icon

Idem chudnúť....nájdem parťáčku?

ifsi
29. apr 2019

Ahojte,už dlho som sa na toto pripravovala a prišla jar, pre mna pizitivnejšie podmienky tak idem na vec... konečne, budem štihlejšia a šťastnejšia 😁... mamina 3 detí.
Pomohlo by mi keby niekto bol na tom podobne ako ja a keby som mala s kym vymeniť skúsenosť, porovnať výsledky, priznať si zlyhania atď.

lucinka7788
2. máj 2019

@ifsi aj ja by som sa pridala mám asi najvyššiu váhu zo všetkých..mám dva pôrody v priebehu roku a pol.oba sekcia.sladke nejem už dva mesiace.pohybu mám celkom dosť a váha stále stoji.pred pár rokmi som schudla vyše 40kil.ale to som denno denne bola vo fitku aj stravu som mala inú

simulienka255
2. máj 2019

@ifsi 6.5 zacina na fitshaker.sk vyzva do plaviek;) je tam mega vela bab;) ja s nimi chudnem od januara, februar som bola mimo kvoli chorobe, marec,april beham 4xdenne 3,5km s kocikom, plus ked pridem domov supnem ich 20minutove video;) a -8kg dole. ale este som sa nezdala uplne vsetkych neresti;) teraz chcem tu vyzvu dat poctivo;) tak kludne kukni su super. a mozno pre niekoho 8kg malo, ale pre mna je ucinnejsie pomaly ako za mesiac 10kg🙈🙈

barra2
2. máj 2019

Odporucam skupinu tu na MK Cesta k mojej premene

janhe
2. máj 2019

Baby idem aj ja do toho ale za idem len spevnovat brucho zadok a stehna mam 46kg ale nezlaknite sa mam vysku len 153 takze potrebujem spevnit to roztrasene

simulienka255
2. máj 2019

@ifsi hlavne nehladujte, tento krat bude k tej vyzve co som pisala aj jedalnicek. Fakt si to kuknite;) videa maju 20minut denne, cvici sa 5x,z toho 3naplno 2joga a pilates,jeden den je uplne pauza a je video o strave. Mam 8mesaxneho maleho, 5rocnu,chodim na vs,sem tam do prace, doma nie 100%tip top upratane, ale som spolojna ze robim cosi pre seba;) a reklaˇu robit nechcem, ale mam naozaj dobru skusenost, nestalo ma to mesacne stovky eur ako vsetky hlupe detoxy:( prasky a co ja viem co.🙈

enya00
2. máj 2019

@ifsi ja som zacala pred tyzdnom 😀 uprava stravy a 2x do tyzdna vo fitku s trenerkou

kaja153
2. máj 2019

@ifsi ak by si potrebovala pomoct/poradit kludne mi napis😊

katka314
2. máj 2019

Aduixgjgg hjfgglkb. Mpkmkkklkklml

.lķkkķkkķkkķkķ

katy1781
2. máj 2019

Dievčatá pridávam sa 😊

1gabriela13
2. máj 2019

@lovasovaandrea61 ahoj, ja tiež kojím a schudla som za 4 mesiace 12kg.nemqlo to žiaden vplyv na kojenie, takže kľudne môžeš začať 🙂

1gabriela13
2. máj 2019

@ifsi ahoj. Ja mam 15 mesačnú dcérku a v januári som sa už nemohla na seba pOzerat v zrkadle. V januári som začala chudnúť, na dnes mam zo 65kg 52kg. Zmenila som len stravu, cvičiť som cvičila len s malou, alebo na fit lopte. Jedálniček som zmenila komplet, dôležité je dodržať hlavne aj intervaly medzi jedeniami. Ak potrebuješ nejakú konkrétnu radu rada pomôžem. Na fotke je ešte s 55kg ale na dnes to je už len 52.

katy1781
2. máj 2019

@1gabriela13super premena môžeš napísať z ceho pozostával jedálniček

janulka1802
2. máj 2019

@1gabriela13 pekná premena

silvia851
2. máj 2019

@ifsi ja by som sa k Tebe pridala ak by som mohla. Tiež od pôrodu som sa k tomu nedostala, ale teraz už si myslím,že je správny čas. Nabrala som na 91kg a potrebujem sa dostať na 80kg, tak 11dole... Mám nejaký plán, už som raz pekne dala váhu dole keď som mala 25rokov, ale pri tehu som pribrala a neriešila to, jedla všetko zaradom. Inak neviem či je dobrý nápad nič nejesť ako píšeš... Ja keď tak obmedzím na 3jedlá to je minimum, ale v každom nejaká zelenina. Chcem vynechať chlieb, pečivo a pre mňa dobré na raňajky napríklad vajíčko s paradajkou a uhorkou atď. Ty si už teda začala?

ifsi
autor
2. máj 2019

@simulienka255 ja už nehladujem, jem každe 3hod čo je 5x denne, hybat sa snažím čo najviac, ale toľko co vy teda nezvladam

ifsi
autor
2. máj 2019

@silvia851 aj ja som už raz schudla, prave preto som si myslela ze to bude take jednoduché aj po tehu, ale este som neschudla jedno a prislo druhe a aj tretie... Zacala som 1.5. to som si ani neplanovala taky pekný datum. Nehladujem neboj, jem 5x denne. Na ranajky mam najradšej jogurt

ifsi
autor
2. máj 2019

@kaja153 mozno by som niekedy potrebovala zamknut" chladnicku" 😁... ty si schudla

ifsi
autor
2. máj 2019

@enya00 znie to vyborne, to by už mohlo byť kilko dole 😊

22021987
2. máj 2019

@reni666 aj ja by som sa rada pridala rodila som vo februári a stále mam 6 kg navyše dokonca sa mi zdá ze priberám. Plne dojčím beriem aj vitamíny na podporu mlieka a ze tie zvyšujú chuť do jedla. Ja už neviem čo robiť.

enya00
3. máj 2019

@ifsi bude musiet byt lebo uz sa na seba nemozem pozerat 😀 tak mozme si sem pridavat trebars aj fotky a recepty na jedlo

ifsi
autor
3. máj 2019

@enya00 to ze sa na seba nemôžem pozerať je jedna vec, ale keď sa vidím na fotke tak sa mi až veriť nechce že tak vyzerám, tragedia 👀

ifsi
autor
3. máj 2019

@enya00 zatiaľ si moc nevarim, jem zeleninu, jogurty, vajcia, včera som si dala k zelenine kusok kuracieho mäsa z obed čo som robila rodine

kaja153
3. máj 2019

@ifsi ano schudla pozri si album tam mam fotky pred a po a teraz. Hlavne jedz vyvazene zdravo a pestro nie len ze zelenina a jogurty. Kludne keby nieco potrebujes napis😊

kaja153
3. máj 2019

@ifsi som aj moderatorka diskusnych skupin o chudnuti len ty si svoju diskusiu dala do volnych😊

chovancova27
3. máj 2019

Ahoj, ja sa rada pridám 🙂 od januára pravidelne chodím cvičiť, teraz mám čajový detox + beriem spaľovač tukov 🙂

lenka_da
3. máj 2019

@1gabriela13 waw, si dobrá, poraď ako na to...

lauxx3
3. máj 2019

Zeny aj ja sa pridam k vam. Chcem mat aspon 65kg tolko som mala ked som sa zoznamila s manzelom. Rodit som sla 93kilova v oktobri a teraz mam 87,vyzrala som sa pocas kojenia. Po p0rode som mala 80.
@kaja153 inak uzasna premena 👌🙏

kaja153
3. máj 2019

@lauxx3 dakujem😊

ifsi
autor
3. máj 2019

@kaja153 ty si ako zacala chudnúť? Čo ťa nakoplo?

helena2248
3. máj 2019

@ifsi ja sa kludne pridam, po porode som dala dole 27kil a, teraz potrebujem dole 5kil ☺