Kabelka do práce
Ahojte, nikdy som to nejako velmi neriesila, nosila som batohy a tasky pohodene cez kocik, pripadne platenu martinus tasku. Do prace a ked niekam idem bez deti by sa mi pomaly uz aj zisla nejaka kabelka. Ake znacky su v BA ok a co je trapas (viac-menej korporatno-administrativny odborny job)? Akoze kludne si kupim aj nejaku neznackovu radsej nez nieco co ma nejake nezelane suvislosti. Napr. Guess budi aky dojem? Dakujem za tipy.
@lenuliatko84 mne tie bling bling loga na comkolvek vadia, hlavne styl "cim viac/cim vacsie, tym lepsie"... za mna urcite nie... holt, vkus je dolezity, lebo ten si ani za vsetky peniaze sveta nekupis.
ccc, carpisa, mohito,... teraz som nasla pekne na www.vuch.sk
Ja mam prevazne Furly do prace. Hlavne mam na kabelkach rada saffiano kozu, to je skoro neznicitelne. Takze vyberam podla toho. Ale pokial sa ti nechce tolko investovat, mrkni aj mango. ti maju jednoznacne najlacnejsie kozenne kabelky, co som videla. a bez loga https://shop.mango.com/cz/zena/kabelky-kuze_c10.... Guess, Desigual je dost zlo podla mna, nekvalitne a skor pre pubertacky. Obag je guma, to fakt nevyzera dobre k office looku.
@marcellka32 vuch je cinska nekvalita, tvaria sa, ze to navrhuju, ale tie veci najdes aj na Aliexpresse, proste to odtial dovazaju
@liz_lemon jaj, nevedela som, dik
@nairia jasne mlade baby si daju tricko DoGabana a myslia si ze je to original,na slovensku musia baby dozriet este na to ako nosit znacky.vela si mysli cim vecsie logo tym vacsia znacka,zial.mozno o 10-20 rokov budeme chodit ako stylove parizanky
@lenuliatko84 presne si to vystihla, ludia si kupuju hlavne veci, kde je logo viditelne, aby bolo vsetkym jasne, ze na to maju, pritom si to vsetko nakupia vo vypredajoch v Parndorfe
@liz_lemon aj ja kupujem v parndorfe ked su zlavy,nevidim na tom nic zle,ked si kupim tricko co stoji 60€ a v zlave za 35. Alebo tenisky z 250€ na 100€
@meluela ja som rokyyyyy kupovala tašky na Mileticke. Bez napisu bez vzoru...prídeš ochytas vyskusas a keď sa ti páči kúpiš a máš pokoj. Potom som vela kabeliek pokúpila v rámci napríklad Avonu keď som objednávala kozmetiku (mam pocit ze kabelky šaty a doplnky som tam nakoniec objednávala viac ako kozmetiku...) a odkedy robím s Mary Kay tak tam sú tašky a kabelky a taštičky obvykle ako darčeky k objednávkam...takže už niekoľko rokov som si reálne tašku nekupovala. Sú krásne neokukane a nemá ich každý. A logo väčšinou nevidieť alebo je veľmi malinke.
Co sa týka toho co sa "nosí" v BA...poviem ti len toľko....tu je každému lautr fuk co ma druhy na sebe a ako vyzerá...to skôr riešia ľudia na dedine...ze ta ma taky kožuch a takú kabelku a hentolko stal...tu je proste ta anonymita a každému je jedno ci máš tričko zo sekaca alebo značkové. Pokiaľ nebehas hola s igelitkou...nikto sa nepozastavi...
Ja som mala obdobie keď sa rýchlo stmievalo, ze som (tiež vtedy korporácia) chodila do prace na skútri a notebook som nosila v sťahovacom snurkovom batohu z reflexného žltého materiálu (ako reflexná vesta). Ten vak som tým.padom nosila aj na obedy...A každému to bolo fuk.
Kúp si co sa ti páči a čo sa ti bude dobre nosiť. A hlavne na čo máš. Kúpiť si kabelku za 300€ a potom banovat ze nemas tento mesiac ani na kávu s kamoskami...je dosť blbé no...
do Guess by som neinvestovala, tak radšej MK, je síce drahšie ale oplatí sa kupovať vo výpredaji, majú pekné, praktické nadčasové kúsky a logo je často veľmi maličké, nenápadné, tie kabelky čo sú celé pokryté logom sú skôr LV, na Slovensku väčšinou fake...alebo spomínané guessky. Pekné sú aj Furla a Coccinelle, tiež jednoduché a elegantné. Z tých "neznačkových" sú celkom dobré H&M, Mohito ale samozrejme nevydržia toľko ako kvalitnejšie kabelky.
@c_est_la_vie k comu ti je 6 kabeliek?
@lenuliatko84 je na to zle to, ze ludia si tam kupuju veci, na ktore by inak ani nemali, a su povysenecki k tym, ktori tieto "znackove" veci nenosia
osobne mi to pride trapne a smiesne, hlavne ludia ktori sem do BA prichadzaju za pracou, su od hlavy po paty celi v znackach, lebo si myslia, ze bez toho budu chudaci (alebo neviem, co si myslia), tlacia sa po bytoch s cudzimi ludmi, ale znacky musia byt 😂
@kittykat22 A co je na tom divne? Uz len ked beriem do uvahy velkost, tak ja osobne potrebujem aspon 3 - velku do prace, kde sa zmesti vela veci, mensiu alebo stredne velku crossbody ked idem len tak von do mesta alebo na vylet, a malicku do divadla alebo na vecer. Plus rozne farby, alebo teda minimalne aspon taky zaklad ze jednu ciernu a jednu bezovu (alebo proste svetlu)... Zalezi predsa na tom ako zije a kde vsade chodi, mat niekolko kabeliek nie je nic nenormalne 🙂
@kittykat22 doladiť k topánkam alebo zvyšku oblečenia.
@liz_lemon tak ja do tejto skupiny nepatrim,ked chcem kupim si aj v slovenakom nakupnom centre znacky.mam rada proste kvalitu a to trucko a 10 € jednoducho nema
Odporucam Michael Kors alebo aj decentny mono color Guess je pekny, Len guess je strasne zla kvalita. Tiez Furla, Aigner su vyborne kvalitou k cene. Tiez Tommy Hilfiger je zlata stredna cesta. Este sj Cocinelle, Hugo Boss su super. A potom rozne menej zname kusky malych znaciek. To uz je na Tebe co ulovis. Ale da sa zohnat vyborna kvalita aj od nasich Sk a cz designerov.

@nairia a preto u mna doma nenajdes kabelku ktorej logo vidiet na všetky svetove strany. Je male nenapadne a ked kabelku otocim tak ho ani nevidiet.o tych topankach viem a riadim sa tym,som zatazena na kvalitne znackove kabelky,topanky,hodinky a slnexne okuliare.ale rifle mam najradsej hm a zara