icon

Doručenie - nedoručenie balíka

19katarinka85
4. apr 2018

DObrý deň,prosím vás,ak môžete ,tak poraďte.19.3.som doporučene,prvou triedou posielala balíček,podľa PČ je stale len v preprave,keď som podávala reklamáciu na pošte,povedali mi,že balík mohol byť doručený len ako list,ak sa odlepilo podacie číslo.Už som zisťovala aj na pošte adresáta,tam nič nevedeli,povedali mi to iste,ako pri reklamácii.lenže pani mi hneď ako do týždňa nedodržala balík napísala,že chce vrátiť peniaze.Komunikovala so mnou asi tak,že raz za týždeň napísala,či viem niečo nové,ale pošta ma termín na vyjadrenie do 24.4.2018.Moja otázka,verili by ste alebo nie,či pani dostala ten balík?Už mám pocit,že balík má a teraz by chcela aj tie peniaze späť.Poslala som jej aj podací lístok odfotený,takže ja som si splnila svoju povinnosť.?ProsímporaĎte,lebo už sama neviem,čo robiť :(

irusa
4. apr 2018

@tinka0000 poistiť.... pardon

19katarinka85
autor
4. apr 2018

@zuzanka.zuzu ja už som preto urobila všetko,čo som mohla.už si musím lenpočkať na vyjadrenie.Máš pravdu,na každej strane sa najdu slušné,ale bohužiaľ aj tie druhe.vždy si kontrolujem,co je s balickom,ale priznavam,ze teraz som mala zhon doma,tak ma to ani nenapadlo.Len mi prislo divne,ze ked pani volala napostu,tak ze jej povedali,ze ja mam ist balik hladat,to mi prislo ako totalna kravina,ako aj to,aby som hned po týždni vratila peniaze.poslala som jej všetko podaci hned ako som poslala,a po podani reklamacie aj reklamacny

tinka0000
4. apr 2018

@irusa no ano, popripade predavajuca mohla to poistit s tym ze kupujuca to preplati, ale to je vedlajsie.. 🙂

tinka0000
4. apr 2018

@19katarinka85 aka bola hodnota balika ? 🙂

tinka0000
4. apr 2018

@19katarinka85 a aka posta ? 🙂

19katarinka85
autor
4. apr 2018

@irusa presne ako je vyššie napísane,12€ ak uznaju reklamaciu.pani si ani poštovné neplatila,to som zaplatila ja,a tiež som to mohla poslať obyčajne,ale chcela som mať istotu ,tak to šlo doporučene

irusa
4. apr 2018

@tinka0000 preto ja mám v podmienkach napísané, že na žiadosť kupujúcej balík poistim..inač nesie ona riziko za stratu

19katarinka85
autor
4. apr 2018

hodnota bola 20€,a poštovne doporučene I.triedou

irusa
4. apr 2018

@19katarinka85 a aká bola hodnota tovaru ???

tinka0000
4. apr 2018

@irusa Ja pracujem na pošte, tak viem o com vravis, a aj Ja viem veeeelmi dobre o com hovorim... 🙂 viem, ako to chodi, a snazim sa byt ku kazdemu mila, zhovievava, a ustretova, ale nie stale sa to da.
♥SU ludia, a ľudia 🙂

tinka0000
4. apr 2018

@19katarinka85 Napises mi pč?

tinka0000
4. apr 2018

@19katarinka85 no tak 20€ a 12€ uz je tam strata 8€... To je tiez nieco..
Mala si to poslat ako balik na postu , tam platis 2,90, lacnejsie dokonca ako doporuceny...a mala by si to aj poistene.
No teraz uz nic, len cakat. Ale musi sa najst kedze ma svoje podacie cislo..., ak ovsem niekto si to ,,neprivlastnil,,

19katarinka85
autor
4. apr 2018

@tinka0000 poslala som ti spravu 🙂

19katarinka85
autor
4. apr 2018

@tinka0000 zatiaľ som vždy takto posielala a vždy všetko prišlo,tak som nešťastna,že sa to "stratilo"niekde,ale stále dúfam,že sa nájde

tinka0000
4. apr 2018

19.03.2018 bol list poslany ? Nenajde sa uz, ( moj nazor )
Tebe bude vyplatena ak posta uzna reklamacku, tych 12€
Moj nazor..Lebo ak bol poslany 1triedou a rano skoro, tak na druhy den by ho mal amat..
V pripade, skus zavolat na postu, kam si balik poslala (mozno si uz volala :D )
a opytat sa ci prisiel list a cislom a povies cislo..
AJ keby isiel list s tym ze sa odlepilo cislo.SPravia nahradny podaj...cize neviem, ale podla mna to je na takej ceste ze...natahovačky.

19katarinka85
autor
4. apr 2018

@tinka0000 Ja som už volala aj na tu poštuna milion ďalšich čísel,poslala som emaily neviem či nie aj 2krát každy 🙂 a mám čakať.Ja počkám,len druhá strana že ma má urgovať (to jej zase povedali na jej pošte ) .už si pripadam ako hra mačka s myšou.

veronikastrickova
4. apr 2018

@19katarinka85 posts velmi rada hadze vinu na odosielatela, co ma akoze urgovat u teba? Mas im ist prehladat vsetky miesta kde ten balik bol?

tinka0000
4. apr 2018

@19katarinka85 Naco mas cakat ?? To co je za posta ?? Kazda posta ak ma podobny problem..ty by si mala jej nadiktovat meno na ake si to posielala..a adresu...Popripade aj odosielatela, cize seba...
A oni by mali rucne prejst kazdu zasielku...kedze ju nevedia najst pod cislom..
Takto sa to robi na pošte, ktora sa poštou da nazvat..A nie len a sak zaplatime 12€ bo nechce sa veducej nic riesit...alebo odmietnut reklamaciu z dovodu...bla bla
Nemozes sa dat odbit...lebo odbiju Ta rychlo..

tinka0000
4. apr 2018

@tinka0000 a nemaju ich milion, lebo kazde zasielku su ulozene..A pol hodina nezabije ani veducu aby prisla a prehladala sklad.. 🙂 No ale to je na ludoch.. 🙂 Aspon by vedela veduca ze nastal niekde inde problem a nie u nej na poste... 🙂 No ja by som jej dala :D :D

19katarinka85
autor
4. apr 2018

@veronikastrickova ma urgovať,aby som s tym niečo robila,lebo ona nema ani peniaze,ani balik a podla nej to je moja chyba.Keď som bola na pošte,tak som sa opytala,ci si mozem ist balik hladat osobne,lebo pani to povedal niekto na pošte .tak sa ma opytala,ci to myslim važne.

19katarinka85
autor
4. apr 2018

@tinka0000 mam cakat na vybavenie reklamacie,veduca mi povedala,aj to bola hladat a to som ju videla,,ze od nej to odislo ,takze asi tak

tinka0000
4. apr 2018

@19katarinka85 vies co, rada by som videla tu pani alebo pana ktory si od teba kupil tu vec, ze je taky mudry , ,,hlupy,,prepac, ale ked niekto povie ze nech ide hladat rucne balik ze sa to smie...tak len ho vysmiat..boze, normalne by som jej vedela napisat tej dotycnej :D
nerozumiem co bola hladat a odislo to od nej ?

veronikastrickova
4. apr 2018

@19katarinka85 kedze podla podacieho cisla balik odisiel nieje na poste odkial si posielala je "niekde na ceste" lebo aj keby prisla na postu kde si ju odosielala je opat pohyb s balikom a vies to najst hned rano. Bud je stale na ceste, co je uplne normalne uz terat ze ide takto dlho, alebo na poste balik prevzali a jednoducho nedorucili a nechali si

mija22
4. apr 2018

Ja sa len pripojim. Stalo sa mi pred casom (par mes dozadu) ze som poslala a balik nechodil... podala som teda reklamaciu mozno na 10 den pricom pracovnicka mi hned povedala ze je to zbytocne
Ze najprv treba cakat, ci sa mi zasielka nevrati po 18 dnoch nazad... ze reklamaciu ma zmysel podat teda az na nejaky ten 20 den...
V podstate mala pravdu lebo nakoniec balik stastne dorazil, takze ma neodskodnili a poslali zamietave vyjadrenie k reklamacii...
Hlavne ze bol doruceny aj ked na 14 den 😖
Uz len z principu mali poslat nejake peniaze za to ze nedodrzali urceny cas na dorucenie no nie?
Tym ale chcem teda povedat ze moze sa ti stat tento isty scenar... napisala by som to kupujucej nech pocka a ma trpezlivost este, ze ty predsa nerucis za sluzby posty a ak posta pochybyla a nepride balicek tak ti posta posle odskodne 20 nasobku za sluzbu doporucene (co je cca 13 eur zalezi aky bol tazky balik (20 x 0,65 mas rozdiel od obyc a od doporuc zasielky...ak to bola prva trieda tak o cosi este viac). Nasledne jej vyplatis skodu ale max do vysky ktoru odskodni posta... smola tak to je s bazarom...
Ak to bolo hodnotne mala to poistit chciet
@19katarinka85

veronikastrickova
4. apr 2018

@mija22 mne povedali, ze oni nerucia ze balik pride v cas ako maju uvedeny, ze to je iba orientacne 🤦

mija22
4. apr 2018

@veronikastrickova no presne toto ... hlavne ze stale zdrazuju a zdrazuju svoje sluzby 🤬

veronikastrickova
4. apr 2018

@mija22 keby bola ina moznost tak postu urcite nevyuzivam

19katarinka85
autor
4. apr 2018

@tinka0000 ja by som ju tiez rada videla,ale asi by som jej povedala svoje uz.Veduca bola hladat balik,ale na poste uz nebo,ze odisiel v den podania poobede.zistila som aj ze dorazil na druhe stanovisko,alebo ako to mam nazvat ,a tam ho uz tiez nenasli,takze mi zostala uz len dodacia posta a tam ze uz nedosiel.tak neviem

19katarinka85
autor
4. apr 2018

@mija22 ja s malou dusicku dufam ze uvidim na nete ze je dorucena kazdy raz co idem pozriet.keby pride aj buduci tyzden,len nech pride

tinka0000
4. apr 2018

@mija22 zdrazuju, ale ludia ktory tam pracuju zato nemozu.. 🙂 Oni to maju len prikazane, a musia to robit 🙂 Maju tam mimimum na poste , cize oni z toho nemaju nic 🙂