Hobbyhorsing
Moja dcéra si vymyslela, že chce robiť hobbyhorsing. Ja som myslela, že to je len nejaká hlúposť, mám z toho zmiešané pocity. Je to vlastne hlava koňa na palici a deti na tom skáču cez prekážky. Nechce si to dať vyhovoriť. Hovorí mi, že to nie je len obyčajná palica, že tá palica toho dokázala viac ako ja.
Je to aj dosť drahé. Vraj to videla u nejakého influencera. #sendhelp
Má to samé pozitíva - bude sa hýbať, netreba koňa živiť, keď ju palica omrzí posunie ďalej a nikto nebude stratový.
@galganka hras sa so skakacim konikom? :DDD inak ak narazas na mna, nie nemusis hracky detom vyhadzovat, ja som pisala, ze mojej dcere to je blbe a trapne ist kocikovat v 10r babiky, nie ze to ma zakazane, ze to nemohla robit atd. Hracky si triedila a vyhadzovala sama. A v porovnani s tym, mi hrackarsky konik pre male deti pride naozaj infantilny. A aj som napisala, ze sa na to opytam vecer :D Ale ako som aj pisala, lepsie ako nic nerobit :D bavit ich to vecne nebude.
dcera sa tomu venuje uz asi 3 roky.....na zaciatku mi to tiez prislo divne....ale v podstate je to dost narocne.....v podstate taka gymnastika s konom
@simca06022011 kľudne by som si zaskákala, keby mi ho niekto požičia. Asi by som po minúte vypľula plúco, ale skúsila by som si to kľudne. Nekupovala by som ho, ja som skôr na ručne robené hračky, myšky v domčeku, zajačikov, a hlavne 🦄🦄🦄🦄.
@zebricka23 ďakujem za skúsenosť, keď to myslí vážne aj naša tak nech to teda skúsi, ale skôr je myslím momentálne ovplyvňená tým že je to také populárne u toho Exploiteda a na Tiktoku
@hariet náhodou takto ako si to opísala je to milé, v 14 lepšie naháňať palicu po záhrade ako chalanov
*ovplyvnená och
@h2 to má z tých videí z Tiktoku ako som sa tu dozvedela
To je jedno, odkiaľ to má. Takéto správanie dieťaťa voči matke by som netolerovala.
@simca06022011 naša je ešte taká detská, resp. nie že detská ale hračky ešte nevyhodila
Toto mi urobilo deň. 😀😀😀
Ja sa prikláňam k názorom viacerých tu
1. deti (nedajbože dospelí) s tým vyzerajú retardovane
2. je to nejaký pohyb, dokonca na čerstvom vzduchu a ako bonus pre rodiča to ani nie je finančne príliš náročné, teda nevidím dôvod, prečo to nepovoliť
A pridám bod 3. keď ti dieťa takto naskočilo na trendy a ešte bez priznania autorstva používa rovnaké vety ako nejaký influencer, je najvyšší čas sadnúť si s ňou k tiktoku a dobre ju poučiť o bezpečnosti na sociálnych sieťach.
@annm81 ďakujem,Tie vety nepoužíva nejaký influencer ale dievča ktoré sa venuje hobbyhorsingu a ak som to dobre pochopila momentálne sa z toho stal trend a to jej video lipsyncing-uje veľa ľudí resp tínedžerov
Na normálnych koňoch jazdiť nechce?
@zelenakobyla123 super nick k téme, no že na normálnych nie 🥲
Autorka, 9:16 píšeš, že jej normálneho koňa ako aktivitu nechceš dovoliť. Keď už trollíš, tak si to sleduj. 🙈
Uuuh už som aj podvodník z bazosu :D
@simca06022011 čo, prečo? 😀
@galganka ona ho chce vlastniť - nedovolím jej ho kúpiť
no zmazali mi prispevok, lebo som si dovolila sem dat link na bazos :DD som nevedela, ze je to zakazane... :DDD
Neviem tomu prist na chut je to nejake divne. Ako keby uz fakt nevedli co ,,zaujimave" vymysliet.
...tak rozmýšľam, čo poviete, až objavíte "air guitar"... a že to má celosvetové majstrovstvá...😂
Rozmýšľam čo by na takýto nápad povedala generácia našich rodičov. Asi niečo v tomto zmysle: "sak si nájdi v lese palicu a skáč na nej a tú konsku hlavu si vyrob sama, vrece so starými handrami je na povale" 😂😂😂
Žarty stranou ak to veľmi chce tak jej na tú predraženu hračku prispej ako darček za vysvecko 2/3 - 3/4 sumy podľa uváženia a zvyšok nech doplati zo svojho (vreckové, peniaze od babiek) nech do toho trochu investuje a vydrží pri tom aspoň mesiac kým príde ďalší tiktok trend.
ked uz myslite toho influencera...tak toho som tam volala ja....kedze nahodou par dni dozadu,riesili v radiu zvlastne sporty...a on tam mal aj tento...zo srandy si ho kupil v draciku.......tak ho tam dievcata na preteky zavolali......mali zazitok...urcite nie na jeho zaklade je to popularne....ved vravim dcera na tom 12 rocna uz fici asi 3 roky......sama si vie usit aj kona, sice ma aj kupenych.....ale trenuje kazdy den a preskakuje.....jazdi aj na normalnych konoch...a toto je urcite ta lacnejsia varianta kona
@oonnaganamakusai to ti muselo veľmi dlho trvať, to premýšľanie nad tým ako zatiahnuť politiku do diskusie o hobbyhorsingu
@galganka 😀
@zebricka23 paráda tak to sa museli tešiť baby, dcéra mi ukazovala to video s ním

Tak jedna vec je, či ju to baví a chce sa tomu venovať, ale keby mi decko povedalo, že nejaká palica toho dokázala viac, ako ja, tak neviem, čo by som mu na to povedala. Asi nech mu palica urobí večeru a operie oblečenie.