icon

Je možné podať sťažnosť na predavačku za krivé obvinenie?

sz12345
1. apr 2025

Dobry deň. Dnes som bola ,,svedkom" v obchode ako predavačka sledovala dve dievčatá kam sa pohlo dievča aj predavačka ,ale naozaj nikdo nič neukradol. Že vraj kradlo v tom obchode pred rokmi ,len to dievča býva u nás v dedine pol roka 🤷 čo stým ? Dalo by sa to riešiť podaním na predavačku ako krivé obvinenie ? Ďakujem

Strana
z2
klarissa25
2. apr 2025

@lenka.25 sbs ta ma kompetenciu na to aby ta prehladal…

janai1
2. apr 2025

@jvasenka 😂 to majú asi školenie vrámci všetkých DM

marhulka13
2. apr 2025

@klarissa25 a keby aj teoreticky nemal , tak by som tam mala čakať, kým zavolá políciu? Takto to bola zalezitost dvoch minút.

lenka.25
2. apr 2025

@klarissa25 no to teda nemá

jvasenka
2. apr 2025

@janai1 to je dosť možné 😂 keď som bola dieťa takto to fungovalo v draciku…predavačka vždy na stráži 😂😂

klarissa25
2. apr 2025

@lenka.25 zákon o súkromnej bezpečnosti umožňuje súkromnej bezpečnostnej službe
presvedčiť sa zrakom hmatom alebo technickymi prostriedkami či nemáš pri sebe predmety v tomto prípade tovar ktorý pochádza z protiprávnej činnosti

eliska13
2. apr 2025

@svetlonos to máš odkiaľ?obchody sú poistené známa pracuje na pumpe a, keď je manko nic neplatia

ekira1
2. apr 2025

Tak z tých platov čo majú určite nie sú nadšené ešte platiť manko. Keď ma to moc obťažuje ako ma v drogérii sleduje, pozerám na ňu až sa nám oči stretnú a buď sa usmejem, alebo prevratim oči, väčšinou to zaberie a môžem si v kľude vybrať tovar..

marhulka13
2. apr 2025

@eliska13 tak napr.ja to mam priamo z praxe, že ukradnutý tovar hradia predajcovia

lenka.25
2. apr 2025

@klarissa25 dobre , veď sa nechávajte prehľadávať od ľudí ,ktorí na to nemajú kompetencie . To je každého vec . Každá minca má dve strany a nie , nejaký pan , ktorý je oblečený v čiernom , nemá právomoc policajta .

marca12
2. apr 2025

@sz12345 Mohla si ju hned na mieste konfrontovat s tym,ze asi tazko tam kradla,ked tam byva pol roka. Rovno by som jej to vytmavila na mieste. Stazovat sa mozes. Napises mail veducej alebo sieti predajni a opises situaciu a uvedies meno predavacky. Je to vlastne ohovaranie z jej strany a krivo ju obvinila.

klarissa25
2. apr 2025

@lenka.25 napísala som ti čo hovorí zákon, nejdem sa s tebou hádať, robím sama v obchode. Ja na to kompetenciu nemám resp môžem požiadať zákazníka aby mi ukázal tašku ale keď nesúhlasí nič s tym nenarobím, narozdiel od sbs ktory tu kompetenciu ma

lenka.25
2. apr 2025

@klarissa25 Veď som ti písal , klesne sa nechaj prehľadávať , to je tvoja vec

Strana
z2