icon

Druhý príchod Ježiša Krista

margaretalukacova
14. mar 2023

Možno mnohý, tu budú dávať nenávistné komentáre, načo to sem dávam. Viete ľudia, dnešná doba kedy človek myslí na seba a ak ste matka tá samozrejme deti a rodina. Ale zvyšok ľudí a najmä tých ktorí vám nejak ublížili alebo zlorecili a jednoducho nepotrebujete ich k životu. Prerastá vo svete len nenávisť a ako sa hovorí nenávisť plodí ešte väčšiu nenávisť.
Viem a čo viac som o Tom presvedčená že tu bude výsmech pod testom, ale majte sa ľudia na pozore, prišla doba, ktorá je posledná na zemi. Ako to viem? Všetko je v Biblii ako to bude vyzerať. Sme na končí časoch a to prečo to tu pisem, je preto lebo hoci len pre jedného človeka by to stálo zato a nebolo by neskoro. Prosím prijmite obeť Ježiša Krista. Úplného nášho Boha skrze ktoré všetkom povstalo, aby ste mohli ujsť pred tým všetkým čo na svet prichádza. Nesmejte sa ľudia že koniec sveta nebude, lebo sme omrvinkami dní ku skaze ktorá na svet prichádza. Ježiš Kristus prichádza, majte ľudia bázeň pred ním aby sme boli hodný sa postaviť pred neho.

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@majlo1234 prijať srdcom spásu ktorá je v Ježišovi Kristovi. Skúste si prečítať Biblie. Boh nepríde k vám ak to vy nechcete. Ja vám nemôžem vnucovať nič. Môžem vám len povedať že Ježiš Kristus je živý Boh v tele a skrze neho máme život večný v nebi. Kto verí v neho bude zachránený pred 7 ročným.terorom antirkista.

katarinkalilly
14. mar 2023

@annamalaga určite jehovistka. Minule nám do schraniek nahadzali letačiky a k tomu rukou písaný list o týchto sprostostiach. Vsetci obyvatelia bytovky to hodili do krabice na papier.odpad

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@viestta už viac nebude mať slobodnú vôľu, ktorú má každý človek.

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@katarinkalilly jehovistí neuznávajú Ježiš Krista za Boha takže. Prv ako odsudite skúste si overiť o čom sú presvedčení jehovisti

tenerifka
14. mar 2023

@margaretalukacova pocuj, daj link na to sidlo antikrista v Dubaji

heln
14. mar 2023

@margaretalukacova ano, podla Biblie je to tak....
ale vies co sa mi najviac "paci"?
ze ked ja poviem o druhom prichode, zjaveni Pana, tak ma vsetci vysmeju....
a potom zacnu rozpravat o iluminantoch, reptilianoch, ako nas klamu, covid je podvod, vojna na ukrajine - nevieme co vsetko za tym, Biden a Putin nie su skutocny, su to ich dvojnici, chcu nas ovladat a znicit....

viestta
14. mar 2023

@margaretalukacova aha, tak to mi vobec nevadi. Aj teraz sa riadim tolkymi zakonmi, pravidlami, nariadeniami, ze jedno navyse mi pride uplne smiesne. Len by ma zaujimalo ako sa vy ochranite pred tym cipovanim a uchranite si tu slobodnu volu

kiwi3
14. mar 2023

svedkovia jehovovi presli z ulic na modreho kona?

0silvia0
14. mar 2023

@margaretalukacova je pekné, že na nás myslíš a bojíš sa o naše duše. Čiže veriaci budú zachránení akým spôsobom? Ale napíš narovinu, žiadne naučené formulky. Budú zachránené ich telá alebo duše?

majlo1234
14. mar 2023

@margaretalukacova dobre, a ked v to velmi neverim? Odpusti mi pan boh skrz moju nevieru? Ci sa naozaj musim obratit? Lwbo vies, mna sa moc ten teror este nedotkol(samozrejme mame vojny, hladomory a choroby, ale tu na slovensku je nam relativne fajn) a zatial mam zapicovanu len macku a psa, ale to dobrovolne, nech viem, ked sa strati. Mozno dam neskor aj dieta, aby aom tiez vedela, ked sa strati. Ale seba nechcem, ja sa viem vratit domov a bojim sa ihiel aj.

majlo1234
14. mar 2023

@margaretalukacova pardon, zacipovanu som myslela. V strachu mi to nemysli😄

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@basulaak v Janovej apokalypse sa píše že sa ľudia budú klamať antikristovi, pretože Boh to dovolí, keďže ľudia odvrátili tvár od živého Boha. Teraz máme možnosť v čase jeho milosti prijať ho a pokoriť sa pred ním. Ak ste počuli o znaku šelmy a jej čísla 666 na pravej ruke alebo cele, a kto toto prijme už bude naveky bez Boha. Stavia sa sídlo kde katolícka cirkevné, židovská synagóga a mešita. Tam sa majú stretávať viery ktoré budú nachádzať Boha ktorého oni chcú. Bude to sídlo budúceho antikrista pretože tie cirkvi sa zlúčia do jedného a bude dané aby antikrist zvádzal ľudí. Ale ľudia si radšej zalepia zrak, dajú ruky na uši a čo tam po nejakom Ježišovi veď veríme v evolúciu a nie v Ježiša.

reni1512
14. mar 2023

@margaretalukacova nikto ani TY nemozes vediet kedy koniec sveta nastane. Tak sa neruhaj ... takych konspiratorov tu uz bolo

stanulienkat
14. mar 2023

Magdi, co si si zabudla dat lieky?🤨😟

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@heln výsmechu som postavená aj ja. Vôbec ma to neuráža. Skôr mi je ľúto ako ľudia vedia byť zlý. Nech im Boh žehna

majlo1234
14. mar 2023

@margaretalukacova takze katolici, zidia ani islamske nabozenstvo nie su prave? Co hinduisti? Nad tym som rozmyslala, oni su taki miernejsi, ziadne obriezky a kamenovanie, nemam rada nasilie, ani na kravach.

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@reni1512 ale časy ktoré budú predchádzať tomu. Sú známe 🙂

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@majlo1234 židia spásu neprijali. No prijmi jupretoze Boh sa zamiluje nad ním. A v Izraeli už čakajú na svojho Spasiteľa. Takže žiaľ židia doteraz spasený neboli pretože Krista neprijali. No čakajú na nho. Islam verí v že Ježiš bol len prorok ako Mojžiš. Oni veria v raj kde bol Abrahám..hindusiti. tí ktorí sú modlari? Však Boh rázne povedal čo s ľuďmi uctievacmi sôch bude.

valeria_h
14. mar 2023

Áno, žijeme v posledných časoch. Ale tu to na úrodnú pôdu nepadne, ale super, že si to napísala.

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@valeria_h aj pre jedného to stojí ktorý vojde do Božieho kráľovstva. Ostatní žiaľ zažijú si doslova peklo na zemi. Ďakujem za podporu

mykaellle
14. mar 2023

Svet stojí na hrane. To je fakt. Hovoria o tom už aj vedci, ktorí vravia o tom, že sa opäť posunuli hodiny súdneho dňa. Myslím, že sú o dve hodiny 12. No veriť, že príde niekto, spasiteľ, Ježiš Kristus, rytier na bielom koni, ktorý to za nás všetko vyrieši a zachráni nás... je predkladanie zodpovednosti. My ľudia sme vytvorili to, čo máme. Nie Boh. Margaret, aký je tvoj cieľ? Nahnať ľudí do nejakého náboženstva, v ktorom vyhrajú len vyvolení?
Vieš, ja som presvedčená, že cesta k Bohu je len jedna. Cez Lásku. O nej vraveli všetci.
A čo sa týka ľudstva, ja sa aktívne účastním projektu Tvorivá spoločnosť, i keď sa naň leje špina zo všetkých strán. Vnímam to ako super vec, ľudia sami začínajú konať a nečakajú, kým svet zachránia "tí druhí." Pekný deň všetkým

valeria_h
14. mar 2023

@margaretalukacova Nie, zle som to napísala. Samozrejme, že každý za to stojí, ale tu na MK sú väčšinou neveriaci a viem, ako budú reagovať. To, že žijeme v posledných časoch je viac než jasné každému, kto má otvorené oči a verí.

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@mykaellle nie v jednom príspevku som to spomenula. Nemusím nikoho, Ježiš skutočne existuje je Tom množstvo dôkazov ba čo viac ako o samotnej Ilias a odysea. Nieje dôvod neveriť a pochybovať o jeho slovách návratu. Ja vravím aj pre jedného ktorý bude hľadať pravdu to stojí.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
vulka
14. mar 2023

@margaretalukacova Ty máš nižšie IQ, keď napíšeš, že na zemi je MIESTAMI hlad?

marisoul17
14. mar 2023

@margaretalukacova každé náboženstvo má dokazy o zaručenej existencii SVOJHO boha, tak ako vieš, že tie tvoje dokazy su zaručene a jediné pravdivé?

terina25
14. mar 2023
margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@marisoul17 pretože o nich hovorí Biblia, kniha právd. Sú dôkazy že Ježiš žil aj že zomrel. Presruduj si o Tom. Ron wyatt našiel archu aj Ježišovu krv. Ktorú dal Židom ktorý ho ukrižovali na testovanie čia je to krv a tá krv mama len chormozmy jedného človeka. To znamená že bol napoly človek a napoly Boh

kalifka
14. mar 2023

@margaretalukacova prosím o bližšie info - teda link o stavbe v Dubaji? Lebo ak nebudeš odpoveď - tak neklam!!!
Môžem ťa poprosiť o jednu vec, je to malá prosbička - dáš mi číslo dílera tvojho? 😂 Toto je ale, že kurňa dobrý matroš 😆😆😆🙈🙊🙊

marisoul17
14. mar 2023

@margaretalukacova bibliu som čítala. Ale musim sa pýtať, čo korán? Tu tiež považujú za knihu právd takže sa znovu vraciam k pôvodnej otázke, čo vedie tvoju vieru k presvedčeniu o jedinej pravde?