Hovoríte deťom "ľúbim ťa"?
Ahojte hovoríte to svojim deťom každý deň? Alebo s nimi proste trávite čas a nejak predpokladáte že to vedia. Ja svoje deti zbožňujem ale hovorím im to zriedka lebo mi to príde neprirodzene keďže som to sama v detstve nepočúvala. Ako prejavujete deťom svoju lásku? 🙂
Každý deň, aj pred spaním stále hovorím, že mamka a ocko ťa veľmi ľúbia. Je to dôležité, deti potrebujú istotu rodičov ❤️🌷🤗💞
Čakáme prvého syna a viem že mu to budeme hovoriť často, ja aj manžel. Aj s manželom si to hovoríme veľmi často a budeme v tom pokračovať 😀
Každý jeden deň poviem synovi, že ho ľúbim najviac, na celom svete.
@deti95060810 Ja svoju lásku zase prejavujem tým, že zaňho nevypočítam nič, ale pomôžem mu, aby to vypočítal sám. 😉
Raz denne urcite, a pomojkame sa aj viac... akurat pred skolou jej uz nedavam pusu... lebo sa uz hanbi ,ma 7r.... a moNo prave preto ze som to ja nepocuvala... a rovnako aj od nej pocuvam ze som ta najlepsia na svete 😊😊😊😇
Každý deň aj viac krát keď ich objímam, v detstve som to ja napocula tak som povedala že svojím deťom to budem stále hovoriť ako ich ľúbim...♥️
@jajka78 presne,ja mám skvelých rodičov, ale nepamätám si že by mi hovorili ľúbim ťa. Prejavovali mi lásku, chválili ma, cítila som sa a stále cítim lubena ale až teraz som si uvedomila že mi to takto nehovorili. Asi fakt bola taká doba.
Ja to svojim deťom hovorím aj 10x za deň, takisto s manželom si každý deň povieme ľúbim ťa.
Ja svojej dcére od začiatku svojho tehotenstva neustále hovorím ako ju veľmi milujem 🙂 má 4 ročky a svoju lásku si dávame na javo neustále 😉💓
Keď nie cez deň,tak večer,keď idú spať im dám pusu,postiskame sa a poviem im,že ich ľúbim a aj tatino,že ich ľúbi😉
Niekoľkokrát denne poriadne vyzmaginam,vyboskavam a poviem, že je moje všetko a veľmi ho ľúbim, ma 2,5 roka, deti to potrebujú.
Áno, každý deň viackrát a hlavne malému ktorý má 20mesiacov a starsi ma 12rokov ale aj jemu 💗🥰 Ľúbim ich najviac na svete ❤️
Kazdy den viackrat... ❤️
aj ja im to hovorim hocikedy, aj oni mne ❤
ano, som schppná im to hovorit stale, aby to brali ako samozrejmost povedat to človeku na ktorom im záleži. Mne moja dcerka vraví, že ma ma rada až do neba ❤
Myslím, že väčšina z nás tieto slová doma nepočula, a ani naši rodičia, preto to nevedeli hovoriť ani oni. Ja to malému (3 roky) hovorím každý deň, niekoľko krát za deň a on mi to minimálne pred spaním povie tiež 😉. "Ľúbim ťa maminka ❤, ty moje zlato blato 😂".
@h2 keď máš len jedno. 🙄.. matka čo má deti viac musí aj niečo urobiť...😉
Každý den dcerke a aj manzelovi, pretoze v mojej rodine to je normalne hovorit si, ze sa milujeme(moji rodicia medzi sebou a moja mama nam detom, pri ocinovi sa toho musim dozadovat, ale aspon dostanem objatie 😁) v muzovej rodine som za 12rokov co ich poznam nepočula, zeby to niekto niekomu povedal a preto viem ze on to nema potrebu hovoriť, ale ja musim... Pre mna je to prirodzené objimat a povedat, ze milujem a lubim toho druheho...
Dcerke-bude mat tri tej denne. Aj ona mne.
Syn bude mat 6. A ten uz sa len pousmeje 🙂
Ale samozrejme aj jemu. Obzvlast ked nieco vyprati a idem mu dohovorit. Tak s tym ze ho lubim ale toto co spravil sa mi nepaci.
Zvláštne, že mna to naučili hovoriť deti. Vždy mi povedia večer, že ma ľúbia a teda aj ja im musím niečo odpovedať. 🙂 🙂 Popravde vôbec netuším odkiaľ sa to naučili. Nám s manželom to v detstve nehovorili tiež vôbec rodičia.
Ja to svojim deťom hovorím niekoľkokrát denne a vždy večer pred spaním. Deti mi to tiež hicikedy cez deň pridu povedať.
Moj syn má 10 rokov a denne, a aj on mne ❤
Každý deň a nielkokrát denne, taktiež aj večer pred spaním, bez toho by som dieťa ani neuložila spať. Tiež si nepamätám, žeby som to ja ako ako dieťa extra často počúvala, vzťah mama dcéra sú skôr chladnejšie, celkovo my deti nevieme nejak vyjadrovať city v rodine a práve možno aj preto to môjmu synovi hovorím veľmi často, on nieje mojkáč a preto je pre mňa dôležité aby slovne vyjadril čo cíti, ale je to vždy spontánne, pre mňa je to normálne mu povedať ako ho ľúbim a "hádky" kto koho ľúbi viac ma bavia úplne najviac
@danulicek to je hrozne nieco take citat..velmi smutne a nepochopitelne..kazde tieta potrebuje citit ze je milovane a aj pocut..a ano aj ja to hovorim vela x denne svojim detom objimam ich uzivam si ich..
Kazdy den...spontanne ked to pocitim...v kuchyni pri vareni...vecer pri zaspavani....a moj syn cestou do skolky to mne povie aspon 25 krat;) ale aj v inych situaciach...a momentalne ho este drzi aj to ze sa stanem jeho zenou;) no krasne obdobie
Staaaaaaale A aj si pri tom vystiskam.Vzdy mu hovorime,ze sme stastni,ze ho mame a velmi ho lubime.Mame pri tom take gesto ze ukazeme taaaaaaaaaaaak vela rukami.Maly ehm 2r.je z toho hotovy a vzdy si nas vystiska a vypusinkuje aj on sam .Take nam to krasne vracia .
Urcite je dolezite sa detom venovat ale im aj hovorit ake su krasne aj (fyzicky aj dusevne)sikovne a milovane
Ja to hovorim kazdy den a hlavne vecer, pred spanim, mame taku slovnu hracku, ja poviem: vies co? A maly mi povie lubim ta...a tiez mu poviem ze ho lubim, a tiez som to ako mala nepocuvala
Každý deň poviem deťom "ľúbim ťa", dcérka (3,5r) mi odpovie : "aj ja teba" alebo aj cez deň sama od seba mi povie "maminka ľúbim ťa" a syn ten má 1rok 9mesiacov tak ten ma obíjma a pusinkuje ešte len sa učí rozprávať. A dcérka hovorí aj tatinkovi že ho ľúbi a aj on jej 🥰

ja to hovorim detom stale, ale kedze nezijeme na Svk, vravim I love you. Mozno skus tak, ked ti nejde po slovensky. Podla mna to treba hovorit 🙂
Detom prejavujem lasku fyzicky - bozkami, objimanim, sepkanim, ze ich lubim, ze su skvele, ze dakujem, ze prisli a vybrali si ma za mamu atd. Aj otec je dolezity, aby bol schopny aj fyzicky i slovne vyjadrit pocity detom. Potom v dospelosti tym mozu trpiet a citit sa menejcenne.