Je neslušné volať ľuďom večer o 21:30?
Ahojte. Je podla vas neslusne zavolat cudzej osobe, ktora nema moje cislo (ja som si ho na nu zistila, lebo nieco potrebujem).. vecer o pol desiatej?
Joj ja by som nevolala... Normálne v pracovnom čase, niekto chodí spať skoro, 21.30 ho môžeš zobudiť a zároveň dobre nasrať. Podľa mňa medzi 8-16 je to ideálne, ak nedvíha, napíš krátku sms kto si a čo chceš a skús sa mu ozvať prípadne do tej ôsmej večer ešte raz. Ale 21.30 by som určite už nevolala.
Samozrejme, mne by si sa nedovolala. Ani pred osomou rano, zo ziadneho dovodu.
Samozrejme, že je to neslušné volať cudzej osobe tak neskoro. Ja napríklad niekedy aj neskôr volám mame, lebo viem, že ona je dlho hore a nevadí jej to. Ale nikomu inému by som nevolala o takom čase.
@majlo1234 inak veru, aj rano je nevhodne volat zas prilis skoro
O tej dobe bežné spávam takže by si sa mi nedovolala
@zuzuliennka1 moj muz je podnikatel, tsk on zdviha furt, aj o polnoci, u mna neexist. A vytaca ma u nas jedna kurierska spolocnost, ktora mi zakazdym vola 7:02😒
ja by som to prežila

mne by si sa 21:30 ani nedovolala, o 20:45 sa mi zapne tichy rezim a dovola sa mi len rodina a aj to musia zavolat myslim az 2x, prve zvonenie nic a druhe uz pocut, bez ohladu v akom rezime mam iphone.
cudzim ludom, alebo kolegom, volam a pisem max. do 18:00-19:00 a aj to len pracov. tyzden
(a teda volat v nedelu vecer je celkovo dost cez)