icon

Je to koniec leta alebo zmena počasia?

5. aug 2024

Baby myslíte že už skončilo leto? Mám na mysli také leto ako bolo v júli. Mne už večer zima, ráno tiež. Zatváram na noc okno. Dnes som sedela von v mikine a dlhých nohaviciach

bessie12
5. aug 2024

U nás takto. Leto ešte nekončí ☀️

guiseppinka
5. aug 2024

@draculla fakt? Som si nevsimla. Aj ked zase, bola som len u nasich...

viestta
5. aug 2024

do konca tyzdna ma byt 38, takze uzivaj si kym sa da dychat

paty277
5. aug 2024

U nás viac ako 40😅 ale ja milujem teplo čiže ja si to užijem ešte ❤️

egonsk
5. aug 2024

podla hmyzu a tom ako sa mi zacali zasa psi vyzierat, tak by som povedal, ze pride skorsia jesen.

fantaghiro21
5. aug 2024

my dnes kurime v kotli 🙂 Na prekurenie /starsia chalupa/ . Ale teplo ze ma byt este ako pisu dievcata vyssie ale tak, uz je polka leta za nami, a august posledne roky skor pripominal jesen ako leto...

ivanakal
5. aug 2024

Boze toto "milujem". Na par dni sa ochladi a hned "skoncilo leto?"... Ach jaj.. je zaciatok augusta, a uz predpokladas ze leto skoncilo?

anesim
5. aug 2024

Este stale je v noci teplo. Nam sa najlepsie pri otvorenom okne spi od oktobra do aprila/ maja, potom uz je teplo.
Teraz sa aspon hybe trochu vzduch, mame otvorene okna v kazdej izbe + v kupelke vyklapacka, tak je prievan trochu citit.

alickapusinka
5. aug 2024

ja veľmi trpim ked je 30 a viac kvôli epilepsi a cukrovke

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
sszuzu8
5. aug 2024

Majú byť 40tky ešte neboj. Ja tiež radšej dusno než toto co je teraz vonku

3009
6. aug 2024

Mne august vyhovuje rána a noci chladnejšie a cez deň príjemne teplo a nie tie strašné horúčavy.

timing
6. aug 2024

Ale no tak. Tak pises ako keby sa zrutil svet lebo prislo ochladenie. Co je natom,zeby tyzden bolo chladnejsie pocasie a ty si neobedovala,nesedela na terase ale v dome. Ked takto prezivas zmenu pocasia,co by si robila keby Ti do zivota prisla horsia zmena.
Sa trosku vschop,ze je to len pocasie

autor
6. aug 2024

@timing si normálna? Neprekrucaj a nepreháňaj

zuzanockamt
6. aug 2024

U nás už veru leto s príchodom augusta skončilo, aj teploty na nasledujúce dni do toho cca 20.8. sú jesenné.

h2
6. aug 2024

Nevyzerá to na koniec leta:

zuzanockamt
6. aug 2024

U nás takto. Jeseň.

autor
6. aug 2024

@h2 a ty si odkiaľ?

iwesska
6. aug 2024

Roky rokuce,este ked som bola dieta,bol jul vzdy horucejsi ako august. V auguste sme s dlhymi rukavmi isli rano k vode a potom sme boli v plavkach. Cakat,ze bude 38 rano,vecer aj v noci je zbytocne. A chvalabohu,ze to tak nie je.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
liliana8
6. aug 2024

@anjelicek26 kolko maju deti v Nemecku prazdniny? Iba mesiac?

liliana8
6. aug 2024

Odkial si? Tu pri BA je krasne slnecno teplo, len uz konecne nie dusno ako v juli.

h2
6. aug 2024

Z juhozápadu, okolie BA.

anjelicek26
6. aug 2024

@liliana8 majú 6 týždňov, začali mojim koncom júna.. tak už bohužiaľ v skole všetci..

dharmasanata
6. aug 2024

Normálne letné teploty sú takéto... To čo ty nazývaš letom, pre naše územie ani normálne nieje..

autor
6. aug 2024

@h2 idem tam 🙃

timing
6. aug 2024

Ano som normalna, ale takto vyvadzat kvoli zmene pocasia by som tolerovala pri detoch a nie dospelej zene.

draculla
6. aug 2024

Poprad takto, uz je jesen

saxana000
6. aug 2024

@guiseppinka toto si pamatam prisiel brat na dovolenku z nemecka mali plny kufor kratasov.muz mu daval teplaky a mikinu ked sme chveki ist na pizzu a jeden vecer sme v obyvacke dokonca kurili taka.bola zima

jana_eyre_2
6. aug 2024

@timing kde vyvádza, normálne založila diskusiu a pýta sa na to, čo ju zaujíma.. ty si si tam asi dosadila hystericky ton, tak tému vidíš ako nejaké prehnané prežívanie 😉