icon

Idem chudnúť....nájdem parťáčku?

ifsi
29. apr 2019

Ahojte,už dlho som sa na toto pripravovala a prišla jar, pre mna pizitivnejšie podmienky tak idem na vec... konečne, budem štihlejšia a šťastnejšia 😁... mamina 3 detí.
Pomohlo by mi keby niekto bol na tom podobne ako ja a keby som mala s kym vymeniť skúsenosť, porovnať výsledky, priznať si zlyhania atď.

katrin21
29. apr 2019

odporucam fitshaker.sk teraz bude zacinat plavkpva vyzva... kqzdy den rozne cvicenia,,videa o stravovani, recepty...super vec, clenstvo online cca.8e mesacne, cvicis kedy chces kazdy den 30minut..

kukulienka83
29. apr 2019

@ifsi ahoj, môžem sa pridať? Dlho sa odhodlavam, vždy zlyham na sladkostiach. Tiež čísla strašne.. 173 cm a 91kg...moj sen ako pred prvým tehu 73-75 kg...

via88
Odpoveď bola odstránená
aleshka_supermama
29. apr 2019

@kukulienka83 my doma nemáme žiadne sladkosti tiež som vždy podľahla horalke 🤣🤣🤣. Na narodky som dostala obrovskú Lind čokoládu dala som môjmu tatovi lebo inak by som bola schopná napadnúť čokoládu a zjesť na posedenie 🤣🤣🤣

andreasmola
29. apr 2019

Ahojte ja som tiež mamina 3deti a za 6 mesiacou som schudla 25kg sice už chudnut nechcem len formovať postavu. Ak treba tada poradím!

andreasmola
29. apr 2019

@ifsi dà sa ja som začinala z 90kg a mam 173cm a rodid som isla z 102kg 🙂

radacak
29. apr 2019

@ifsi to ano 😃len sa ho drzat.pred 3 r som schudla 10 kil.jedla som 4x denne kazde 3 hodiny.pocitala si kalorie pekne to islo.ale zacala som pracovat ..stresy a vsetko naokolo a za 3 roky to mam nazad.cize ked sa budem drzat tohoto tak to pojde.a cvicila som.jill.Hlavne zajedanie stresu sposobilo ze som zase tam kde som.A hlavne aj vdaka nemu som zacala priberat.nikdy som.nemala problem s vahou.

radacak
29. apr 2019

@kukulienka83 ahoj ja mam 172 cm a 68 cca kg a necitim sa dobre.ok som z vahou tak 58-60 kg

rik01lulaka
29. apr 2019

Zienky tak ja sa chystám schudnúť ani neviem po kolký raz...
Mám dve deti a nervy v kybli, kojim, naposledy som skúšala vo februári no nevydalo. Nemám kedy cvičiť tak chcem len stravovanie dodržať...chcem prejsť opäť na paleo, konkrétne ketozu a keďže je to náročné dodržať pri nervového aké mám tak zlyham, ale teda keď už sa do toho človek dostane a ešte aj cvičí tak kila idú ako zadarmo dole pred porodim som schudla cca 20kg
1dieťa, začiatok 96kg, prírastok 11kg a po pôrode 92kg
2dieťa, začiatok 105kg, prírastok cca8kg a po pôrode 98kg
Lenže kojenie spôsobilo, ze som sa vyzralaaaa pri prvom do roka na 116kg potom som zhodil a na tých 105kg, teraz bude mať v júlu dcéra rok a ja na váhe k dnešnému dňu 106kg
Rozmýšľam nad J. Michaels plus to paleo a ak sa bude dať bike... tak verím že sa mi podarí dosiahnuť mojich vytýčených 80kg aby sme mohli ísť na to tretie bambino...niežeby bol problém otehotnieť, ale chcem si to vyskúšať aj v ľahšom prevedení 😀

ifsi
autor
29. apr 2019

@rik01lulaka skoro ako u mna po pôrode som namiesto chudnutia naberala... aj moje dieta ma v juli rok, ale ja už nekojim

ifsi
autor
29. apr 2019

@radacak ja nemam problem udrzat vahu, ale ja som urobila chybu, ked som dokojila som sa neustrazila a za mesiac aj nieco mi vybehlo 10kg a to pri kazdom dietati a tazko sa mi chudne, nemam na seba cas

ifsi
autor
29. apr 2019

@andreasmola krasne, môžem len závidieť.... ako si to dokazala pri detoch? boli uz vacsie... ja mam teraz 10mesacne najmladsie a iba na rukach by chcel byt, zubky.... no neviem si predstavit velmi cvicit

ifsi
autor
29. apr 2019

@kukulienka83 jasne, poď do toho... ani mi nehovor, tiž nezlyham na slanine alebo haluškach a pod. Už som všetky čoko vyjedla, mame iba to čo nemam moc rada, čiže odolam.. dufam

ifsi
autor
29. apr 2019

@katrin21 dik za radu, uz som si to pozerala, ale zatial to skusim sama

ifsi
autor
29. apr 2019

@emma_932 tak smer matvoja vaha už spravny... najivne si myslim že v lete aj same kila stratim akože mam určite viac pohybu ako v zime

karinkak892016
29. apr 2019

@ifsi tiež by som sa rada pridala a schudla 20kg 🤭😏

emma_932
29. apr 2019

@ifsi no neviem, nedavno som pribrala 3 kg 😠 ja sa furt prezieram, rada aj vela cvicim, kazdy den kocikujem tak 7-8 km, jem hlavne zeleninu a bohuzial pecivo a potom sladkeeeee. pomoooc

andreasmola
29. apr 2019

@ifsi moja najmensia ma 7 mesiacou zajtra napisem viac

ifsi
autor
29. apr 2019

@karinkak892016 takže zajtra už žiadne prejedanie! 😜

ifsi
autor
29. apr 2019
karinkak892016
29. apr 2019

@ifsi áno áno ani cukor a žiadne pečivo 😏 ešte ze idem robyt kuracie rezne 🤣🤣🤣

ifsi
autor
29. apr 2019

@emma_932 toto som ja robila po prvom a ked som konecne horkobolestne schudla par kil a bola dobre nakopnuta tak som otehotnela

ifsi
autor
29. apr 2019

@karinkak892016 je to tazke ked treba vyvarat a krmit deti a manzel si vecer rozkaze nieco dobre....

zuzka2xx
29. apr 2019

@andreasmola prosím o radu ako schudnúť za 6 mesiacov 25 kg 🙂

karinkak892016
29. apr 2019

@ifsi veru áno ale nevadí akí máš ty cieľ? Koľko máš ty te

karinkak892016
29. apr 2019

@karinkak892016 teraz kg

andrejka159
29. apr 2019

@andreasmola tiež by ma to zaujimalo 🙂

sindy1830
29. apr 2019

Ahojte kocky. Rada poradím ako schudnúť bez fitka. Sama mám skúsenosti s naturhaus. Tak rada predám skúsenosti ďalej 🙂

magdamagda112
30. apr 2019

@reni666 to mi pride ako vyhovorka/ospravedlnenie preco to chces este odkladat a necvicit hhned. Nema ti dat kto pozor na malu? ved ked si rodila v januari tak ma mala max 4 mesiace nie?idealny cas, lebo este ani nelozi ano nechodi. Ja tak cvicim kazde rano pol hodinku v izbe, mala sa pri mne na koberci plazi a smeje sa na mna co za pohyby to robim. Nemusis predsa chodit do fitka (ani ti to pri dietati neodporucam, zlyhas po dvoch tyzdnoch led nebudes moct najst niekoho na strazenie malej). Moja ma 8 mesiacov a teda zacala som ranne cvicenie asi 3 tyzdne po porode, najprv len co som vladala-kvoli cisarskemu som vynechavala tazke cviky na brucho- ale 100 drepov denne mozes urcite urobit aj doma s malou,najlepsie a nou na rukach ako zavazie;) Ja som z vahy 67 uz na 56, este chcem schudnut dve kila. A kojim stale aj po uprave stravy ;) takze baby ziadne vyhovorky, zacnite cvicit hned zajtra rano. A ano aj ja byvam unavena, ved pozrite kedy odpisujem, mala sa zobudila a chcela sa hrat, tak ma prebrala ze som uz o 3tej rano ak naranajkovana 😂😂😂

ifsi
autor
30. apr 2019

@karinkak892016 mam 99 a aspon 80 by somchcela