Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?
https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...
Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?
On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.
@viestta dobre pises, “mali by byt”. Potom podme schvalovat studentom ze nepozdravia, ze pri odovzdavani diplomov nepodaju ruku, ze si nic nevazia, nicoho sa nestitia ak oni s niecim alebo niekym nebodaj nesuhlasia. Podme ich podporovat v nazore, ze neuctive spravanie aj voci rodicom je ok, lebo ved s nimi v niecom nesuhlasia, ved maju pravo 🤷♀️. Nie je to tak, ze vzdy a za kazdych okolnosti je potrebne alebo vhodne vyjadrit svoj postoj. A toto bola jedna z tych situacii. Ja ti ale tvoj nazor neberiem, tak isto ma ty/vy nepresvedcite o inom🤷♀️. A hovorila by som to uplne rovnako, keby tam stal Korcok, alebo hocikto iny. Lebo som si na 100% ista, ze keby tam bol, zvozite mladeho pod ciernu zem. Dezolati ci slnieckari, to je jedno. Rovnaki su vsetci. Akurat niektori prejavia svoj nazor slusne a niektori hulvatsky. A od tych hulvatov ja davam ruky prec. Vlastne ma tato tema nakoniec ani nezaujima, resp. venovat jej viac casu, nez je nutne potrebne je skoda. Som rada, ze moje dieta sa takto nezviditelnilo, lebo nebude to mat chlapec jednoduche. Ak vsak chce ist do politiky, urcite ma dvere otvorene.
Preto je dôležité, že je študent, že nemá ešte životné skúsenosti. Keby ich mal tak by videl, že napr. aj v USA bola predvolebná situácia dosť drsná a pravdepodobne ani nebude dodržané, že Trump urobí zlatý vek pre USA a budú si s ním podávať ruku.
Nikto nerobí tak, že by neurobil žiadnu chybu alebo nepovedal niečo, čo sa mu nepodarí splniť, ale to sa ľudia naučia až postupom času.
@petronelag nerobme z tych ocenenych studentov hlupakov. Jasne, ma menej skusenosti to je logicke ale v tomto kontexte sa slovo student (aj ked ide o ocenenho vyznamenaneho studenta) pouziva skor v hanlivom kontexte ako by slo o ucnovkara (tymto nechcem nikoho urazit)
Keď tak čítam niektoré užívateľky, ktoré proste s klapkami na očiach riešia študenta, jeho EQ na základe jedného slušného prejavenia nesúhlasu. Zato naši vulgárni politici im nevadia, ani ich EQ, ktoré tým ukazujú. Som si istá, že presne tie dámy by v časoch dávno minulých, prenierovali takého Vlada Strmeňa, ktorý sa dal v 16stich k partizánom. Vďaka mladým a odvážnym ľuďom s morálnym kompasom, máme demokraciu a slobodu. Príde mi to ako vo vzťahu týranej ženy a agresor, keď niekto povie, že žena si za to môže a agresorovi nepovedia nič. Chorééé.
Fico rad zosmiesnuje studentov. Vid ten student prav. Opytal sa k veci a bol zosmiesneny. Boja sa mladych a inteligentnych ludi a zabudaju, ze su tu pre nas ludi, stat nie je ich firma a biznis.
@jajajaja2 ja neviem....kde sa vyjadril, že tie tri facky by dal študentovi, lebo ja chápem, že by ich adresoval protištátnym médiam....
citujem : ,, Hlave štátu, ktorý svoj mandát získal v priamych voľbách a porazil s prehľadom najväčšieho prezliekača politických kabátov I. Korčoka. Protislovenské a protivládne médiá tlieskajú študentíkovi o stošesť. Jeho odmietavá ruka by vraj mala byť príkladom vzdoru....
Niekto tu potrebuje tri facky. Začal by som protištátnymi médiami. A potom skúsenosťou zo života. Keby som sa ako študent doma sťažoval na učiteľa, že ma vyťahal za vlasy, mama by mi vrazila ešte dve facky, lebo učiteľ mal vždy úctu a pravdu.
Sorosovské médiá rozkladajú štát v priamom prenose. Ktokoľvek, bez ohľadu na to, či niečo dosiahol, je dobrý, ak znevažuje štát a jeho predstaviteľov. Aj o tomto budú najbližšie voľby.
Nebudem mudrovať a poviem, čo by som urobil, keby mi môj minister školstva zorganizoval podobné podujatie a jeden z ocenených študentov by mi nepodal ruku ako jednému z troch najvyšších predstaviteľov štátu.
Po prvé, spýtal by som sa ho, či mal detskú izbu. Po druhé, čo ho naučili jeho rodičia. A po tretie, zobral by som mu ocenenie a poslal pred všetkými médiami tam kam patrí. A na záver, by som sa ministrovi školstva poďakoval za spoluprácu.
Prezident urobil chybu, ak povedal, že študenta rešpektuje. Tu nie je čo rešpektovať.
Pise sa tu o ucte. Aku uctu prejavuje premier prezidentovi? Nemyslim k Putinovi, ale k nasmu. Neupovedomi ho o ceste, v zakulisi ho kadejako nazyva 🙃 Ale student uraza. Naozaj na urovni 👍
@irusa to su tie zastarale nazory z cias socializmu... hoci asi malo dostal tych faciek, ked z neho vyrastol taky... ale prosty lud na toto pocuje, nostalgicky zaspomina.
som sa zasmiala teraz. Už babky píšu na FB, že za to by mal odstúpi Drucker, že dal takému študentovi cenu a zaručenú info už šíria, že to on ho doniesol do paláca.
@la_dolce_vita super pripomenutie
@liv1 ja si myslím, že ficova reakcia hovorí za všetko, kto si tu má s kým podávať ruky. Hneď kydanie a vyhrážanie sa fyzickými útokmi od toho, čo tu pred voľbami sľuboval mier a pokoj. Viď obrázok vyššie.
Ale ako som písal skôr, fico má aspoň tému pre ovce. Treba rýchlo prekryť to fiasko, keď si prdol od strachu že by musel ísť do Kyjeva na Zelenského pozvanie.
@irusa niekto tu potrebuje 3 facky ... a mama by mi vrazila este 2 facky...
Druckera povazuje student za dobreho ministra, bol nominovany. Pellegriniho povazuje za prezidenta, ktory nevyhral ferovo. Nepodal mu ruku, lebo este veri vo fair-play. A ja verim, ze neudupeme v mladych tuzbu po svete bez podvodov.
@irusa ale ved nemozes cakat ze rovno povie ze on by tomu nevycvalanemu sopliakovi prijebal. Uz vie v tom chodit a vie co a ako povedat.
Mňa by celkom zaujímalo, kam by Fico toho chlapca poslal...kam podľa neho patrí...keď sa už vyjadril, že by ho poslal, kam patrí.
@irusa suhlasim.v dnesnej dobe sa slušnost vytraca...nazorny priklad fico.pellegrini.danko.huliak.taraba.simkovicova...a mohla by som tu vypisat celu vladu a polovicu parlamentnych pislancov...na ich zlodejine.amaterštine.mafianstve.chaosovani.pchani sa do ...putinovi niet štipky slušnosti
Je fascinujuce, ako dokazal jeden chlapec jednym gestom rozvasnit tolko ludi. Ocividne dobre stupil na otlak😀
Takisto sme zistili, ze nam tu zije velke mnozstvo falosnych moralizatorov, ktorym nevadi korupcia, podpora agresora, nadavanie prezidentke do k…iev (a doplnte si, koniec zoznamu v nedohladne), ale nepodanie ruky z principu, to ich doziera do nepricetnosti.
Fico sa hlavne sam hanlivo vyjadroval o prezidentovi, tak neviem co zas robi divadlo. Jemu je to tak jedno, ci mu podal ruku ci nie, akurat vie, ze to posluzi na prekrytie jeho aktualnych preslapov, tak to riesi.
Neúcta.. nuž mile prispievatelky, vy si nášho prezidenta vážite?
Ja nie.
On tam nebol za seba, ako súkromna osoba, on tam bol ako predstavitel štátu a ako taký, dosť pochybujem, že si našu úctu zaslúži...
A Ficove vyhlásenie, nuž, čo ste od neho čakali? Ten chlap preraza dno denno denne. Len veľká prevelka škoda, že ešte stale ma svojich priaznivcov..
@irusa dookola riesis, ze student nema vychovanie.
A tebou obhajovany premier hned v prvom statuse pise o tom, ze ludi treba fackat.
Ten ma vychovanie kde?
Vysoky statny predstavitel. Vzor chovania. Reprezentacia Slovenska pred zrakom sveta.
Mlcky schvaluje urazky prezidentky, pchal by rozky do papule, zbiera volicov na obraznom predstierani ako razne bucha pastou po krcmovom stole, ako pravy mocny chlap, aby sa im priblizil.
A vzapati ich oznacil za IQ 50, ked si myslim ze ho nepocuju. Pohrda tymi, ktori ho volili. Ma ich za tupu luzu.
To je ten vzor, ktory student ma mat, aby sa choval slusne?
Tak s takym vzorom sa zachoval este uplne dokonale. A nemas sa co stazovat na 5 stranach.
@irusa súhlasím - hanba študentovi, je to to iste, ako keby poslapal slovensku vlajku. Ak má niečo voči hlave štátu, vôbec nemal do paláca vstúpiť.....a nech láskavo vráti ocenenie. Nezaslúži si ho!!!
@xckaretxxx nezasluzi si ho? Vies za co ho dostal? Ty vrat vyplatu. Nezasluzis si ju
@stanulienkat ty máš naozaj vyjadrovanie....
@xckaretxxx Vám trom vypláchli mozog?Keď sa Fico smial s Blahom, a huckal dav kričať na vtedajšiu prezidentku, že je ku, vtedy to pošliapanie slovenskej vlajky nebolo?🤯
@xckaretxxx pellegrini nie je slovenský štátny symbol. Je iba človek na funkcii, kde sa dostal pochybnými spôsobmi a činmi.

Napr ma este zaujima ze preco je tak podstatne ze je to student. Resp mi pride ze sa to skor pouziva v jeho pripade ako zosmiesnenie. Studenti pritom v nasich dejinach dokazali neuveritelne vela. Takeho palacha pozna kazdy.