Fake LV kabelka z bazáru - kvalita
Máte niekto fakeovu LV kabelku z bazaru? Sú kvalitné? Myslím lepšie napodobeniny kožené... Aké máte s nimi skúsenosti?
Co znamena “napodobenina z bazaru”? Vim, ze nektere bazary nabizeji kopie, kde fakt nepoznas rozdil, vetsinou maji oznaceni 1:1, a cenove se vetsinou dostanou na polovinu ceny prave kabelky. A pak jsou napodobeniny za 50-100€, ktere vypadaji otresne.
Jinak naprosto souhlasim s tim, co napsala @melanta. Nejhorsi je, kdyz pred tebou v obchode stoji nekdo s kabelkou, ktera stoji (original) kolem 3000€, ale nadava tam, ze jsou vajicka drahe a nemuze si je koupit.
prečo musíš mať "značku", na ktorú nemáš? Všetky napodobeniny sú trápne. Pritom je na trhu kopa výrobkov, ktoré nenesú slávnu značku, ale sú pekné, kvalitné a cenovo dostupné
Ja som mala peknu LV fake ako darcek od kamosky. Fakt vydareny kus, nemala som problem ju nosit a vela ludi myslelo, ze je prava. Kupila ju kdesi vo Viedni u Vietnamcov. Ono vacsinou fake poznas podla podsivky tej kabelky. Nie je podsita tak kvalitne ako ma byt a casto inym materialom. Cize ked vies s tymto existovat, tak kup nieco, co je pekne aj v ramci toho fake segmentu.
A myslíte, že táto stránka predáva originály?
https://www.mkmbb.com/louis-vuitton/louis-vuitt...
Zapáčili sa mi teraz úplne lacné kabelky zn. DeeZee, objednala som si 3 ks. Nemám problém si kúpiť aj drahšiu kabelku, kupovala som si vždy kabelky okolo 150e, výnimočne viac, ale zistila som, že nerada nosím jednu dlhšie, pre mňa už 3 mesiace je dlho, a z toho dôvodu je pre mňa aj kožená zbytočná. Viem si predstaviť nosit jednu aj viac rokov, ale to by musela byť fakt pravá LV.
@jabadabadu Píšu tam, že ide o outlet, ale originál, tak neviem, ale aj tak ta cena je podozrivo nízka.
Spis to vypada na scam. Posles penize a uz je nikdy neuvidis. Nemuzu najit zadne recenze.
@jabadabadu no jeste si to muze nechat koupit personal shopperkou, myslim ze LV nezasila na Slovensko.
Máš aj ostatné oblečenie kvalitné? Alebo si k tej kabelke dáš okopané čižmy od číňana? Pôjdeš s ňou MHD, alebo vystúpiš z drahého auta? Ľudia, ktorý riešia značky si ťa vyobzerajú od hlavy po päty a budeš tak maximálne na smiech. Nechápem toto kupovanie fejkov. Keď na to raz nemám tak si kúpim "normálnu" kabelku a to nehovorím, že nemá byť kvalitná...
@dominikamacakova Ja mam LV original kabelku, uplne novu a presne z tohto dovodu ju nenosim 🙈 byvam v malom meste, vecne sa taham so styrmi detmi, oblecena cisto prakticky a je mi uplne neprirodzene si k tomu zobrat vuittonku. Takze sedi uz par rokov v skrini a caka na svoje momenty slavy 😀 hadam sa docka 🙈🤣
@dominikamacakova tak to sú už predsudky ľudí, neviem prečo by som si nemohla našetriť a kúpiť originál LV, tešiť sa z nej a dat si k nej lacné kúsky. Keď pozriem Veroniku in, k tým svojim lacnym handram čo šije, si kľudne da LV 😂
Ja si zase myslím, že kabelky sa kupujú tak, že si ju dokážem kúpiť z jednej výplaty bez toho, aby som ten mesiac cítila výrazný pokles peňazí. A preto nevidím význam v tom, kupovať si kabelku za 3 a viac tisíc, keď na ňu musím sporiť. A nevidím význam kupovať si kabelku za niekoľko tisíc, ak nebudem potom takú kabelku nosiť k bežnému outfitu.
@autor našetriť a kúpiť originál je niečo iné ako kúpiť fejk. Aj keď, neviem prečo by som mala šetriť na kabelku, mne to nedáva zmysel.... Radšej by som kúpila z bazara
Tak hlavne vacsina lv kabeliek je original z nafarbeneho lakovaneho platna a koze ma minimum...
@janewithane ja ich mám niekoľko a všetky sú celokožené. Tie najlacnejšie a najviac fejkované sú možno umelé.
@robodracica koľko kožených kabeliek LV máš? Ja niekoľko a všetky sú celokožené. Ak si kúpiš nie z kože, tak žiaľ. Poslednú kupovanú mám túto ale netrápi ma, že netušíš, že je celokožená. https://eu.louisvuitton.com/eng-e1/products/ste...
@robodracica Aj moja LV je celokozena 🙂 Melanta dobre pise, LV ma celokozenych kabeliek dost, len tu na Slovensku mam pocit, ze zeny ficia na canvase…lebo z nich je viac zrejme ze je to LV 🙂
@melanta Krasna 👍
Ak mas rada pekne kabelky, skus Dajana Rodrigez. Ma nadherne kabelky. Myslim, ze ani LV sa na ne nechyta.
@stanulienkat tak podľa mňa Dajana je úplne iný štýl kabelky 😀 ale registrujem ju tiež.
Ked to mas iba tak, ze to nosis sem tam, tak si kup pekny fake niekde v zahranici. Pretoze sa to neoplati, ked za mesiac uvidis napr nieco ine a kupis si zase to. Skus mrknut na ine znacky Zalando Lounge, maju tam pekne Versace, Moschino, Kors za velmi dobre dumping prices. A tie su originaly. Akoze my tam bezne s kolegynami nakupime nejake kusky. Som ako Ty, taky zberatel toho, co sa mi zrovna paci.
Neviem, či si z Bratislavy, ale otvorili tu pred pár mesiacmi kabelkareň Bagger, sú tam naozaj veľmi pekné kabelky, možno aj tým štýlom, ktorý by sa tebe páčil.

Nie, fake LV kabelka nie je z rovnakej kože ani rovnakej kvality ako originál. Inak možno nevieš, ale nie je hanba nemať originál LV kabelku a hlavne, ak na to človek nemá príjem. Ale je totálne trápne nosiť fake.