Exorcista na Slovensku
Dobrý deň ktorý 3 exorcisty sú na Slovensku?
Som z Liptovskej Lúžnej
Náš farár mi nechce pomôcť nechce to riešiť
To nevylučujem, ale ak tam je zly duch, neodide tym, že ona povie v kostole niekomu ano
A robila si nejake okultne praktiky? ako to, že iba ty niečo počuješ
A kedy tie zvuky začali
V tom byte qj niekto pred vami mohol niečo robiť
@julia_a_romeo bohuzial, aj v 21. storoci....cirkev ma velku moc. Nadrbe ludom do hlavy hocico. A toto ma volebne pravo....
@1321987 to, co sa pyta @karolinakr je tiez dolezite - k okultizmu patri napr. vyvolavanie duchov. Alebo nechodila si napr. k vestici? To su vstupne brany pre zleho ducha.
Vies da odtial na nejaky cas odstahovat, ci to bude aj inde? Pripadne to patri k tomu domu?
Ako dlho sa to deje? ojedinele či nejak pravidelne? sused si tiež volal kňaza vysvätiť byt
@karolinakr no už 14 r ale v takých intervaloch bol kľud asi dva mesiace
@1321987 hovorim ti, možno ste vyvolavali duchov v detstve, to by bolo potom normalne, ze niečo sa tam deje..Že si to tak dlho vydržala? 🙄
No budeš musiet kňaza navštiviť. To, že tento nechce, nech ťa neodradi..naš ani neveri, že diabol existuje
@1321987 je dosť možné,že exorcita ťa pošle na psychiatrii,za psychológom.
Ale druhá vec,pokiaľ sa naozaj niečo deje, musíš sa zmeniť ty,zmeniť život....lebo tam musí byť súčinnosť,nie,že exorcita urobí "čary mary" a problém vyriešený.
@stanulienkat bohužiaľ,najväčšia sila diabla je v tom,že je zrelativizivana jeho existencia 😔
@1321987 Skús poprosiť kňaza (možno iného, ak je tam aj iný), aby vám posvätil dom. Nemusíš vysvetľovať tieto okolnosti. Niektorí ľudia si dávajú svoje byty, domy svätiť každý rok okolo Troch kráľov ( 6.jan.) a nemusia mať na to žiadne extra dôvody. K posväteniu domu nie je podmienka, aby ste boli sobášení. Ale zas nebolo by zlé dať si život do poriadku. Ak chceš mať poriadok v dome, možno začať aj od seba. 🙂
@1321987 mám kamaráta taxikára, ktorý raz viezol posadnutého syna s jeho rodičmi k exorcistovi. Šiel zo Žiliny do Prešova. Vravel, že to bola jeho najhoršia jazda v živote. Krátko po tom dal aj výpoveď. Tak možno niečo v Prešove bude, i keď teraz si nie som istá či to bol Prešov alebo Poprad
@karolinakr ako nehnevaj sa ale milujem takychto samozvanych expertov … samozrejme vsetko vies o tom :D lebo si to videla mozno v nejakom filme ze prisiel knaz a bolo po probleme … ale ono ten knaz co radil autorke vie o tom viac nez Ty ver mi 🙂 a
@maja22 ma pravdu, ked zijes v milosti posvacujucej tak Zlý pri Tebe nema sancu.
@terezka1947 farárvti nepomôže len v prípade, ak má veľa hriechov. Sám by potom skončil zle.
@1321987 v prvom rade sa zbav všetkého, čo je späté s modlosluzbou.
Dokiaľ to neurobis, budú sa vracať.
Modlosluzba je ako zasvätené lampiony v tme. Láka všetko zle okolo k tebe.
Čiže preč:
- všetky sochy, postavy, postavičky, obrázky svätých ku ktorým sa niekto modlil, náboženské predmety, ktoré majú modlosluzobny zámer (napr socha s Ježišom, ktorý aj tak vyzerá v skutočnosti inak), rôzne egyptské hierogligfy z dovoleniek a suveníry s kadejakými nápismi
Keď sa toho zbaviš prednes:
V mene Boha milostivého, v moci ktorého je milosť
1. Povedz: Dávam sa pod ochranu Pána úsvitu,
2. Pred zlom toho, čo stvoril,
3. A pred zlom šíriacim sa za noci,
4. A pred zlom tých, ktoré fúkajú do uzlov,
5. A pred zlom závistníka, keď by závidel.
@complyc to nie je pravdou,zjavne o tom nič netušíš.
Buď má autorka zdravotný problém alebo iný.
Do zdravotným musí k lekárovi,to ju pošle aj exorcita,keď to zistí a vie to zistiť aj farár.
Ale ok,dajme tomu,že fakt tu problém je....tam to je na dlhšiu dobu,nie iba na jedno trojkráľové požehnanie domu,či jeden rozhovor s exorcistom.
Sranda tam končí.
@hendikep to je normalne v každej farnosti služba, ktora sa bežne robí..Čo som povedala zle a som samozvany expert? Ty si raz v živote bola v kostole a rozpravala sa s fararom? Chod do prvej farnosti, spytaj sa, potom sa mi ospravedlň.Ďakujem
@hendikep nikto iny okrem farara nič nevie..každy je v tme neosvieteny, iba farar ma jediny zjavenie..Inak je možne, že takto to ludia vnimaju, hlavne taky, ktory bibliu v ruke nedržali ani raz
@1321987 u nas to bolo horsie, na mna to totiz od cca 18tich zacalo utocit, normalne proste chytilo za nohy a taketo srandy. Dialo sa to len men, az kym raz moj expriatel nebol chory a zrazu krici, ze nieco vyletelo z obrazu na stene priamo na neho. Vystrasil sa tak, ze chcel ist okamzite prec. Vtedy pochopil, ze to asi fakt nejaka zabava nebude. Ako ja som musela ist odtial prec. Proste tym to skoncilo a hotovo. Preto radim sa tej nehnutelnosti zbavit.
@1321987 diabol nema dovod sa usidlovat v dome, jemu ide o dusu cloveka takze ak je dusa posadnuta, tu vylieci knaz a exorcista.
Treba nieco pre to urobit, modlit sa, potit sa, pravidelne chodit na omse a svatu spoved. Necakaj ze pride exorcista, pospliecha nieco svatenou vodou a problem solved.
@terezka1947 nemám žiaden zdravotný problém
Žijem v strachu čo tu chodí a či mi to neublizi

@1321987 tu je velmi dokladne spovedne zrkadlo. Odporucam tebe aj partnerovi, ak moze aj on pristupit k sviatosti zmierenia: https://modlitba.sk/generalna-svata-spoved-vysv... Len treba vediet, ze rozhresenie mozete dostat, az ked sa skutocne rozhodnete zanechat hriech a zit cisto az do uzavretia manzelstva.