icon

Gate - predávačky rátali peniaze a pokladne nefungovali

alenka2101
9. okt 2022

Dobry vecer,prosim vas aj vam sa stava ze v predajni GATE si nieco chcete kupit,pridete pri pokladnu,su tam 3 predavacky a vsetky rataju peniaze,vraj musim pockat aspon 10 minut pokial to zrataju..a nebolo to prvy krat..samozrejme,ze som necakala..nekupila som 😊

Strana
z2
slovakboy
10. okt 2022

@stanulienkat s tým s tebou súhlasím že aj zákazník má mať pochopenie. Ja napríklad mám až veľa pochopenia a malo asertivity. Potom tu vypisujem. som nedávno reklamoval viacej a drahých vecí. Kľudne v pohode som to reklamoval. No človeka naserie keď kúpi vec za desať tisíc a tri dôležité veci sú problémové. A po mesiaci mi odpísali že to zabudli odoslať výrobcovi. Hnevám sa? Nehnevám. Pretože nepotrebujem tu vec bezpodmienečne a teraz. No sú prípady kedy zákazník ťahá za kratší koniec. Ty si asi predavačka tak vidíš aki sú drzí zákazníci ja som zákazník tak vidím neschopnosť predavačov. Neviem odkial si vzala že som Rusofil a furt si len sťažujem. Naopak písal som tu raz kvetnato prečo som ostal na Slovensku. Lebo som Slovák a neduhy Slovákov su aj moje neduhy a naopak. A áno aj som sa sťažoval. Však kde najlepšie ak nie na sociálnej sieti.

alenka2101
autor
10. okt 2022

@mima1 presne tak..3 predavacky jednu pokladnu a jasne mi povedali ze musim minimalne 10 minut pockat..to moze byt aj 15...20..jasne ze sa mi s kocikom nedali tolko cakat

stanulienkat
10. okt 2022

@slovakboy Nie ja som sestrička a som veľmi objektívna. A z niektorých mojich kolegyn mi je na vracanie, aj z niektorých nemocníc.

maciatkolulu
10. okt 2022

@slovakboy keď si raz treba prestať pokladňu tak treba. Ako sa chovajú niektorí ľudia na rôznych postoch je diskutabilné, tobôž teraz, keď všade chyba Personal a ľudia si robia čo chcú... Áno na sk sú niektoré veci zúfalé, ale aj v zahraničí ja tu žijem, mam info doslova z prvej ruky. Na sk sa idú matky doslova posrat, nie pokakat, že si musia úlohy pre choré decko zháňať a trasie ich od hnevu, že učiteľka nezdá druhakom úlohy nanedu, pridávam čerstvý príklad našej učiteľky. To, že idú na výlet oficiálne napísala tot nedávno, keďže asi nemecký vieš, nemusím prekladať. Jedna sa o druhakom a nič, ale absolútne nič k výletu nenapísala, inak treba zobrať dva jausen box, jause, fľašu.. Jeden box ma byt prázdny. Hold je úplne jasné, že učiteľka učí deti zodpovednosti. Co sa na sk nenosí a keď hej, idú na nich s právnikmi atď...
Takže slovak je národ, čo rad kyda sam na seba, vidí, že všade sa majú všetci lepšie, je nervy, lebo musí 5 minút niekde čakať, v takej rakúskej bipe s praskami a aviváž ov, kebyže sa to stane, tak sa drží huba a krok, lebo však....

maciatkolulu
10. okt 2022

@alenka2101 a veci v obchode skúšať a pozerať? Inak keď tam boli tri, asi sa niečo stalo. Predpokladám.

slovakboy
10. okt 2022

@maciatkolulu toto aj našim učitelky písali keď šli niekam von. Myslia dopredu. Kydať na svoj národ? V Číne si ľudia sypú popol na hlavu. Pred rokmi si uvedomovali že sú zaostalí v niektorých spôsoboch a veciach. Otvorene sa hovorilo že od západu si treba brať príklad. Až kým nezistili že nás predbehli. Rusi to robia presne opačne. A my sme niekde medzi nimi. Ja práveže badám že na Slovensku sa to zlepšuje. Myslím komunikácia úradníkov predavačov aj zákazníkov. Len dnes som chcel poukázať na tu zlu stranku našej mentality a dostal som hubovú polievku. Veď vporiadku. Kriticky sa vyjadriť k našej mentalite - aj mojej- nie je prejav nízkeho pocitu vlastenectva rovnako ako bozkať Slovensku zástavu na meetingoch nie je prejav vlastenectva. Nevyriešime to tu. Som ale zvedavý keď už tak dlhšie si v DE čo povieš na to? Kde je lepšie? Subjektívne.

mikadooo
10. okt 2022

@alenka2101 nie, mne sa to zatiaľ ešte nestalo. Asi chodím v dobrých časoch nakupovať 🤷. Ale ak by sa to stalo, tak by som sa šla asi pomotkať inde a potom by som sa vrátila 🤷.

danielinaa
10. okt 2022

@maciatkolulu veru tak. Tiez ked nieco v kase nesedi, preratavame vsetky a rozmyslame kde sme sa mohli pomylit.

maciatkolulu
10. okt 2022

@slovakboy nepochopil si, nie je tam nič, čo povedala učiteľka v škole.... Rodičov upozornila na mokro, čo by malým nedopalilo, ale ostatne? Napísala niečo, čo si majú zobrať? Nie....

maciatkolulu
10. okt 2022

@slovakboy nie som v de

Strana
z2