Je takýto slovník muža vhodný ?
Neviem ci som precitlivela, ale pride vam ok, ked muz povie ? Idem sa vysrat.
Mne to teda moc vadi. No jemu nie.
@h2 Však ja nikoho nesúdim za to ,že si ide prdnúť na WC,terasu ci do inej izby a ani mi to nevadí..je to každeho vec kde prdí.. Beriem to,a viem,že sú aj takí ktorým to vadí.. Ak by sa moj muž hanbil prdieť predomnou a išiel by zakaždým na WC tak by mi to bolo lautr a nenutila by som ho alebo nepresviedčala o tom ,že však si prdni pri mne, mne to nevadí..Ak je to niekomu bytostne nepríjemné,tak prosím,nech si uľaví kde chce.
Neverím, že sme sa od včera večera od jednoduchého oznámenia "kakania" DOPRDKALI až po ôsmu stranu 🙂 😅
Bože nechápem tu niektoré 🙄akože niektoré nepovedali hovno alebo hajzel? Bože koľko inteligencie tu je 🙄Ja to nepoužívam ani mm ale keď by to povedal doma tak nerobím žiadnu drámu stoho. Pokiaľ má len toto ako mínus tak si šťastná žena.
@tinatitti tak tie príbehy s crohnom si viem veľmi živo predstaviť 😬 s jedným som žila. Dokonca časom aj mne chybne diagnostikovali toto ochorenie, neskôr to zmenili na dráždivé črevo a to je tiež lahôdka. Hlavne keď ma zapecie na 4 dní a viac 🙄🙄💩
Inak baby, ja som šťastná, že mám muža, ktorý sa so mnou zasmeje na prdoch 😂 a poviem vám, moja mama je tak veľmi dobre vychovaná, a aj nás k tomu viedla, že prdieť sa nepatrí. Nuž, minimálne dve dcéry sa jej nevydarili. Ja a mladšia sestra, obe máme šialené problémy s trávením.. prdnúť si znamená pre nás veľmi veľa 😁😷😀
@panelacikova 😂 Moja mamka ta tiez sa tym riadila a vznikli jej z toho aj zdravotne problemy, kedze to zadrziavala. Neni to sranda, ma to svoje opodstatnenie preco sa to deje 🙂
@panelacikova aj aj mam určité traviace ťažkosti z isteho druhu potravín,ale nejdem to tu rozpisovať,nechcem byť za nevychované prasa. ľudom sa deje kadečo..A aj taká zlomená noha,(nedaj bože obe ) može byť riadna prekážka v prdení.
Ešte som si spomenula: náš pes (1,8kg York) si raz tak strašne prdol v spálni, že sme brali paplóny a spali v obývačke! Čo myslíte,mám sa hanbiť,alebo to znižuje bonitu celej rodiny? Napíšte či sa to ráta,prosiiiim🙂
@dusankomoj 😂😂😂Tak ja mam 2 čivavky 2kg a 1,3kg a aj u nás koľko krát nás až napína 😂😂 a keď im niečo poviem tak len pozerajú s ociskama co spravili 😁
Ale inak výchované sú 😋😁😁😁
@evickamamicka pcha, naša sa rovno tvárila, že to ona nie!To ja len preto, že nechápem,ako sa dá dlho baviť na tému o prdení🙂
My sme tak išli v aute, a svokrin pes si uľavil... si neviete predstaviť ten smrad v aute, ani všetky pootvárané okná nepomohli, ešte teraz ma z toho nadrapuje...
Niet nad to prdnúť si medzi ľuďmi, od ktorých chceš mať pokoj. Tejto diskusii by to veľmi pomohlo. Hneď by sa niektoré kišasonky, čo majú noštek dohora a za život sa ani neusmejú pratali het. 😝
😀
Takze podla tejto diskusie mozeme rozdelit zeny na tie, ktore prdenie pred rodinnymi prislusnikmi nereguluju a tie, ktore reguluju.
Takze tie doma uvolnene prdiace: stastne, uvolnene bytosti, so stastnymi vztahmi, doveruju si s muzmi, su zdrave a spokojne a su velkym prinosom pre cele okolie...
Tie doma neprdiace: sucharky, princeznicky, nudne, skrupulozne, hraju sa na to co nie su, horenosky, ani len zasmiat sa nevedia, chudaci ich chlapi a ti co s nimi ziju v jednej domacnosti...
A ved dobre sme si v teme pokecali, nie? ❤️😍
@mondolina ja expresivne vyrazy nepouzivam, ani v tomto nie som uvolnena... Ja som vlastne z celej tejto diskusie zmatena, ja som myslela, ze to su vseobecne vychovne normy, ze prdy sa pred druhymi nepustaju...
Ale zas clovek sa bezne s hocikym o takychto veciach nerozprava, teda nema sa ako dozvediet ako je to v inych rodinach... Teraz viem...
@malinoismum najviac to analyzuju tie co nevypustaju plyny.asi maju nejaku uchylku hovorit o prdoch😱😱
Krásne video na (nie len) túto tému spravila Sandra Sviteková z kanálu Dejepis inak.
@0silvia0 a kedtonatebabecakanepride.Boze ,Sa stane kedti ujde aj nechtiac to akoze co.
@zuzanaam dam troska iny pohlad. Moje dieta v skolkarskom veku malo zdravotne problemy. A jednym zo symptomov bolo tiche ale zapachajuce vetry, ktore nedokazalo kontrolovat. Trvalo to par mesiacov, kym sa zistilo co by to mohlo sposobovat. A teraz co? Mali sme na nu zazerat, kricat, odtahovat sa, sablu hodit? A to boli fakt krutinosky.
Ucitelkam v skolke sme vysvetlili. Boli sme gastro, alergo.
A este som lezala v nemocnici s babou mladou, ktora sa mi hned v uvode ospravedlnila, ze nedokaze vetry ovladat. Suviselo to s jej zdravotnym stavom.
Samozrejme kto moze nech ide na wc. Ale nikdy nevies ci ten clovek nema daky zdravotny problem a proste nestihne sa ani dvihnut zo stolicky a je to von😉

@zuzanaam a kto ich nuti? ja neprídem mužovi umyselne pred tvar a neprdnem si...Vidim ze mnohe maju asi takúto predstavu.. Vsak aj v spanku prdíš nie? a to ako ovladas? bdieš celú noc aby si vybehla za dvere? Lebo čo ak manžel nahodou nespí a počul by tvoj prd.. Prdenie je stále prdenie či už to robíš vedome alebo nie. Ale to už zrejme nie je nechutné pretože spíš,však..