icon

Dôvod pri odovzdaní psa do útulku

11. júl 2022

Dobrý deň, viete mi poradiť či pri odovzdaní psa do útulku treba uviesť aj nejaký dôvod? Je to kríženec nemecký ovčiak a bohviečo, teraz ma cca 2,5 roka, dostali sme na stráženie domu keď sme prerábali aby nám nekradli materiál ale už v dome bývame a psa tam nepotrebujeme a zháňať mu nového majiteľa by bolo zdĺhavé. Ďakujem

lenkasarka
11. júl 2022
ropucha6
11. júl 2022

@autorka ja fakt dufam, ze si vymysleny troll, iny slusny koment nemam

autor
11. júl 2022

@ropucha6 nerozumiem prečo by som mala byť troll, veď som sa iba pýtala či je potrebné uviesť dôvod pri umiestnení psa do útulku 🤷 stačilo odpovedať áno alebo nie ale tu už sa začínajú šíriť " konšpiračné teórie" o minulom a budúcom živote psa 🙄

gabym
11. júl 2022

By som ťa preplieskala aby si sa uvedomila, nič v zlom

patus_2
11. júl 2022

Nechapem ako niekto môže byť tak bezcitný. A nie, niesom psickarka, psov nemám rada, bojím sa ich a preto si žiadneho nevezmem, lebo viem, že mu nedám všetko, čo by potreboval.
A na tvoju otázku, nie do útulku ti ho nevezmú. Aj keď možno keď uvidia tu bezcitnosť, tak sa možno nad psíkom zmilujú..

bubulacikkk
11. júl 2022

Len jedno Karma je zdarma fuj vyuzit psa ako vec a potom mat na haku by som ta vyplieskala aj ja dufam ze sa ti to vrati!a chapame kazda preco si anonym...

kormino
11. júl 2022

Bože ako môžu takýto ľudia vôbec existovať.Uplny duševný chudáci.Nam minulý rok umrel psík,a to bol dlhodobo lieceny,dostal všetku liečbu čo bola dostupná,mesiac sme boli mimo.Doteraz máme jeho fotky,pozeráme spomíname.Neviem si predstaviť dať psíka,ktorého máme dva roky niekam preč.Srdce by mi puklo.Autorka,čo si ty za človeka?Nemala som tento príspevok ani vidiet

laila22
11. júl 2022

Daj ho na bazos na inzerát, že darujes na stráženie. Isto sa niekto ozve.

tianna
11. júl 2022

🤢🤮 len toľko k tomu.. 🙄

autor
11. júl 2022

@laila22 ďakujem 🙂 už je na FB, tam sa skôr niekto nájde

zdenka11081983
11. júl 2022

No grcam z takých ľudí ako si ty...a to nie som vášnivý milovník psov..som len človek co vie co je zodpovednosť a úcta k živej bytosti. Dúfam, že psík dostane milujúci rodinu. Kokos asi už dnes ani nezaspím co som dnes všetko zažila.

kate_cs
11. júl 2022

Každý človek s priemerným IQ a EQ by toto nedokázal. Zbaviť sa psa, lebo “doslúžil” myslím, že nie som jediná, ktorá takýmito ľudmi opovrhuje. Držím palce psíkovi, nech natrafí na lepších ľudí.

mirro
11. júl 2022

@deti95060810 vy máte vlčiaka. Stojí určite dosť eurákov, ale pre vás to je člen rodiny,ktorého by ste nedali ani za nič. Narozdiel od autorky, z ktorej grcám.

stanulienkat
11. júl 2022

Dufam, ze aj teba maju deti z cisto praktickych dovodov-kym ich vychovas. Potom sup do domova. Uz nebudes potrebna.

ropucha6
11. júl 2022

@kormino no dusevny kripel a tela jednom, co ani netusi, ze ako majitel ma aj nejake povinnosti. Kazdopadne snad najde pes dobry domov a tejto zrude sa to v buducnosti nejak vrati 😉

iwesska
11. júl 2022

Az ta raz deti daju do domova,lebo im budes uz zavadzat,tak si spomen na tohto psa☝️

bubulacikkk
11. júl 2022

@iwesska top!

autor
11. júl 2022

@iwesska ďakujem za radu ale určite si naňho nespomeniem 🙂

nicicka
11. júl 2022

Ach jaj. No poviem ti, že my mame inu " beštiu". Od šteňata sme ju socializovali, boli medzi deťmi no zrazu dostala prepinacky a začala útočiť na deti. Bez vrcania a varovania, len skočí. Netrha len cvakne. Chvalabohu ešte nič hrozne nespravila. Bola som v štádiu že ide preč, tiež som kontaktovala útulok a bez šance. Chvalabohu. Venovali sme sa jej veľmi veľa. Socializovali. Stále je to náročné, byť v strehu aby neublížila. No už by som ju nedala prec. Ona má potrebu nás stále chrániť a deti berie ako hrozbu keďže sú rýchle a upistane...Tým chcem len povedať že ten psík vás má určite rád. Nerob mu to. Je to živý tvor. Sú nesmierne oddani a verní. Porozmýšľaj nad tym...

iwka1984
11. júl 2022

Odkiaľ si? Kľudne aj do správy môžeš aj foto psa

autor
11. júl 2022

@iwka1984 pes sa nachádza v obci blízko Michaloviec, zatiaľ je rezervovaný

jaga18
11. júl 2022

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ toto sa mi hádam sníva 😳😳😳 Tu to radšej ukončím, lebo by sa ti nepáčilo, keby od srdca napíšem svoj názor.

autor
11. júl 2022

@jaga18 mne sa to nemá prečo páčiť alebo nepáčiť niekoho názor 😁 hlavné je že sa našlo riešenie na náš problém

rebeka7501
11. júl 2022

Neboj sa, keď vás nebudú potrebovať vaše deti tiež vás pichnú do ústavu.
Mali ste si zaplatiť SBS.
Tupci a materialisti bez citu.

tara42
11. júl 2022

Dufam, ze sa ti všetko raz vráti. Chudák pes, takych ľudí ako ty by som neľutovala ani keby si nemala čo jesť a spala v zime pod mostom. Dufam, ze je to nejaký kreten ktorý tu chce len rozprúdit debatu vymyslenou témou lebo neverím ze niekto môže tak bezcitny mať stastne deti.

lenkasarka
11. júl 2022

To je blízko mňa ak by ho nevzali daj mi vedieť. Snáď mu nájdem lepší domov

lija22
11. júl 2022

ty krava z praktickych dovodov si si malakupit kamery. sprostana

autor
11. júl 2022

@lija22 na kameru bolo najprv potrebné zapojiť elektrinu takže toto bolo riešenie

fajnova
11. júl 2022

Ja len dúfam že toto je vymyslená téma na rozprúdenie vášní. Lebo v opačnom prípade mám strach že sa medzi nami pohybuje nebezpečné bezcitne psychopaticke hovado.

sweetlife001
11. júl 2022

Super inteligentné riešenie 👏👏👏👏
A ake skvelé,o pol siedmej bolo nenormálne zdĺhavé nájsť nového majiteľa, o ôsmej už bol na FB, o pol deviatej už rezervovaný 😆
Problém vyriešený, môžeš si dať po papuli a kľudne ísť spať.
A do budúcna uprednostniť pred zapojením elektriny radšej zapojenie rozumu.