Je to koniec leta alebo zmena počasia?
Baby myslíte že už skončilo leto? Mám na mysli také leto ako bolo v júli. Mne už večer zima, ráno tiež. Zatváram na noc okno. Dnes som sedela von v mikine a dlhých nohaviciach
podla hmyzu a tom ako sa mi zacali zasa psi vyzierat, tak by som povedal, ze pride skorsia jesen.
my dnes kurime v kotli 🙂 Na prekurenie /starsia chalupa/ . Ale teplo ze ma byt este ako pisu dievcata vyssie ale tak, uz je polka leta za nami, a august posledne roky skor pripominal jesen ako leto...
Boze toto "milujem". Na par dni sa ochladi a hned "skoncilo leto?"... Ach jaj.. je zaciatok augusta, a uz predpokladas ze leto skoncilo?
Este stale je v noci teplo. Nam sa najlepsie pri otvorenom okne spi od oktobra do aprila/ maja, potom uz je teplo.
Teraz sa aspon hybe trochu vzduch, mame otvorene okna v kazdej izbe + v kupelke vyklapacka, tak je prievan trochu citit.
Mne august vyhovuje rána a noci chladnejšie a cez deň príjemne teplo a nie tie strašné horúčavy.
Ale no tak. Tak pises ako keby sa zrutil svet lebo prislo ochladenie. Co je natom,zeby tyzden bolo chladnejsie pocasie a ty si neobedovala,nesedela na terase ale v dome. Ked takto prezivas zmenu pocasia,co by si robila keby Ti do zivota prisla horsia zmena.
Sa trosku vschop,ze je to len pocasie
U nás už veru leto s príchodom augusta skončilo, aj teploty na nasledujúce dni do toho cca 20.8. sú jesenné.
Roky rokuce,este ked som bola dieta,bol jul vzdy horucejsi ako august. V auguste sme s dlhymi rukavmi isli rano k vode a potom sme boli v plavkach. Cakat,ze bude 38 rano,vecer aj v noci je zbytocne. A chvalabohu,ze to tak nie je.
Odkial si? Tu pri BA je krasne slnecno teplo, len uz konecne nie dusno ako v juli.
@liliana8 majú 6 týždňov, začali mojim koncom júna.. tak už bohužiaľ v skole všetci..
Normálne letné teploty sú takéto... To čo ty nazývaš letom, pre naše územie ani normálne nieje..
Ano som normalna, ale takto vyvadzat kvoli zmene pocasia by som tolerovala pri detoch a nie dospelej zene.
@guiseppinka toto si pamatam prisiel brat na dovolenku z nemecka mali plny kufor kratasov.muz mu daval teplaky a mikinu ked sme chveki ist na pizzu a jeden vecer sme v obyvacke dokonca kurili taka.bola zima
@timing kde vyvádza, normálne založila diskusiu a pýta sa na to, čo ju zaujíma.. ty si si tam asi dosadila hystericky ton, tak tému vidíš ako nejaké prehnané prežívanie 😉

U nás takto. Leto ešte nekončí ☀️