevky na Stene tým, ktorí tam predtým reagovali, aspoň niekoľko dní.
Skontrolujte moderátorky v skupinách - mnohé sú už dlho neaktívne.
Dúfam, že na reportérku koníka sa vám nikto neprihlásil, je tu veľa inšpiratívnych žien, ktoré by si zaslúžili odznak aktívna používateľka alebo inšpiratívna osoba bez toho, aby sa ona sama musela o to hlásiť ako v prípade reportérok.
Zrušte ambasádorky kontroverzných produktov (jeden konkrétny čo rozožiera pračky mám na mysli).

anka2015
30. nov 2025

Adminky, ktoré kontrolujú a mažú inzeráty by sa mali podpisovať - je to ich práca, nemali by sa za ňu hanbiť. Tiež by ma potešilo, keby so mnou "koník" nekomunikoval v češtine - ja síce rozumiem, ale sme na Slovensku, mohli by sme rešpektovať štátny jazyk.

tom_i
30. nov 2025

@modrykonik zrušiť anonymné príspevky a odpovede a mať možnosť vymazať históriu "upozornení"

lomidrevo888
30. nov 2025

@modrykonik
Ja by som bol za to,aby ste nevymýšľali témy,ktoré sú zjavne umelé a len vo vašej réžii asi len v mene reklám.

mima172
30. nov 2025
@dominikamacakova

@mima172 káže ti niekto čítať politiku, alebo modrý koník vôbec navštevovať?
Pokiaľ viem tak žijeme v demokracii. Ako chceš niekomu zakázať písať o hocičom prosím ťa 🤣 Normálne toto mi vysvetli.

@dominikamacakova Budeš taká milá a ukážeš mi, kde som zakázala niekomu niečo písať?
Téma je založená adminmi, pýtajú sa na návrhy, námietky atď. Napísala som svoj názor a to, že sa to tu namiesto akéhosi rodičovského fóra mení na politické fórum. Názor si snáď ešte môžem napísať 🙂 A nie, nečítam tie príspevky, teda nie celé. Akonáhle je jasné, ze to je o politike, tak idem preč.

mima172
30. nov 2025
@anonym_b9dd22

@mima172 treba si prečitat popisok o čom toto forum po novom uz je.Kde tam mas dieta a matky? to bolo volakedy.Teraz to premenovali akoze na vseobecne forum.Pretoze toto prave ludom tu vadilo.Ze je to len pre matky s detmi a to uz davno neplati.Je to forum uz pre kazdeho a o vsetkom.Mne ta politika nevadi lebo ja tam aj tak neprispievam

@anonym_b9dd22 Nuž škoda. Politika na nás skáče z každej strany, akosi som dúfala, že aspoň toto fórum si zachová iste smerovanie. Ale áno, máš pravdu, už dávno nie je MK to, čím býval.

belaanabela
30. nov 2025

Rozčuluje - irituje - obťažuje REKLAMA 🤮🤢🤮 vyskakuje hore dole medzi tým . Nemá to konca kraja a Viac a viac

emjee
30. nov 2025

Ti, co sa rozculujete nad reklamami https://www.modrykonik.sk/get-plus/?src=plan

anonym_6f79b3
30. nov 2025
@emjee

Vráťte prosím v Bazári typ turistické nosiče do kategórie Šatky, nosiče, klokanky.
Voľakedy dávno bola možnosť zverejniť na svojej Stene správu/ album/ článok len pre priateľov - to by sme potrebovali.
Páči sa mi návrh, aby anonym mohol odpovedať len na anonymné diskusie.
Umožnite vidieť aj stopnuté príspevky na Stene tým, ktorí tam predtým reagovali, aspoň niekoľko dní.
Skontrolujte moderátorky v skupinách - mnohé sú už dlho neaktívne.
Dúfam, že na reportérku koníka sa vám nikto neprihlásil, je tu veľa inšpiratívnych žien, ktoré by si zaslúžili odznak aktívna používateľka alebo inšpiratívna osoba bez toho, aby sa ona sama musela o to hlásiť ako v prípade reportérok.
Zrušte ambasádorky kontroverzných produktov (jeden konkrétny čo rozožiera pračky mám na mysli).

@emjee dobrý nápad s tými moderátorkami. úplne by mal MK prekopat všetky skupiny či sú ešte vôbec aktívne. neaktívne skupiny zrušiť.

nika185
30. nov 2025
@zuzanka.zuzu

@nika185 prečo ti vadí čo si kto píše cez súkromné správy? 🙈😂

ja som nepisala o súkromných správach, treba čítať s porozumením, pisala som o zoznamke, kde si píšu chlap a žena trochu inak na tých súkromných spávach, súkromné správy sú ok ked sú medzi takými, čo si radia a nechcú, aby to niekto čítal vo fóre, aj ja som už neraz takto komunikovala alebo poradila, ale kto chce zoznamku nech si ide na Pokec alebo Badoo a vybavuje tr....e

nika185
30. nov 2025
@emjee

Ti, co sa rozculujete nad reklamami https://www.modrykonik.sk/get-plus/?src=plan

@emjee obmedziť, lebo volakedy sa človek nemôže preklikať na prispevok, lebo vždy niečo vyskočí

nika185
30. nov 2025
@larsen

@zuzanka.zuzu No, nebudú sa tu zoznamovať 😂
Tiež som to nepochopila.

@larsen už som to písala, nejde o sukromné správy, ked radime mimo fóra, ale o spravaní sa chlapa a ženy, ktorí nevedia, čo od rozkoše, na to sú iné fóra ako Pokec Badoo a podobne nie mamičkovské fórum, už to padá dole, tak treba čítať s porozumením, čo tým človek myslí, myslela som to dobre, tiež som písala, že som to čítala, je tu už mnoho mužov, čo takto zahýbajú ženám a mnoho mamičiek, čo sa nevedia vpratať do kože, tak ked to je o mamičkach radách diskusiách, tak nech si niektorí ľudia svoje chuťky riešia tam, kde majú nato otvorené dvere, takže som pisala o zoznamke a nie, či si diskutujeme radami cez sukromne spravy slušne a nie ako nadržane husi

anka2015
30. nov 2025
@emjee

@emjee Prepáč, ale to si vážne máme platiť za koňa bez reklám???