Fake LV kabelka z bazáru - kvalita
Máte niekto fakeovu LV kabelku z bazaru? Sú kvalitné? Myslím lepšie napodobeniny kožené... Aké máte s nimi skúsenosti?
@natalala vies co moze ist iba o ten vzor, ze sa to niekomu paci. U nas v butiku chodia zeny, co maju prave LV a kupuju si u nas saly s tym LV motivom, ale sal je fake jak wedding cake a zjavne ich to nemrzi 😂 ako ludia su rozni a ten vzor naozaj k niecomu vyzera dobre, ale nie kazdy za to ide vyvalit par tisic eur . Lebo sa to hodi k jednemu kabatu
@natalala neznášam fejky a nikdy som žiadny fejk nemala. Raz mi dala kolegyňa fejk Prada kabelku, nenosila som ju. LV sa mi páči, ale môj strop za kabelku by bol tak 1000-1500e, ale len za predpokladu, že by som ten kúsok nosila cca 10r na striedačku s inymi.
@kiki68 áno páči sa mi to farebne aj tie kockove neverfull kabelky, ale vôbec akože sa nechcem chváliť tým, že mám kabelku za tisíce, ja som ok s kabelkou hocijakej sumy.
@natalala inak dostala som fejkove oblečenie od frajera teraz a nedám si to na seba, lebo nekúpila by som si taký drahy originál a nechcem kričať na diaľku, že fejk. Inak on nosí samé fejky prevažne že nedá toľko peňazí za originál, ale tie jeho fejky sú také kvalitné, že ja neviem rozpoznať že je to fejk, aj keď nosí hlavne také značky čo nie su až také drahé.
Odporucam ti zajst naozaj do original obchodu. Ten pocit individuality ked sa okolo teba toci predavac na urovni s rukavicami na rukach, lebo original kabelky len tak chytajú do ruk a nasledne full servis, tak ten stoji za to....a ver,ze bez mihnutia oka vysolis aj viac za kabelku a nebudes rozmyslat ci ju ponosis 1 mesiac alebo 10 rokov v kuse...ta kabelka je investicia do stylu, do tvojho "JA"...
Tak ako to bolo spominane, ziadny eshop okrem oficialneho LV originaly nepredava. Online kupis len od personal shopperiek alebo z bazaru. A teda za mna, za fake nedam v zivote ani 5 korun. A ani shopperke nepreplatim. Radsej vylet do Viedne. 🙂 Inak mne sa presne preto tie monogram nepacia, tie fejky vsadeeeee. A u nas “na kopci”, je zas aj tych pravych ako maku. Ja som si vybrala radsej kozenu neverfullku.
@natalala na tých ľuďoch aj tak vidno, že sa hrajú na niečo čo nie sú. Neviem koho chcú oklamať. Či seba alebo okolie. Ja si kupujem kabelky podľa praktickosti, príležitosti na akú má byť a fin.prostriedkov. Aby som nemusela do ďalšej výplaty šetriť na jedle či iných bežných výdavkoch alebo ísť do mínusu.
@stanulienkat Bagger mal voľakedy pekné kabelky, biznis kabelky a tašky, diáre kožené. Mala som odtiaľ veľa vecí, určite aj 15 rokov dozadu. Ani neviem, že znova majú v BA obchod.
@lubkavargova1 akože ja až také zaobchádzanie nemusim, je to ozaj za odmenu, kebyže mám vlastné podnikanie, že si to mozem dovoliť a nelutovat 🙂 snáď raz aj to zažijem 🙂
@kvetinka75 ja ked som bola pubertiacka, tak som si vzdy hovorila, ze och raz si kupim LV kabelku a bol to taky moj “sen”, teraz ked na nu mam, tak uz po nej vobec netuzim :D ja som z tych, kt si aj kupi povedzme znackovu vec ak je kvalitna, ale jedine ak nema polmetrove napisy na sebe, nech je to hned vidno 🙈 nepotrebujem sa na ulici prezentovat takouto formou, ze “ja na to mam” 🤷🏼♀️
@zuz0110 neverfullku aj ja pozerám, akurát som našla personal shopperku, ale ako vravíš, do Viedne už skočím hocikedy.
Pozri kazdy ma svoj vkus a svoj nazor na fejky. Ja tomu nerozumiem a nechapem naco je dobre brazdit ulice s napisom na prsiach a este aj ked je to fejk 🤷🏼♀️ proste naco? Akoze si kupi fejk hilfiger tricko alebo ralph laurent? Nechapem ale nech si kazdy nosi co chce. Ja si kupim aj drahsiu vec, napriklad tento rok kabat za skoro 500e, lebo je vlneny, kvalitny, nadcasovy kusok a aj ked je “znackovy”, tak nema na sebe napis “nech je to vidno”.
@natalala tak väčšina LV kabeliek nesvieti značkou. Svietia neverfull a monogram kabelky. Ja takú nemám ani jednu. Mám také tipy ako som pridávala link. Len teda tie sú výrazne drahšie ako neverfull či monogram. Ja keď posledné roky vidím Balenciaga módu, tie nápisy pomaly cez celé telo, tak nemám slov, to je gýč gýčov.
@natalala ja nemám rada nápisy na tričkách už vôbec
@luscious no veď ja s tým súhlasím. Fakt neviem prečo chcem túto kabelku, ale je možné, že by som ju ani nenosila.
No dobre, presvedčili ste ma, už nechcem fake a asi ani originál. Nebavia ma kabelky tak dlho, potrebujem ich mať viacero a 20k za kabelky LV nedám 😀
@melanta fiha zaujimava, krasna farba..
@danica2711 presne tak a podľa mňa aj tie značky sú trápne, všetky.
@luscious práve tie, čo ich nosia a "potrebujú" sa necítia lacno 🤣 bohužiaľ všetci okolo to cítia aj za nich.
1500€. Ceny si vies pozriet napr na nemeckej stranke, ta ma eshop (k nam neposielaju).

Ja tomuto nerozumiem, preco si niekto kupi fake? Koho chce oklamat okolie, ci seba sameho, hrat sa na nieco cim nie je a prezentovat niecim na co nema?