icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
11. sep 2010

@bakatuska LILINKA si cumle palec od porodnice, nechcela cumel od zaciatku 😖 a teraz to lutujem, ze som je ho nestrkala nasilu 😒

@anjelicek26 Aj mne bola dcerka na svadbe a ona bola nevesta č.2, proste bez nej by a svadba nemala tie správne "grády" 🙂

@bakatuska Vytesovala som sa, ze mam huste vlasy a kvalitne,nepadave.....a sup , zo dna na den mi padaju o 106 😠 takze tiez zazivam taketo obdobie ☹

Danko pekne spinkal, zobudil sa o 1:15, a potom kazde dve hodinky, ale hlavne ze uz tolko neplakal, zato teraz opet ho zacali dasienka boliet 😠

ellysa
11. sep 2010

@mojalili no máte to perné, len aby sa dankovi polepšilo, my sme sa ráno o piatej zasa zobudili na plač, videla som, že chce buvať ale plakala, tak sme jej dali prvý krát trochu nurofenu a zaspala ešte na tri hodiny, ale neviem čo ju bolí, či naozaj tie zúbky, ušká nie, to som skúšala ešte ma komoška nastrašila, že jej malá tak mala zápal močových ciest a oni si mysleli, že zuby ale ko to zistím ☹ ☹ . dnes máme druhú hodinu plávania, som zvedavá 😉

chani
11. sep 2010

Petkovi posledne 3 dni zacal chutit palec, tak mu ho poctivo vytahujeme vzdy ked ho tak prichytime, dudaka nechce vypluva ho, zoberie ho na milost len ked je nervozny od hladu a musi par minutiek vyckat, silikonove nechce ziadne typy ani vacsi ani mensi ani zrezany ani nezrezany, asi musim skusit kupit este tie nesilikonove a uvidime co to da.

v stredu som zakupila klokanku, este som ju neskusala tak som zvedava ci sa mu v nej bude pacit

tuto noc bol neuveritelny, spal od 19:45 do 2:45 a potom od 3:30 do 8:00 len o 6:00 si 2-3 minutky potahal a zaspal hned, normalne som neverila vlastnym ociam 😀

chani
11. sep 2010

takto lapol hracku na hrazdicke na hracej deke,sikovny chalapeno 😅

chani
11. sep 2010

@zfidorka zaujimavy napad ta fitlopta, asi to vyskusame aj na toho nasho lenivca 🙂

chani
11. sep 2010

@anjelicek26 no Petko na brusku zatial nie je velmi rad i ked on ma este len 2 mes a 1 tyzden, ale z lahu ju dviha krasne a na brusku sa zlosti, lebo namiesto toho aby sa o rucky oprel tak ich rozplesti a potom jasne ze sa nevie zodvihnut, a ked mu ich drzime na mieste tak uz tak trochu hore aj ide a aj celkom drzi i ked len tak nizko, ale sam ani za svet, namiesto hlavy dviha ritku heh

chani
11. sep 2010

@stastnevydatam nas petko sa narodil 29.6 a mal 2900 gramov a pri odchode z porodnice mal 2710 a pred 8 dnami na poradni mal 4860 gramov a ta chvila ked je na rukach je v pohode, chrbat aj ruky si postupne v pohodicke zvykaju, ale tak Petko sa zase nie velmi rad nosi, len ked si grgame alebo ked je nervozny, co nebyva velmi casto

anjelicek26
11. sep 2010

@chani - aj nas sa takto natahuje po slonovi a hned skonci v puse 😅 Petko je sikovnyyyyy 😎 Super, ze ste pekne spali 🙂

My nejako divne, od 20:00 - 24:00 - 04:00 -08:00... väcsinou ten prvy spanok taha hodne dlhsie... no ale co uz.. teraz uz od deviatej zasa tvrdo zarezava... unaveny bol az strach... hral sa zo segrou hodinku v ohradke, tak tipujem, ze ho znicila 😅

babulina
11. sep 2010

baby som uplne nadsena, nasa princezna uz jazdi sama na bicykliku bez pedalikov, uzasne uzasne, a uplne ju to chytilo takze jupi jupi, lebo sme uz mysleli ze ho predame, davam foto

ceresna
11. sep 2010

@anjelicek26, náš Adamko už síce dávno "pasie", ale vnútri na deke tak dlho nevydrží, po chvíli sa začne rozčuľovať. Skúsila som ho tak dať v kočíku, tak aby videl kam ideme a vydržal tak pol hodinu!!! S tým, že sme sa museli hýbať. Tak ak máš taký kočík, že môže čumáčkovať dopredu, tak skús, možno ho to začne baviť, keď sa bude pred ním mihať svet 🙂

ceresna
11. sep 2010

@babulina tak to gratulujem, malá je šikulka.
Si ma inšpirovala a pridávam aj ja fotku prvorodeného ako bicykluje, tiež sa z neho vytešujeme 😀

anjelicek26
11. sep 2010

@ceresna @babulina - odrazadla su super, Saska mala snad od roka nieco 10-ku bicyklik a potom aj 12-ku a bicykel ked sme kupili, tak ako si sadla, tak uz bicyklovala 😅 😅 Hlavne su deti na tom rychle, pokojne sa zvlada dlhsia trasa... aj ked Saska sa aj na nom par krat vykotila, takze bez helmy nehrozi...

@ceresna - no s kocikom to skusat radsej nebudem, ked zisti, ze sa da vidiet von, tak ho uz do vanicky nedostanem, nechcem si pokazit, ze tam lezi bez protestu aj ked je hore. Ide zima a bolo by fajn, aby bol co najdlhsie v hlbokom. Ako zisti, ze sa da kukat von, tak bude urcite chciet do sportaka... a to kym nebude sediet nehrozi 😠

Baby ako merate dlzku deti? Ja ho vzdy natiahnem a po päticku zmeram... ale dnes ma dupky 62/68 a ma tam tak 3 cm miesto iba, sa mi to nezda... ja mu nameram vzdy tak 60 cm...

ceresna
11. sep 2010

@anjelicek26 - no Adam v tom kočíku leží na brušku a pozerá dopredu, nesedí - to som myslela ako cvik na to pasenie. Keď pôjdeme von urobím foto a pridám kvôli predstave.

anjelicek26
11. sep 2010

@ceresna - ja len ze ked bude fakt kosa a budu vo fusaku, tak aj tak potom bude chciet vidiet von... na dobre sa rychlo zvyka. A nase deti by snad aj do marca mali byt na lezato, kym budu sedkat... a to je este hodne daleko... Ja som mala Sasku tiez junovu, tak priblizne viem... my sme vtedy vydrzali. Sediet zacala ako 8 mesacna sama, ze sa posadila. Prestavali sme kocik az na jar. Ona bola nastastie pohodacka v tomto a bolo to kvoli tym -10 co bolo este vonku fakt lepsie.

mojalili
11. sep 2010

kOCKY, MY MAME STRASNY DEN, PLACEME, PLACEME, PLACEME. uZ 4 či 5x kakal, uz som kupila aj Biogaiu, neviem, z coho to ma, spat moc nechce, len nosenie na rukach....Teplotu nema, len plac bolestivy a ukrutny ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

mirka12011
11. sep 2010

@mojalili kukni do pusky ci zubky nejdu....

ellysa
11. sep 2010

@mojalili skús mu dať nejaký paralen alebo nurofen, mz sme dnes ráno dali , lebo tiež plačkala a v momente sa uk+udnila a zaspala

tintinka1
11. sep 2010

@desmodka ja chcem chodiť na plávanie spojené aj s cvičením .
@mojalili skús mu dať čípok , to by mu malo rýchlejšie zapôsobiť. Chúďatko malinké , nech sa mu čo najskôr uľaví.

mojalili
11. sep 2010

@ellysa nachvilku mi obaja chlapi zaspali, maly Danko v kociku, ktory vozim po byte a muz v posteli, varoval 1,5 hod a zmorilo ho to 😀

Veru mu dam 1/2 Paralenu na noc, nech ju ma kludnejsiu. CO by som za to dala, keby ho nebolelo vsetko....aj to kakanie, hrozneee....

trillianka
11. sep 2010

@mojalili a neskusali ste satku? u nas to zabera aj ked je kriza 😵

anjelicek26
11. sep 2010

😵 😵 😵

anjelicek26
11. sep 2010

@mojalili - urcite paralen alebo nurofen sirup, nech si aspon oddychne, ved uz musi byt presileny, unaveny, placka uz urcite aj od unavy, nielen od bolesti 😖

aktak
autor
11. sep 2010

!!!!!!!

snad nekomu pomoze nasa najnovsia skusenost ☹

po 2 mesiacoch bolesti bruska a skaredej stolice (tekutej, hustej, zelenej...) nam na Kramaroch po vyteroch zistili (lebo moja pediatricka ma stale ujistovala ze babetka moze brusko boliet a ze mam davat trubicku ked bude problem) po tom ako som upozornila doktorku ze sa nam stale vracia "zabka" v ustockach, ze ma Alenka v ustockach aj crievkach kvasinky 🤐 chytili sa tam asi po ATB ktore brala ked mala 3 tyzdne (odvtedy mame aj problemy s bruskom a kakanim), tak mame na skusku BioGaiu ale obavam sa ze to nebude stacit a budu musiet dat dalsie ATB ☹

@mojalili nestiham citat aky je vas problem ale skus zvazit aj tuto moznost 😔 drzte sa

stastnevydatam
11. sep 2010

@desmodka nie, mam 2 ruky, ale som chuducka,mam vybrany vajecnik a ako ju nosim,tak mam bolesti...a mne je tazka 😉 no, som sa bala, ze nase babo je na svoj mesiac velke, ale som si pri tych 7 kg vydychla

ellysa
12. sep 2010

@anjelicek26 smejooooooooooooo kráááááááááááááááááááááááásny,
baby aj vaše deťúrence tak kvákajú, Olivii sa keď je hore s prepáčením držka nezavrie, ešte aj keď zaspáva musí niečo mumlať, niekedy to znie ako "aaaaaaaaaaaaaaaaanoooooooo",keď sa zlostí robí "mammamamama, neeee, nie nie, neeeeeeee" 😀, včera na plávaní bola unavená, tak po polhodine začala vykrikovať a zlostiť sa tak, že sa dve deti rozplakali, a nebolo počuť lektorku, tak sme museli odísť z vody prví 😅, ako úžasná je , strašne sa z toho teším, ale bojím sa , že ak bude taká urečnená stále tak keď začne rozprávať budem mať non stop migrénu 😀

mojalili
12. sep 2010

@aktak Dtzim palceky, ab yste sa z toho dostali.BIOGAIU som i ja kupila vcera a davame, odvtedy nema hnacky...

Dobré ránko dievčatá, napočudovanie noc bola super , jasne ze som dala PAralen....zaspinkal o 20tej, a zobudil sa o 2.38 prvykrat a 4:30 druhykrat, co je super.... 😉
😉

Rano vyteseny a vysmiaty sa na mna pozeral, ale uz opet plackame, len uz to nie je take strasne... 😒 Tak dufam, ze ten prelomovy najhorsi den mame za sebou a bude uz len dobre 🙂

ellysa
12. sep 2010

@mojalili ako danko?
inak včera sa švagriná pozrela malej do úst a tvrdí, že to má isto aftu, že to nie je zúbok a že isto to nachytala v tom bazéne, tak nviem, asi zbehnem zajtra kúpiť ten roztok na to 😕

ellysa
12. sep 2010

@mojalili som to písala spolu s tebou 🙂 , jaj tak super, že aspoň v noci si trolinku oddýchol bobáčik

mojalili
12. sep 2010

@ellysa Danko nema afty, lekarka m presetrila usta, on ma skor dasienka napuchnute.....NO zakrikla som to, spal teraz tak 20 minut a place place opet....hruuuza. Esteze sa vyspal v noci.. ☹
@ellysa Sus zbehnut k lekarke, co ti povie... 🙂

ellysa
12. sep 2010

@mojalili ideme v piatok na očkovanie, tak sa spýtam