Gate - predávačky rátali peniaze a pokladne nefungovali
Dobry vecer,prosim vas aj vam sa stava ze v predajni GATE si nieco chcete kupit,pridete pri pokladnu,su tam 3 predavacky a vsetky rataju peniaze,vraj musim pockat aspon 10 minut pokial to zrataju..a nebolo to prvy krat..samozrejme,ze som necakala..nekupila som 😊
@alenka2101 no asi si menia kasu ? Alebo je nejaký problém so sumou v kase...stačí byť tolerantný a trpezlivy
Možno im niečo chýbalo tak to potrebovali prerátať.
Ak si to veľmi chcela pockala by si asi ti to nebolo treba a usetrila si😉
Chcela som to,ale nemohla som cakat,mala som malu v kociku a uz bola nervozna..inak bola som v tej predajni 3x a 2x sa mi toto stalo 🙈
Keď už tak by som sa pýtala na konkrétnu predajňu a nie celý reťazec ... občas sa to stane asi kdekoľvek, úprimne si nepamätám, či niekedy aj v GATE, je to možné, ale neprežívam také veci, ak mám čas ešte sa pomotám, ak nie, tak vec vrátim na miesto a idem ďalej 😅
nemam to rada a podla mna by sa to nemalo stat .. ak sa clovek neponahla ok .. ja ked idem do obchodu tak rychlo noha dnu a noha von ...stale sa niekam ponahlam ...takze 10min by som necakala-nechala by som to tam a odisla .. ak by sa tostalo niekolko x stazovala by som sa
Je to uplne bezna vec. Rata sa ked ide niektora na prestavku cize odovzdava kasu inej. Viem ze to netrva vecne. Vacsinou 2-3minutky to sa da prezit. Teda ked su rychle.
Nechapem ako mozu ratat 3pokladne naraz? tu kasu zrejme rata veduca. Cize dalsie dve pokladne museli byt k dispozicii..ak sa aj menili zmeny/alebo siel niekto na prestavku, je to chyba v manazmente,zrejme to maju na prd naplanovane casovo.. tak isto pracujem na veducej pozicii v obchode a veru,toto je velmi zvlastne a nestastne riesenie z pohladu zakaznika,zvlast ak je to pravidelne/casto.. ak ma na predajni nema kto obsluzit,tak naozaj velke minus..
Tak si potom vies asi vybrat spravny cas. Mne sa to uz tiez zopar krat stalo, ale teda v inch obchodoch, no normalne som pockala. Ved ked to musia, tak ich nebude clovek nahanat, nech im to sedi ako ma
@alenka2101 to je ten nás slovensky prístup. Nie zákazník je pán ale ja si to urobím ľahšie. To je to iste aj v nemocniciach keď sestričky radšej porozdavaju sedatíva pacientom aby ony mali ľahšiu noc. Ruka v ruke s tým ide aj nepreberanie zodpovednosti. Pokazený výrobok? Niečo nejde? To nie ja za to môžem to oni. Výhovorky na všetko. Neznášam tuto našu povahu. A zákazníci zas nie sú dostatocne asertívni. Radšej budú písať na koníka. Neboj ja som presne taký istý. Nemec by povedal takej predavačke: Nemôžte jedna z vás sa mi venovať? Ja tu nemám čas čakať. Ak by neodpovedali tak by si požiadal hneď na mieste knihu sťažnosti alebo kontakt na vedúceho. Bol som v Nemecku svedkom viacerých prípadov aj v obchode aj na letisku kedy zákazník neustúpil zo svojich oprávnených požiadaviek. Obdivujem ich za to aj preto sú kde sú. Napíš sťažnosť že sa to opakuje a že chceš vedieť čo máš v takých prípadoch robiť a koho kontaktovať. Ale aj antirwklama pre Gate je metóda. Vsimnem si aká je u nás osádky.
Socializmus na vas.😁😁 Ocividne ste nezazili dobu, ked sa 2 hodiny cakalo v rade vonku na kosik a potom dalsich 20 min. vnutri pred pokladnou. A v kosiku hovno, kedze nicoho nebolo.
#slovakboy ved ty si prorusky. Tam je to bezne. Ze ty chodis na ten hnusny zapad. A tu pravidelne frfles-od vlady, po zdrazovanie, zly zivot bla bla bla...
@slovakboy ved ona nechcela obsluzit. Nechcela poradit ci najst daku velkost. Chcela zaplatit. A kedze ratali kasu tak jej to nemali kde nablokovat. Mala pockat len chvilu minutku dve a isto by to mali hotove. Nic viac.
@ada309 Co zle zmanazovane? Proste predavacka ide na obed konci jej tym kasa. Zacali ratat mozno nikto zrovna neplatil. Tak pocitali pokladnu. A medzi tym autorka prispevku prisla na pokladnu.
Nechapem idem do obchodu mam cas na skusanie,nakupovanie,prezeranie ale uz ked mam minutu naviac pockat pri pokladni tak idem vykrikovat.
@alenka2101 je úplne normálne, že si potrebujú odovzdať smeny. Robí sa to v každej predajni. Aj na benzínke. Tu dokonca na tu dobu zatvoria. Bola si tam 3x a z toho 2x sa ti to stalo. Predpokladám, že vždy v rovnakom čase. A teda zrejme v čase, keď si menia smeny. Treba byť len tolerantný a počkať. Mne sa to stalo nedávno tiež. A to počítanie im netrvalo ani 5 min. My nehovor, že nedokazes 5 min počkať?!
Áno, stáva sa to. Robila som v predajni s obuvou a občas som si po brigádnikoch kasu prerátala. Hlavne keď som videla, že predávali pod mojim menom. Tiež by si nechcela platiť manko za druhých.
@slovakboy počuj, Rakúsko, drahá kabelka, po mesiaci problém so zapínaním a rovnako problém s reklamáciou.... Je to všade, ak máš pocit, že to je inde lepšie chod vyskúšať a ver tomu, že nie. Osobne mam lepšie skúsenosti s reklamácia mi na sk. A ze rátali pokladne? Asi sa niečo stalo. Ver tomu ze to sa stáva aj na tom ružovom západe...
@mamula20 je to presne ako pises ale zavriet sa proste neda. Tam je zas iny predpis napr z OC ked napr nesmies zavriet prevadzku len ak je v obchode jeden zamestnanec aj to na kratku domu10minut odskocit si na wc ak nieje sucast prevadzky,alebo 30minut obedna a vecerna prestavka aj to len v case ako urci OC.
Ale ked rataju jednu kasu,druha kasa moze fičať.. nechapem,preco sa nedalo platit ani na jednej a tiez nechapem,preco boli 3predavacky pri preratavani jednej kasy
@zuzana2299 netuší čo robia na mnohých oddeleniach sestričky v noci, on si asi myslí že si škriabu.....
@maciatkolulu áno aj na ružovom západe sa to stáva a naopak aj na Slovensku to funguje skvelo. Len to percento je stále v náš neprospech. A keby som nemal rad Slovákov tak tu nie som mal som viac možnosti ostať von a bol som tam na niekoľko mesačných pobytoch. Mňa len hnevá to zlé čo v nás je a nie to dobré. Momentálne hovorím o tom zlom.
@stanulienkat socializmus si veľmi dobre pamätám. Aj to ako v obchode s bicyklami nebol ani jeden bicykel. A to si mame teraz brať príklad z horších? Čo by som nechcel že. Veď všade inde je to horšie. To Nemecko bol príklad kde som to reálne zažil. Zdravú asertivitu a nie len v obchodoch a nie len raz. Preto si dovolím tvrdiť to čo tvrdím a ak to vyznelo ako zovseobecnovanie tak Sorry.
@slovakboy nie, nemáme si brať príklad z horších, len teraz sú ľudia už veľmi rozmaznani. Robí im problém počkať dve minúty a zabúdajú, že aj oni sú len ľudia a takisto robia aj chyby. Ja som vyrastala v socializme a teraz si oveľa viac vážim či už množstvo obchodov, či už výber, či možnosť cestovať, alebo povedať svoj názor bez toho, aby ťa niekto zavrel. Ludom chyba trochu skromnosti, úcty a pokory.
@stanulienkat moja sestra je sestrička takže viem že je to drina ale súčasne aj tu bolo písané práve nedávno o tom ako sa spravali sestry na JIS a ako nechali umierať človeka. U nás z Hospicu chodia od ľudí čo tam robili hrôzostrašne správy. V Nemecku funguje Paliativna liečba a tiez mám informácie z prvej ruky od kolegu ktorému tam takto zomieral otec na rakovinu. Vraj zomrel bezbolestne a bez strachu. V počte dekubitov sme na prvých priečkach v Európe tak sa tu nehrajme na skvelých. Lebo potľapkávaním sa po ramenách to lepšie nebude.

@alenka2101 obcas sa to stava a nie len v predajni GATE. Pockam, nakupim co mi treba a idem prec. Kde je problem ??