icon

Dom, v ktorom priateľ nechce bývať, nechce predať

15. aug 2021

Co si myslite o tom/ked priatel ma kupeny stary dom/v ktorom sa neda byvat je neobyvatelny a predat to nechce .je na tom uver

Strana
z2
zooeynka
17. aug 2021

@anja27 ved hej, ale prepana ved na tom muzovi s ktorym si robim dieta vidim ci je schopny, starostlivy, obetavy, rodinne zalozeny, ci ma robi stastnou a som pre neho na prvom mieste...atd. Nemusi byt Rockefeller, ale vidim ci ma potencial tvorit spolu so mnou domov, alebo preslope pol vyplaty lebo krcma, kamarati a mobil v ruke su mu prednejsi....ale to uz si musi kazda zena ustrazit sama a nie si robit dieta s niekym kde vidim ze nie som na prvom mieste

anja27
17. aug 2021

@zooeynka samozrejme ale vies ako to je laska byva slepa videla som to neraz kamaratky v okoli teraz najnovsie u kolegyne ta ma takeho debila hulvata bije ju ona s monoklami do roboty a chce s nim dieta. no komu niet rady bohuzial..

autor
17. aug 2021

@zooeynka mas tu len velke reciiii.podla mna uz to/ze zena dala sancu zit dietatu aj napriek tomu aky muz je/aj napriek tomu/ze nemaju vlastne byvanie...to sa cenii

puklica13
17. aug 2021

Jedine veľké a aj hlúpe reči tu máš ty..načo chceš poradiť keď aj tak vieš všetko najlepšie?

zooeynka
17. aug 2021

Iste....neviem sice kto to ma ocenit, ze zena porodi do nevyhovujucich podmienok, ale budiz. Dieta je dar. Ale to uz je na kazdej zene akeho otca svojim detom vyberie...a ked chuja tak potom sa stazuju na anonymnych forach. A pritom to bol ich vyber.

heleninamama
17. aug 2021

Oceníme Ťa, keď tomu dieťatu zabezpečíš strechu nad hlavou vlastnou prácou a vychovaš z neho múdrejšieho človeka, ako boli jeho rodičia.
Sociálnych prípadov, ktorí čakajú, kto sa o nich postará, má tento štát už priveľa a ľudia ich majú plné zuby.

lopka1313
17. aug 2021

Reagujem na posledny komentar od autorky.... Co sa ceni? Ze ten novy clovek zacina v nevyhovujucich podmienkach bez byvania, s otcom, kt mu spravi v zivote len traumy? Neviem, ake podmienky/muza mas Ty a teraz len reagujem na Tvoj posledny komentar, ale ver mi, ze mnoho ludi, kt rodic je nevyhovujuci alebo laska medzi ich rodicmi viac nie je, ako je, by bolo radsej, keby nemali detstvo, ake mali a ich rodicia sli od seba, ich rodicia fungovali inak a vlastne aby ich detstvo nebolo take, ake bolo...

taskataska
17. aug 2021

autorka zrejme ocakava metal za to, ze sa nechala nabuchat a porodila.
podla tejto logiky by metal ale mali dostat aj nastrocne matky z osad. a som presvedcena, ze to by sa jej nepacilo...

autor
17. aug 2021

@lopka1313 zasnem..ako moze toto napisat niektoo..takto opovrhovat ludskym zivotom a vy tu akoze radite druhym ..tcc/sa mozete schovatt

lopka1313
17. aug 2021

Ver mi, ze ludsky zivot si velmi vazim. Ale porodom to nekonci. Treba aj vychovat. A nesposobovat traumy. Poznam prilis vela ludi v mojom zivote, ktori to detstvo mali kvoli jednemu z rodicov zle a ktori sami vedia o tom, ze tieto traumy z detstva uz nikdy nezmazu, ba dokonca ich prenasaju na vlastne potomstvo (ak sa vobec odhodlali nejake mat).

sono2
17. aug 2021

@lopka1313 veľká pravda

danielinaa
18. aug 2021

Ked uz si taka sikovna, ze sa vytahujes, ze si mu dala zivot, to sa sice ceni, ale aky zivot? Mala by si mu dopriat zivot ,ake si to babo zasluzi a dat ho na adopciu, iny muz a zena mu poskytnu, co mu ty nebudes schopna nikdy dat. Pripadov ako tvoj vidim v svojom okoli vela, ale najviac posrany zivot maju tie deticky, zena sa tak dobrovolne rozhodla sama, oni chudatka ale za nic nemozu a trpia pre nezodpovednost niekoho ineho

lesana25
18. aug 2021

Vy budete všetci asi tak trošku na hlavu 🤦‍♀️ https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/mama-je-nervozna-a-stazuje-sa/

Strana
z2