Je fotenie 12-dňového bábätka bezpečné?
Dali ste / dali by ste nafotiť fotografke hole babatko 12 dňové ?
Je to vôbec okey ? Pacia sa nám take fotky babatiek … ale neviem
Nie, skôr polročné.
A ja som si spomenula ze mam.fotku na ktorom som.naha babatko ale ta cast tela vidiet nie je a aj deti mojich surodencov maju take fotky... To co spomina @jaskolka to meni moj pohlad na vec. Za takych podmienok by som.babatko takto odfotit dala.
Ja som myslela ze autorka mysli ako ich pan.boh stvoril..s tym.nesuhlasim tie intímne miesta su podľa mna len toho daneho cloveka..to sa fotit nepatri.
@lucia13022023 tieto su teda pekne.
@autorka Na ten spôsob, ako pridala foto @lucia13022023 má deti nafotené kamoška a ja si nemôžem pomôcť, vždy sa pri tých fotkách zastavím, keď som u nich. Majú ich zarámované na stene a sú krásne. Mne sa najviac páči foto, kde vidno len časť tela otca v bielom tričku, jeho biceps (taký akurát - robí gymnastiku) a na predlaktí drží drobca😍 Deti sú na všetkých fotkách bez oblečenia, ale vždy majú intímne partie decentne prekryté.
@iwesska Tak také video, kde je možné dieťa nazvať chudáčikom, lebo plače, bráni sa, je zjavne nespokojné? Moje deti absolvovali presne také fotenie , kde boli uložené do rôznych póz - a presne toto fotenie celé prespali. Dokonca majú fotku, kde si samé držia rúčkami hlavu - až na to, že hlavu mali opretú o moje ruky a fotografka ich jednoducho vyretušovala.
@lucia13022023 a teda v brušku boli vyrovnané? Myslíš, že boli v inej polohe ako na prvej foto? 🙄 ta poloha im je prirodzená
@orangiiina ach bože. V brušku boli tak, ako sa dali. Na fotke sú tak, ako ich dala fotografka. Neviem ako tebe, ale mne dieťa - novorodenec - nespalo kadejako povykrucane.
Ale nech si každý fotí deti ako chce. MNE sa to nepáči, MY máme fotky iné, keď bol o niečo starší. Ak sa to paci autorke, nech si tam dá fotiť dieťa. Keby sa to paci mne, nepýtam sa na názor druhých ľudí.
Ja isto nie, vzdy, ked taku fotku vidim, zda sa mi to akesi nechutne, vysvetlit si to neviem, je to pocit.
Náš bol skoro cele fotenie hore a plakal, pritom tam bolo teplo a holi ma asi jednu fotku a ani tam mu nič nie je vidno, inak ma body alebo tepláky na sebe, pripadne komplet a nie je v krkolomnych pozach v košíku ale to leží normálne, na postieľke malej na brušku leží. Je to krásne lebo mame z ultrazvuku fotku potom novorodenecku a vianočnú vedľa seba a vidno ako rástol, už to ani pravda nie je zr taky malý bol.
Ja si tak myslím, že také malinké bábätko potrebuje kľud a náruč rodičov. My sme mali prvú spoločnú od roka, s krásnou tortou, aby mal malý do izbičky. Zatiaľ mu urob krásne fotky v postieľke, v perinke...s tatinom...proste rodinné. To budú tie najkrajšie. Aj tie si môžeš dať zhotoviť na plátno, na stenu 🙂

@svetlonos Fotografky na FB a IG radi zverejnuju tieto videa zo zakulisia. Ja nehovorim o beznom foteni na rukach,tu ich vyslovene stajlovali do poz - raz ako skriatok,potom uradnik...a malicke chcelo spat a na 4x mu hlavu jeho rukami podopierala,len aby mal peknu fotku. Absolutne neprirodzene.