Drzosť v bazáriku
ahojte boli ste aj vy zarazene drzostou kupujucich v bazariku.sup sem s ich hlaskami.
@benne to bolo dobre :o))))som sa pobavila. Asi sa pani zdalo drahe to poštovne.... Ale aj mne sa to v poslednej dobe stava že mi vždy pišu že "chcem to zaslat za 60 centov" to je teraz asi oblubena veta. Ale nikto sa ma nespyta že či tych 60 centov bude stačiť na poštovne. Niektore nechapu že poštovne je podla vahy balika a nie za všetky baliky posielane obyčajne.....
ze mam dost isla som malej kupit saty z bazaru 86ky velmi sa mi pacili tak,ze nevadi,ze ide zima kupim do zasoby napisala som ako prva videla som ze nieje ziadny zaujemca pani dnes odpisala,ze uz niesu volne a ked jej na to pisem,ze vsak som videla ze som bola prva tak ma odbila,ze dalsia kupujuca jej ponukla viac tak to preda jej a ze naco su mi letne saty na zimu pre 15mesacne dieta ze ved jej to potom uz bude male co ju to vobec zaujima?a lia aj tak teraz nosi 74ku takze by jej to bolo fajn
@kukujka mozno ma inzeraty aj na inych portaloch (vacsina to tak ma), preto ten "neexistujuci" dalsi zaujemca...ta jej otazka, ze "naco..." to uz je fakt nemiestne, co koho do toho komu co ja kedy kupujem 😎
@gabika7706 mozno mala aj inde,ale ona mi to vysvetlila tak,ze dava tej druhej pretoze jej ponukla viac penazi 😠 akoze dobre snazi sa viac zarobit ale mohla byt ferova
Dnes sa mi stalo,že som prejavila záujem o tepláky.Pani sa ozvala,napísala akú sumu mám uhradiť+0,30 balné......vraj posiela v bublinkových obálkach,aby sa tovar nepoškodil....Odmietla som!Ide o princíp!Ja tiež posielam rôzne balíky,používam plastové obálky,vyrábam krabice na mieru a ešte som si neúčtovala ani cent!!!!
@ingrid22 ja mam rovnaky nazor ja sa snazim inym maminam vynst v ustrety aby neplatili balne tiez vlacim skatule z vecierky,alebo balim do igelitky a obtocim lepsiacou pasko,tiez ked chcem nieco kupit a dotycna si chce zaratat balne tak to neberim,lebo mi ide o princip ved aj chce nech si to kupi niekto iny
ahojte, myslite si ze je normalne ked napise neregistrovana ze si chce s vami nieco z jej bazariku za vas tovar? hladam, hladam a ona bazarik nikde 😒
@malinovka333 ha no tak toto fakt nema chybu 😀 to by ma take daco ani nenapadlo ze je niekto schopny napisat
@malinovka333 náhodou, stalo sa mi, že mala zablokovaný bazár na MK a dala mi nick na MMB, či BB, teraz neviem.. ale tak, ja už nevymieňam.. no ak by si chcela vymeniť, myslím, že by ťa odkázala presne na nejaký bazár inde
(p.s.: mohla si z toho obrázka zmazať jej mejl aj meno, ja som tiež chránila identitu 😉 )
@malinovka333 podla mailu je na mmb pod id 102505 ale tam tiez nic na vymenu nenajdes 😉
teraz som objavila tuto temu a dobre som sa takto na vecer zabavila...
hned ma napadla jedna pani, minuly tyzden sa mi ozvala na cizmy po synovi a pytala sa ma, ze v akom veku ich moj syn nosil... tak som jej napisala, ze moj mal rok a styri mesiace a ona na to, ze to bude velke, lebo jej maly ma 11 mesiacov... akoze odkedy sa kupuju topanky podla veku??? cislo tam bolo aj vnutorny rozmer 😕
mne sa nedávno stalo, že som mala záujem o jedny čižmy za 6 eur, super cena, tak som neváhala a s predávajúcou som sa dohodla, poslala som peniažky a ona mi odpísala, že sa sťahovali a nevie ich nájsť a ani ich nenašla a to mi ešte premerala vn. dĺžku, no možno ju mala zmeranú dopredu...tak mi vrátila peniaze aj sa ospravedlnila, čo som brala v pohode...a o pár dní som ich ja našla na bazári od inej predávajúcej za 15 eur, ešte aj s tými istými foto...čo si mám o tom myslieť?
@sedmolinka mne sa zase marí,že som videla vestu za 8 € tak som sa ozvala a keď mi písala pokyny k platbe,tak zrazu to bolo 12 €....keďže som si nebola istá,tak som bola tichom,ale nemyslím,že by som kupovala vestu za viac ako 10 € 😅
@sedmolinka niektoré tu bohužiaľ chcú zarábať,dá sa tu stretnúť naozaj zo všetkým,je to smutné,ale je to tak,mne je už zle ked vidím inzerát na použitú vec a prehnaná cena,tak ked pripočítam poštovné môžem si kúpiť novú.Sú tu aj také inzeráty,kde dostali zadarmo veci,napr.cd,ktoré sme mali aj my v schránke a oni to predávajú,alebo výroky.JA SI účUJEM AJ BALNé,to by si mohol každý,nie? 😝
mne prislo vcera az vrcholne trapne, ked som ponukala dva pary pancusiek za 1,50 pani sa ozvala ze chce obycajne postovne a sama si napisala ze 2 eura mozu byt? a smajlik? a pritom vedela ze by to malo byt 2,10 kedze postovne je 0,60 .......... desat centov hore dole, ale ze jej to nebolo blbe sa pre desat centov traposit, ved kvoli takej smiesnej sume este nikto neskrachoval, ci?jaaaaaaj
dnešná TOP ponuka😀
xy @ xy.sk - ZX (neregistrovaná/ý) - Dnes o 11:37
Dobrý deň, mala by som záujem, ale iba keby sa dalo zjednať z ceny aspoň na 14e (cena bola 18e s poštovným 1,60), v tom prípade by som brala hneď a poslala peniažky na účet.
Tak, no nepredaj to😀
@dosa jéj t osa mi stalo pred pár dňami, reakcia kupujúcej na zimný overal. Že v akom veku sme ich nosili, lebo tým veľkostiam sa nedá veriť 😀 😀 😀 😀 . Som sa veru zabavila, lebo overal 74 a my sme ho nosili v 5 mesiacoch.
Ja som natrafila na drzú predávajúcu, keď som odmietla nákup s tým, že má inú kupujúcu, vyvršila sa na mne, že si kabátik nechám rezervovať a potom ho nekúpim - ALE inzerát pozastavený nebol - teraz mi napíše, že si veselo nakupujem od iných - TO ČO má byť
mne sa stalo ze budnu ktoru predavam za 37€ bo mi prisla omylom velka velkost tak som ju supla na bazarik s tym ze cena s postovnym, chcela pani za 30€ a na dobierku:-/ alebo vacsina napisala len koli tomu aby zistili miery tejto bundy, ked som miery udala do popisu zrazu uz nikto nepise....aspon sa nemusim zdrzovat vypisovanim,kedze vzdy kazdej slusne odpisujem 😅
@fleuerette este pri tych odevoch je to take diskutabilne, ze velkosti nesedia, ale teda este som sa nestretla s tym, ked mam v inzerate vnutorny rozmer topanky, aby mi niekto napisal, ze to bude male, lebo maju iny vek ako sme mali my 😅 nastastie som zatial nemala nejak extra neprijemne kupujuce, a na takychto heftoch sa aspon pobavim 😀
@dosa presne ako píšeš, každá značka, má na danú veľkosť iný rozmer, či pri detských alebo dospeláckych. A tak aj topánky. Pre malého mám doma momentálne 22, 23, 24, každé inej značky a všetky + - 14,5 cm.
Ale kupovať oblečko podľa toho kedy ho kto nosil je celkom veľký risk 😀 😀 😀 , aj vďaka takým netabulkáčom ako je ten môj červíček

No nemôžem to sem nedať 😅 😅 😀 😀 😀