Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 aj u nás uspávačka palec, žiadny dudel 😒 vraj sa toho zlozvyku ale deti ťažko zbavujú 😝
som zvedavá či toto prejde
http://hnonline.sk/ekonomika/c1-47132040-rodici...
@zojec hej, to som len do tredu plienky nakmásala vatu, zauzlila a vyšila akože oči, nos a ústa. Hlavne je to veľmi ľahké, takže to udrží v ručičke.
Ja som chcela povyšívať niečo aj na zbytok plienočky, ale bude len ťažšia, komplikovane sa to bude prať, lebo min. červená púšťa farbu a hlavne keď si to strká do pusy, tak je tam toho čo najmenej. 😉
caute
ja davam tiez Dominikovi pri zaspavani plienocku a tak si ju drzi cely cas, len nech mu ju nik nezoberie... no zlaty je a cez den sa naucil aj sam zaspavat teda s plienkou v ruke a cumlikom a este mu pustim kolotoc . No obcas poplace ale to ked mu cumlik vypadne tak mu ho dam a potom pekne zaspinka. Za to v noci spi pri mne. Ale co vsak on sa odnauci a presne ako pise takyta treba si ich uzit ved su to nase zlate babiky 😀
@jarus8 jej to je super perfektne si to vymyslela
@zojec uz sa tesim co vymyslis ty 😀
baby vy doma nic nerobite, koki, kolko ste toho uz popisali, vsak citat nestiham 😅
@anjelicek26 fuha, tak to ti nezavidim, len dufat, ze im sopliky rychlo prejdu a v lietadle uz bude dobre 🙂
@mici111 ja ta neodsudzujem, ja nechavam plakat po 3 minutach, ale nechce inu polohu, moj si niekedy sam vypyta otocenie napriklad na brusko a v tom momente spinka 🙂
@tintinka1 fakt a ja sa chystam jedno balenie vyhodit, tak ti ho poslem, hod mi adresu, vybrala som z nej asi 4 kusy 🙂a mne sa to nestava, skor ked cucka z jedneho, tak z druheho mi tecie same 🙂
@jarus8 krasny a aj moj rad zaspava cez den s plienkou na ockach, alebo potom na brusku, este aj v kociku mava zakrytu tvaricku 🙂 proste nerusit 😀
@takyna ja preto davam radsej dudlik ako palec, dudlik zahodim, poplace a bude, ale co s palcekom??? 🙂
@jarus8 a vatu ked operies, tak to ostane take zhuzvane nie? 😨 radsej by som dala kusky molitanu alebo niecoho ineho 😉
a cez den spima my na balkone, tak spinka aj 2-3 hodinky, doma v postielke zaspi uz konecne tiez, ale to pospi hodinku a je hore, ale v noci spinka v pohode akrem papania teda a este u nas niekedy zabera jemne tapkanie po plienocke 🙂
@bzucinka - aj nas ma palec, a ja nemam teda silu mu ho vytahovat... do troch minut tak v postielke zaspinka, potom ho sam pusti z pusy... a v noci ked sa preberie, tak sa tym ukludni, aspon nemusim vstavat a davat mu cumel... v 3-6 mesiacoch vraj vrcholi saci reflex, ja dufam, ze ho to potom prejde sameho... budem riesit, ked na to prijde cas... teraz som rada za prespate noci...
@anjelicek26 vsak jasne pokial si ho necmula aj cez den, tiez by som to asi neriesila, pokial s nim len zahajka, tak je to v pohode 🙂
@jarus8 aj tak sa da 🙂
@takyna 😉 lapajka, aj my sme skusali a vyhovuje nam len klasika kaucukovy okruhly 🙂
UPOZORNENIE
vedeli ste, že ak si vyberáte peniaze z poštobanku, na každej pošte aj v dedine, cez taký malý terminálik, tak ak nemáte poštovú banku, tak zaplatíte za výber 8,3eur?????
ja som to spravila, dokonca 2x, a keď mi prišiel výpis, ma skoro šlahlo
@fatimuska - veru hej, kazda banka si uctuje 5-8€, ako kde... ja v UK platim za vyber este viac...kedze mam ucet v nemecku... je to na prt 🙄
Inak dnes som malemu dala vyzivku cucoriedka/jablcko, najprv sa mu to nelubilo, ze nejaka to novinka 😅 No ale potom spraskal skoro celu vyzivku 125 g, len na spodku ostalo tak na vyskrabanie, a ja som sa tesila, ze si dam ten zvysok 🙄 No tak nic, drobec je pazravy...
@fatimuska no tak to fakt potesi... 😠 tak moj plienkacik je uz hotovy... 😀 hlavu som urobila z flisu vrstveneho na seba... ciapku prisila.. ale nejak mi nechybaju oci a usta, ci ich tam mam dorobit? uz mam v plane dalsie hracky.. ale musi prist vecer, lebo pri malej sa fakt daju robit len taketo velmi nesijacie veci
@zojec - my si takeho prosime v modrom 😵 😵 😵
@anjelicek26 je to take jednoduche, ze by to usila aj tvoja Saska 😀 kebyze byvas tu hned za rohom, tak by som ti urobila aj 3modrych 😉
@anjelicek26 😀 😀 😀 pazrosko, no hadam nechcela aj maminka papat taku dobrotku 🙂
@zojec ten je krasny, normalne ste ma navnadili na plienkacika 🙂 krasny je, no este porobte a inspirujte ma dalsie 🙂
ja by som oci dokreslila fixkou co sa da jest 🙂
@jarus8 tak to je úzasne, ze dokázes s tym zaspavat. 😵 😵 😵
kocky, mala otazka.......AKY MATE ZASPAVACI RITUAL Vy?????????
Ja ho mam uplne nanic, ale neviem to zmenict.
19.15 kupanie - papanie do 20hod (predtym aj 3-4 hod nespi)
pri papani o 20hod zadrime na rukach na 15min, ak ho chcem dat do postielky, v momente je hore....po 15 min je hore do 22 hod a po drncani na rukach, lebo inak by reval od nervozity a zobudil by LILI, tak ho nejako na rukach a po docecani na prse - uspime s muzom......uz som zufala a chcem nejaky rytmus.....PORADTE PLS 🙂
v SOBOTU sme konecne spali od 22 - 4.15, ale v nedelu bol o 2.15 hore a 2 hodiny nechcel spal musela som ho tisit na rukach, inak by obudil LILI. ☹
@mojalili tak my sa okolo 17,30 zobudime, o 18,30 sa kupeme a papame, okolo tej 19,00 ho dam do postielky a pustim mu kolotoc, na ten sa pozera a ak sa zastavi tak sa ozve, ak ho este chce pustit, tak mu ho pustim, ak sa vsak aj tak hneva, tak ho vypnem otocim na brusko, necham ho 3 minutky stazovat sa, opat pridem, dam dudku pocapkam po plienocke a zaspi - toto je ten horsi pripad, v tom lepsom pustim kolotoc a zaspi pri nom 🙂

@jarus8 - vuaaa, ten je kraasny 😵 😵 😵 Paradicka 🙂 Super, ze ste nasli nieco, co mu pomaha zaspinkat... u nas je to bohuzial stale ten palec
😖
@takyna - hej, to je slovensky ockovaci kalendar... to, co som davala ja, je "univerzalny" ockovaci kalendar... su tam povinne, aj nepovinne ockovania...