icon

Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?

15. jan 2025

https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...

Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?

On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.

lapersefona
17. jan 2025

@viestta jeho vyjadrenie som citala a vieš ze ma vôbec neprekvapilo? On nemá už dávno žiadne svedomie bojim sa o našu krajinu kam ju ešte povedie ale viac sa bojím o duševné zdravie Slovákov ktorí tieto strany zvolili. Ako mohli? Zničí násu krajinu ale tí to pochopia až o pár rokov. Lekáro mam odchádzajú aj vďaka jeho vladnutiu.
Citala som aj o ňom knizku od novinára co píše na aktualitach takze info mam.
Imac žijem roky v zahraničí a chcela som sa vrátiť ale som na pochybách. Lebo Slováci sú veľmi ľahko zmamipulovatelmy národ

lapersefona
17. jan 2025

@0silvia0 ja by som sa opýtala akú výchovu a čím myslia ľudia ktorí takýchto politikov zvolili? K politikom sa radšej nejdem vyjadrovať. Film som nevidela dobrý bol? Žiaľ nie je iba o výchove ale aj o tom co si človek v sebe nesie alebo gény alebo traumy netusim

tetapetra
17. jan 2025

@lapersefona ja som sa ťa spýtala, nekonštatovala som. Keď sa vyhováraš na morálne hodnoty,preboha kde majú morálne hodnoty ti starí ľudia? Tu je to oproti FB neskutočne slušné.

lapersefona
17. jan 2025

@tetapetra ja už nečítam komentáre na fb mi stačilo co som videla počas corony. Neviem ci to co píšu by aj do očí povedali? Možno aj táto staršia generácia sa mení. Celkovo je to zle. Preto budme na seba mili 🤗
.

viestta
17. jan 2025

@liv1 debata je ešte stále o reakcií Fica (a iných jeho sukmenovcov) na jedno gesto mladého muža. A jeho reakcia je len dôsledok toho aký bol a aký je. Postkomunista baziaci po moci s potrebou dokazovať, že práve on najdalej docura. Zakomplexovaný manipulativny uboziak. Takto ako on vyzrety jedinec nereaguje, obzvlášť od premiéra je táto reakcia neprijateľná a nepripúšťa, toto by si nemal dovoliť nikto, nie to ešte premiér. Nech je Pelle aký je, ale o jediný to zvládol adekvátne situácii.

viestta
17. jan 2025

@lapersefona vidíš a nakoniec za to libelarna výchova nemôže...

tetapetra
17. jan 2025

@lapersefona to nie je ani staršia ako stará 😉to sú ľudia na dôchodku. V profilovkach kvetinky, vnúčatá. Takže to naozaj nebude liberálnou výchovou. A či by to povedali do očí? Myslím si,že obe poznáme odpoveď 😉

karolinakr
17. jan 2025

@lapersefona ak TU dobre nezarobiš, ani sa nevracaj, možeš vonku dobre zarobiť samozrejme - najnovšie spravy sirup 5e, kofola 2.60e, akože obchodnici tu DPHčku zobrali hakom, namiesto o 3% zvyšujú halabala ...veľmi sa im to hodí, jediný, kto profituje z toho su potraviny..take nehorzne ceny čo som videla dnes v obchode, akože halo, hruza

tetapetra
17. jan 2025

@karolinakr hohoho. To nie je tak ako píšeš! Zabudla si na daň z cukru. A tá je rozdelená na 3x. A plus 23%dph. Ak nájdem pošlem link

tetapetra
17. jan 2025

@karolinakr https://www.pwc.com/sk/sk/danove-a-pravne-novin... mala som prehľadnejšiu tabuľku,ale aj toto je ok

karolinakr
17. jan 2025

@tetapetra kokos, tak teraz všetko sladké ide hore?

tetapetra
17. jan 2025

@karolinakr múdra si 😉. Ako ti to mohlo újsť? Dosť sa to preberalo. Daň s cukru bola jasná ešte pred letom. To boli prvé čo zdvihli

tetapetra
17. jan 2025

@karolinakr a ešte kvôli transakcnej dani môžeš na benzínke natankovať len za 400€. Samozrejme môžeš aj viac ale najprv natankujes za 400 zaplatíš a dotankujes a znova zaplatíš

karolinakr
17. jan 2025

@tetapetra čo mi ešte ušlo? čo ma ešte čaká v novom roku? máš nejakú jóbovku? 😀

tetapetra
17. jan 2025

@karolinakr no, že vo februári to uvidíme ešte lepšie. Naše platy pôjdu dole,keďže 23%. A všetko pôjde hore. 23% sa presunie do nákladov, výroba, doprava. Teraz je rožok že 0,12c uvidime dokedy to ostane. Nezabudni inkaso zvýšiť

tetapetra
17. jan 2025

Drahí veriaci, vyzerá to tak,že sme uz docista v ...

eva8
17. jan 2025

@tetapetra keby sme vystupili z NATO, nema nas kto chranit. Nie je to len taka "presmycka"? Armada Ruska k nam nepride, ked, tak vyslu severokorejcov 🙃 Ale bo, tym, ze Trump hovori o vystupeni z NATO, tak by Fico pocestoval na "bilateralne rokovania", aby us army u nas nadalej ostala? Verim, ze to vystupenie z nato je len nedorozumenie (alebo zamer na dalsi zmatok v spolocnosti, ci reakcia na navstevu PS v Kyjeve, kde vraj ponukali nasich vojakov k dispozicii? 🙃 )

tetapetra
17. jan 2025

@eva8 neviem, fakt neviem. Ale nerobí to dobrotu takto sa vyjadrovať. Nezabúdaj,že Gašpar v stredu došiel z Ruska

larinka552
17. jan 2025

@tetapetra tak tu uz konci kazda sranda 😧 az mi zle ostalo 😨

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
17. jan 2025

@larinka552
@kittykat22 asi si zajtra pozriem zo záznamu správy STV.

janinah
18. jan 2025

V piatok budú zas protesty,uvažujte ci pôjdeme do ulíc alebo budeme sedieť doma na gauči a nadávať pri TV ci behať po obchodných centrách kým ešte máme co a za čo nakupovať.Ozaj ide o veľa a už končí každá sranda.

janinah
18. jan 2025

Trosku nádeje do toho pesimizmu,ľuďom sa už zacinaju otvarat oči ...

jednoduchomaria89
18. jan 2025

@tetapetra Toto nie je novinka … ved fico a spol uz kydaju na nato a EU uz dlhodobo , EU vrazdi slovanov , diktat Bruselu , 3 zachody , uz dlhodobo pumpuju svojich volicov . Takze ich volici by urcite hlasovali za vystupenie a je ich dost … Len taka otazocka , ked nebudu nasi chlapci v NATO, viete kde budu ??? Nebudu lezat v kasarnach a ani na misiach , ale budu bojovat na strane Ruska ☺️, plus predpokladam, ked to pojde nadalej takto , budu potrebovat aj dalsich junakov … preco si niekto mysli , zeby Toto Putin nevybavil ? A ku ekonomike sa ani nevyjadrujem , zahranicne firmy odidu , predpokladam , aj mladi a vzdelani , takze my uplne krachneme , uroky , inflacia vystreli , davky /dochodky sa zredukuju / resp zrusia … vyzyvam kazdeho volica, aby sa zamyslel

tetapetra
18. jan 2025

@jednoduchomaria89 STV má vraj preklep vo vete,kde má vystúpiť z NATO má tam byť ani z NATO. Takže nechcú vystúpiť,ale uvažujú. Čiže budú štvať ľudí. Jednoznačne kuknem správy.

lenkasarka
18. jan 2025

@janinah chcela by som vidieť na vlastne oči ľudí ktorí sú spokojní a ešte viac veľmi spokojných 🤦‍♀️

eva8
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
18. jan 2025

@eva8 je to preklep. Má tam byť ani

eva8
18. jan 2025

@tetapetra ano, miesto ALE ma byt ANI
Zabudla som to napisat.Dakujem. Vymazem a napisem zas. Na konci tu moznost pripusta

tetapetra
18. jan 2025

@eva8 veď vieme 😉