Fico odporúča násilie študentovi, ktorý ignoroval Pellegriniho?
https://www.startitup.sk/fico-utoci-na-studenta...
Co hovorite na to, ze premier verejne “odporuca” nasilie?
On sam sa hanlivo a neuctivo vyjadroval o prezidetke ale ak sa niekto iny podla neho neuctivo sprava k prezidentovi mal by dostat vyprask.
@xckaretxxx preco? On si to ocenenie zasluzil za svoje vedomosti a nejak ti unika voac veci sa mi vidi. Radsej nechceme vediet za co ma pelko tuto funkciu
Mal si ho potom prevziať od Zelenskeho
@moonlight1210 veľmi trefne!!!
@xckaretxxx zelensky neni minister skolstva ty jelito
@xckaretxxx áno, lebo to úplne dáva zmysel, čo si napísala.
🤦🏼♀️
**
Bože ľudia, otvoria sa vám niekedy oči, pochopíte, čo sa v tejto krajine deje, kto nám vládne?
Do paláca by som ho s tou modro-zltou stuzkou vobec nebola vpustila. A este....Ty máš fak primitívne vyjadrovanie
@xckaretxxx nech ide robiť kariéru na Ukrajinu.
@xckaretxxx vies ze odpovedas sama sebe? To tiez o niecom vypoveda
@xckaretxxx By mě docela zajímalo kolik lidí na Slovensku má podobný názor?
@xckaretxxx ešte napíš, že schvaľujes kroky našej vládnej garnitúry a si spokojná so smerovaním a stavom tejto krajiny.
Vlastne nepíš, myslím, že je to jasné..
@liv1 ano, hovorila by som uplne rovnako aj keby nepodal ruku Gasparovicovi, Kiskovi alebo Caputovej. Pretoze toto gesto je vyjadrenie nazoru na protajsok. Bez vulgarizmov a negativnych emocii to podanie ruky odmietol, lebo sa nevie stotoznit s osobou, ktorej mal ruku podat. Zdoraznujem nevulgarne vyjadrenie. Aj to ukazuje, ze ma chlapec slusne vychovanie. Na rozdiel od toho co by ho fackoval, ktory mu v tomto zjavne nesiaha ani po clenky, aj ked napriklad Kiskovi ruku podal, ale s akym "slusnym" dovetkom, vsak?
A ucta k rodicom? Ano, je to prirodzene, lenze vsetci vieme, ze uctu a respekt si treba zasluzit, nie vydupat. Zasluzit svojim zivotom a vychovou. Ked niekoho deti nemaju k rodicom uctu, tak sa niekde stala chyba, ale nebude ta chyba u deti.
@zuzitko74 chalan uz velmi dobre vie kde patri, Fico ho nikde posielat nemusi. Chalan vie, ze nepatri do tejto prehnitej krajiny a pevne verim, ze sa uchyti vo svete ako mnoho nasich excelentnych studentov, ktorym Fico nesiaha ani po clenky. A kto si neuvedomuje, ze prave tento fackujuci buran ich vyhana zo Slovenska nielen slovami ale hlavne cinmi toho mi je luto. Poznam par mojich rovesnikov, ktori vystudovali prestizne univerzity, pracuju pre prestizne firmy aj prestize vedecke institucie a na Slovensko chodia akurat rodicom ukazat vnucata alebo na dedkov pohreb. A ani sa im necudujem.
@xckaretxxx " nech ide robiť kariéru na Ukrajinu."
Pre takych ako ty, sa mozeme jedine popysit tym, ze ked je niekto slavny, alebo nieco dobre urobil pre svet, tak jedine, co vieme vytiahnut je, ze mal slovenske korene (ak ich mal). Lebo trebars prababicka v 1880 usla zo Slovenska.
V Cechach sa chvalia vyskumami o rakovine a moznych prielomoch v jej liecbe.
My sme radi, ak sa niektory den nevynori daka kauza, co zas si nasi vladni predstavitelia dopriali, kym nam zvysuju dane, lebo nemaju za co nakupovat vladne vozy a pozyvat spevakov z Ruska.
Povedz, co urobila tato vlada od zaciatku minuleho roka pre tento stat pozitivne, ze na to mozeme byt hrdi, ze tu zostavaju? Ze sa tym mozeme pochvalit do sveta, ze narozdiel od inych statov my napredujeme?
@xckaretxxx Ty si tou Ukrajinou posadnutá. Tak Ti poprajem, aby keď Ti na Putinov rozkaz niekto zbombarduje dom a budeš utekať do susednej krajiny, aby Ťa prijali,pomohli a nesúdili odkiaľ si. A aby si nestretla osobu s Tvojím charakterom.
@moonlight1210 taki nikdy nepochopia, ze napriklad Cekan je kapacita, jeden z mala tych, ktori odisli z tohto Absurdistanu plnit svoje poslanie sa tu vratil aby budoval cosi uspesne a svetovo uznavane na Slovensku a tato extremistickymi nazormi presiaknuta banda na nom nenechala nitku suchu. Pretoze uspesni a svetovo uznavani im oci kolu.
@viestta Na tejto slovenskej luke smu trcat len kvety z hradneho kopca. Vsetko ostatne musi byt zarovnane. Ak nie dobrovolne, tak kosackou.
Vau.Dospeli ľudia sa už tretí deň vadia o inom dospelom ,ktorý nepodal ruku inému dospelému.
Buď máte strašne veľa času,malo koníčkov,alebo len radi strácate svoj čas.🤷🏻♀️
@xckaretxxx A Ty si aku karieru urobila?
@doriiis tak si sem prisla stracat cas s nami?
@xckaretxxx A preco by mal vratit ocenenie? Mas dojem, ze ocenenie bolo za to, ze poda ruku prezidentovi? Vies Ty vobec zaco on to ocenenie dostal? Ci len kopirujes to, co niekto zo sumracnej vyplul?
Autorka.Prisla som z práce,pijem kávu a čítam túto telenovelu hádok.Vies,miesto knihy.🤷🏻♀️
@doriiis tak to mas velmi zvlastny vkus na vyber literatury😀
Baby, ja uplne suhlasim s @xckaretxxx , ze nikdy nemal vstupit do prezidentskeho palaca. Ocividne hovorila o Pellem. 😂 To sa nedá nesúhlasiť- zlodeji, vrahovia, podvodníci a úplatkári nemajú čo v prezidentskom paláci robiť. A ešte k tomu predstaviteľ Lgbti+. No fuj!!😂
@stanulienkat minule ho na ulici, kam chodieva inkognito, pozdravili. Skoro zabudol, ci je. 🙂
@xckaretxxx choď si písať tieto výplachy pod ficove statusy. Tam je mentálna vybavenosť publika na takej úrovni, že celkom iste budeš mať úspech. Tu na MK si akurát len za vola.

Čítaj co som napísala. Nemal vôbec do paláca vstúpiť.