Fotky starších detí ako 15 rokov
Dnes mi boli vymazane z albumu fotky starších detí.To ako deti sú len do určitého veku?Ja mám deti na celý život!!!!!!!Fotky neboli niako zvlastne s kamaratmi,v škole a so psom.To keď prídu deti do určitého veku už sem nepatria?Alebo ich sem môžem dať len keď budú s Marekom?
@kaya60 Nerozumiem otazke, do akeho veku tu moze mat fotka mamicka?
@martinjasen chcela by som sa spýtať ako dlho funguješ ty v skupine mojasvadba modrykonik modrastrecha - ja totiž fungujem ako čitateľ od februára 2005, registrovaná som od mája 2005 a PAMATÁM si ako a prečo vznikal modrykonik ako sme "Bobovi" a "Majke" posielali tipy,rady atď. Je mi jasné,že sa nedá donekonečna udržiavať tú nováčikovskú radosť, nadšenie a priateľstvo - vtedy sme sa totiž stretávali pomerne veľká skupina ľudí odtiaľto 🙂 ...ale nemeňte prosím tú ideu toho ako, prečo a pre koho to vzniklo - a často sa vám to darí - vytváraním nezmyselných pravidiel v snahe zaškatuľkovať to niekde kde to nie... a naopak privierať oči nad vecami nad ktorými by ste ich privierať nemali...
Ja chápem, že ak sa na moja svadba začali rozoberať deti a bývanie, tak sa vytvorili stránky ako MK a MS, ale tiež si myslím, že do obsahu stránky MK by mali patriť aj deti nad 15 rokov. Dospelé sú až v 18tich. Nechápem ten vek 15 rokov. Maminy starších deti predsa nemajú tolko tých albumov, aby to mohlo nejak zmeniť vzhlad stránky. Ani sem nechodia možno tak často a nezakladajú nové témy ako maminy mladších detí a tehulky, lebo maminy starších detí s nimi už velmi nemajú čo riešiť, alebo to riešia v nejakej téme. Ale do rodiny podla mňa patria a teda aj na MK. Súhlasím aj s tým, že je v albumoch velké množstvo rôznych produktov, ktoré sa chystajú si maminy kúpiť a niekedy to tu vyzerá ako eshop s detskými vecami. Iné je veci, ktoré už majú doma, ale mať 50 fotiek v albume s oblečením, lebo toto a toto kúpim. No... neviem. Kolko ludí, tolko chutí a vždy sa nájdu odporcovia aj zástancovia veci. Ale jedno je isté, že ak nám terajším deti odrastú, tak stránka bude pre nás nehostinná, ak to bude takto a to nás asi väčšinu bude mrzieť.
@sue Aj ked si ma v prispevku spomenula, neviem umysel tvojho dotazu. Od kedy som registrovany na strankach si moze kazdy pozriet v mojom fotoblogu, nic to nemeni na tom, ze tieto stranky zastupujem ako administrator a vyjadrujem sa k dotazom. Skus jasnejsie formulovat tvoj dotaz. Dakujem.
@zuzana581 Myslim, ze kym vase deti vyrastu tento problem bude davno vyrieseny a to aj bez toho, aby vznikala nova stranka. 😉
@martinjasen to nebol dotaz - to bolo myslené ako "povzdych" že sa to tu bohužiaľ uberá iným smerom ako to bolo založené...a je pochopiteľné, že človek (nech je hocijako dobrá duša) ktorý bol registrovaný pred dvomi rokmi nemôže pochopiť a najmä precítiť ideu spred 7 rokov...
@sue palec hore.. 😉 ja som tiez sice registrovana, na MK necele dva roky, no na moju svadbu som chodila este rok predtym pod inym nickom,ktore uz nepouzivam.. muslo to byt fajn kedysi... som tu sice len necele dva roky no aj za tie dva roky evidujem ze konik v snahe inovovat, zacal vlastne cuvat. poriadok musi byt to ano... ale je dolezite akym sposobom sa poriadok nastoluje.
@martinjasen , super, som rada že sa našiel sposob, chodím na túto stránku dlho a moje dieťa popritom rastie, tak ako bude tvoje 😉 , ........a nerada by som ju opúšťala...treba hladať riešenie, pretože sa téma pubertákov bude týkať čoraz viac mamičiek 🙂 A stránka by sa tiež mala nejak vyvýjať podla potrieb mamičiek a potom aj starých mamičiek...... 😉
@martinjasen život veľmi rýchlo uteká a deti rastu či chceme alebo nie bola som v decembrovkách 2006 avytvorili sme si dobru partiu a s niektorými sa dodnes stretávame. ani neviem ako rýchlo moje dieťa ma už 5 rokov za chvilu ide do školy, je tu veľa tém ktore ma zaujimaju, a nemôžu sa všetky riešiť v sukromných temach lebo verejne forum by stratilo zmysel. môžno by stačilo vytvoriťkategoriu staršie deti tam by sa mohli rozoberať problemy, starosti a radosti starších detí ked že tvoria rodinu tiež. fotky by som povolila ved su to deti samozrejme nie s alkoholom alebo nejake vulgárne ale podla mna na stužkovej je jasne že je to dieťa🙂 ked som sa registrovala (predtým som len neregistrovane čítala) bola stránka na lepšej urovni všetko v pohode fungovalo a naozaj sa duplicitne temy vylučovali teraz je to zdá sa mi nekontrolovatelne neustále sa temy opakuju a aj otázky....len tušíme kto je admin (kedže s azrušilo označenie a figurujete len dvaja oficiálny) ide to ťažšie. nedopuste aby sa mamičky presunuli inam ked ich deti pôjdu na strednu školu, myslím že "stare" uživatelky by bolo dobre si tiež udržať nemyslíš?
mne to pride smiesne, ked prve uzivatelky, ktore vlastne zacali tvorit forum (lebo bez ich prispevkov by sa z fora nestalo skutocne forum), budu vyclenene, lebo im narastli deti. pride mi to to iste, ked spolocnost hlada novych zakaznikov na rozne akcie a stari zostavaju nepovsimnuti, zhorsia sa im sluzby a pod. co taky clovek spravi? logicky odide.
aby ste nezaspali... moze sa stat, ze terajsiu teen generaciu nebudete mat cim oslovit, lebo budu mat vlastne stranky, diskusie, virtualne kamaratstva, im blizsi dizajn, kde budu pokracovat aj ked budu prichadzat do reprodukcneho veku. totiz ked niekto roky niekam chodi, tak tam ma tendenciu zotrvavat, samozrejme pokial ho takto pekne nezmyselnymi pravidlami nevypoklonkuju.
staci si len vsimnut vyvoj na nete, stranky ktore boli vdaka vybornym foram na vrchole pred 5 rokmi, teraz zaspavaju... forum robia uzivatelky, ktore aktivne prispievaju, ked o ne pridete, mozete to zabalit.
Tak to je ale smiesne. Ked existuje modra svadba, modra strecha, nemoze byt teda nieco extra pre vacsie deti? Ked uz teda podla vas vacsie deti, nie su deti.
@martinjasen prednedávnom som dostala od teba správu čo by sa tu mohlo zlepšiť, ako som spokojná atď. Viem čo som zabudla napísať Vymeniť vaše vedenie, lebo to čo sa tu už robí, nieje normálne. Že albumy s deťmi len do 15rokov????No sorry, ale mne už tie albumy s ocikanými testami, stovkami plienok, nahých bruch, urevaných deciek lezu na nervy. Myslím, že sa už zbytočne snažíte zlepšiť tuto stránku, aj tak je už o ničom, tieto vaše zmeny, len zničili to čo sa nám tu najviac páčilo. Jedine čo vám vyšlo su sukromné témy.
🙄 🙄 🙄
@martinjasen uvedomujete si ze aj vy starnete?co ak vam niekto povie ze nedokazete ist z dobou a uz sa nehodite za admina na takuto stranku?samozrejme je to velmi nadsadene,ale.....vy uz nie ste pre svojich rodicov dieta?myslim si ze by sa dalo pouvazovat a staci len nova diskusia podla mna ako napr.ja chodim do skupiny pre rodicov skolakov tak nehat nejaku skupinu pre deti tinegerov.Za tu dobu uz sa tu aspon virtualne utvorili nejake priatelstva a nie je jednoduche sa prestat stretavat aspon virtualne len preto ze deti nam vyrastli a verte rastu velmi rychlo....ani sa nenazdate a uz sem "nepatrime"...a je to smutne hlavne ak vam ide aj o to aby vam sem ludia "chodili" a aby ste mali "navstevnost" co tak nieco podniknut a vzhladom na to ze starneme aj nejak trosku upravit podmienky....alebo nieco urobit pre tych "zasluzilych" vdaka ktorym sa to tu iste aj rozbehlo....
@martinjasen tak ako su starosti s malymi detmi, tak su aj starosti s velkymi detmi... mamicky by mali mat pravo riesit tu problemy aj starsich deti. ja som sa vdaka konikovi naucila a stale ucim vela veci 🙂 som vdacna za to ze sa mozem s niekym rozpravat len a len o detoch (na FB by som s tym asi liezla uz na nervy), ale aj moje deti raz vyrastu a budu z nich pubertaci. a vsetci dobre vieme, aj z obdobia nasich pubiert 😉 , ze pubertou nic nekonci.... prave naopak, zacina dalsia etapa na rozne nove diskusie a rady, ktore by vela mamickam pomohli a vela mamiciek by naopak poradilo... taka stranka tu nikde nie je a teda nie je kde o tom diskutovat. to iste plati o fotkach... nemozeme sa pubertiakmi pochvalit? a starsimi detmi? popripade vnucatami? preco? ved stale su to nase deti... myslim ze by bolo pekne, keby za 50 rokov dnesne mamicky prispievali uz ako babicky s bohatymi skusenostami... ziadne tu ale neostanu, ked im budete hadzat polena pod nohy 😢 chapem o co sa snazite, ale podla mna tym brzdite prirodzeny vyvoj a napredovanie Vasej stranky. skuste to len nejak oddelit, ako spominali ostatne mamicky, na mladsie a starsie deti + ja by som este dala tretiu kategoriu - dospele deti 🙂 ja by som nerada opustila Vasu stranku ked moje deti budu starsie 😢
@mirfa Neboj sa, vyriesime to tak, aby nikto nikde odchadzat nemusel. 😉
@

@baby2 a ja dospelé ,ked sa niekto poponahlal 😉 😀