icon

Inšpirácia na vianočnú výzdobu

traktor
11. dec 2011

Vítam Vás tu všetky, ktoré nedočkavo očakavávate Ježiška ,... tu si môžte pridávať foto vašej vianočnej výzdoby..či už aký máte stromček, vyzdobené okná..skrátka všetko vo vašom príbytku..Teším sa na Vaše fotografie 🙂

miselita
11. dec 2011

@kejtty neni zaco...urcite zozenies v hociakom kvetinarstve alebo niekde inde 😉

alca85
11. dec 2011

@benne to je krásny a super nápad...šikulka 🙂 🙂

annika11
11. dec 2011

mimochodom baby, čo ste košice/okolie, oplatí sa vám ísť na nákup do ginky, ja som tam nakúpila absolutne všetko....a celkom fajn ceny majú....a ten výber, čo len chcete, od výmyslu sveta v každej farbe

kejtty
11. dec 2011

@annika11 toto som videla na M.streche 🙂 priloz aj fotky toho venceka ako si robila z tych pukancov 🙂 je to nadherneeee, aj tie pierka 🙂

traktor
autor
11. dec 2011

@jankaborka maju rôzne farby..len nepisalo rozmer..ani nena tam nebola...dakto ju cmajzol 😅 ..pri pokladni myslim ze 2,20 za jeden kotuc..ale to velmi katke...

kejtty
11. dec 2011

@miselita este som sa zabudla opytat aku siroku tu organzu mam pytat?

traktor
autor
11. dec 2011

@annika11 odtial mame stromcek..ale kupili sme uz davnejsie..

benne
11. dec 2011

@alca85 vtedy po prerábaní to bol hlavne lacný nápad 😔 ale vidíš.. drží sa už tretím rokom 😀 😀 😀

jankaborka
11. dec 2011

pridavam nie sice moj ale kamaratkin stromcek tak len pre inspiraciu je jednoduchy ale mne sa strasne paci asi preto ze je taky veeelky a husty

traktor
autor
11. dec 2011

@annika11 parada..krasne..aj tie farby sa mi veeeelmi pacia..tie pierka mas odkial?..

miselita
11. dec 2011

@kejtty fuuuha tak to neviem aka bola siroka ale tak odhadom okolo 30 cm...A stala okolo 5 eciek....

alca85
11. dec 2011

@annika11 nádherná výzdoba...ja nemám v tomto vôbec fantáziu

annika11
11. dec 2011

@kejtty dakujem moja 🙂 inak ten pukancový veniec som mala odtiaľto, jedna mamina to mala vo fotoblogu, ale len tú original fotku, podľa tej som sa pokúsila ho urobiť, už mi chýba len červená stuha 😅 😉

annika11
11. dec 2011

@traktor pierka som si ,,požičala,, zo škôlky 😀 ale majú ich aj v ginke, videla som tam v sobotu a dakujem 🙂

kejtty
11. dec 2011

@annika11 ale aj tak je to krasne, len to nezaves vonku na dvere, lebo do rana to vrabce vsetko pozobú 😀

annika11
11. dec 2011

@alca85 dakujem 🙂 ja som sa zo začiatku nevedela rozhýbať, že čo by som chcela a potom sme zašli na nákup a už som si tak v hlave podľa tovaru premietala, čo by sa mi hodilo 🙂 bola to chvíľková inšpirácia 🙂 vybrala som si hlavne farby a potom som už všetko len tomu prispôsobovala.... 🙂
chystám sa ešte na čierno-fialovo-biely stromček, sama som zvedavá, čo z toho nakoniec bude 😵 😵 😵

annika11
11. dec 2011

@kejtty nieee 🙂 to pôjde na schodisko 😀

nata_
11. dec 2011

ahojte mozno niekoho inspirujem. je to kusok vyzdoby z minulehe roka, prutie omotne svetielkami a dozdobene vianocnymi gulami a sisalom plus girlanda zo srdiecok (ta ma asi 7rokov) cele potom obtocene organzovou stuhou...svokra prisla a ze "kde si to kupila?"...tento rok mam uz v hlave nieco uplne ine...neskor (asi v januari 😉 ) pridam fotos

vodnarky
11. dec 2011

jeeeeej..tak to je super!!hned sem supnem,co ''zatial'' mame..😀😉

annika11
11. dec 2011

@vodnarky stromček je super 🙂 páči sa mi aký to vytvára dojem, že je taký farebný 🙂

vodnarky
11. dec 2011

@annika11 -dakujem..🙂 dnes sme ho troska este spestrili aj s nasou malou princeznou salonkami,aby sme mohli ''zdobkat''..😉

vodnarky
11. dec 2011

inak baby mate krasne porobene dekoracie..🙂
@annika11 -to s tymi pierkami nema chybu..kraaasne..🙂

anjelicek26
11. dec 2011

@traktor - aha tak to mam asi odfotit tu strasnu prisernost, co drahy vcera kupil akoze vianocna ozdoba? Poslat chlapa do obchodu 😅 😅 😅 40cm vianocny stromcek s malymi svetielkami a 70cm ligotava strieborna hviezda - z papiera, strasneeee, no zajtra sfotim, sa zasmejes 😅 😅

letnykvietok
12. dec 2011

konecne tema, kde mozem aj ja hodit moje vyzdoby, zatial mame len adventny kalendar, ktory som detom vyrobila aj s ulohami, ktore plnime kazdy den a adventny veniec, ktory je tento rok netradicne urbeny v kombinacii s pernikovou chalupkou, ta vona v byte je prenadherna....
Inak krasne vyzdoby su tu, este sa budem inspirovat pri vyroby svietnikov a celkovej vianocnej vyzdobe.

letnykvietok
12. dec 2011

a este ten kalendar....

traktor
autor
12. dec 2011

@anjelicek26 no hod..som zvedava 😀 😉
@letnykvietok kraaaasa.. 🙂

drobec33
12. dec 2011

Na Vianoce sice nebudeme doma, ale vyzdobu si pripravime 🙂

drobec33