Kam sa stratila evitamm?
Ona bola úplný príklad tety, ktorá robi na sociálnej poisťovni alebo na upsvar 😁 poradí ale prijemna ako osa v zadku...
@kittykat22 no vieš ja som v podstate pokojný človek ale ak niekomu napíšem 3x odpoveď ktorá je 100%na a on mi bude stále odpisovať svoje blbosti tak ho tiež pošlem slušne do kelu. Napíš oficiálnu sťažnosť? A komu? Písala som ohľadom okradnutia a ako som písal vyššie odpovede boli počkajte ešte, načo majú mobilne číslo ak ho nemôžu použiť na nič? Dotyčná tu prestala chodíš a už nemôžu nič. Prečo nebloknu rovno celú IP adresu? Ale tu sa môže človek prihlásiť aj 100x ak ma 100 čísel? Pár žien tu dávnejšie niekoľko krát písalo a dosiahli len to, že ich zablokovali a hotovo. Veľa žien tu písalo,aby bola možnosť zablokovať človeka, vyhlo by sa týmto veciam,lebo ak ma obťažuje tak ho bloknem a hotovo. Nepáči sa mi štýl písania bloknem a hotovo. Jediná funkcia by vyriešia toho viac, ale môže aj pol konika písať ak to oni nechcú tak smola. Keby mali teraz vyhodiť každého čo má takýto svojský štýl odpovede tak 1/3 uživateliek je fuč. Stačí čítať odpovede na ploche. Ja neobhajujem jej reakcie, ale jej pomoc a pomoc bola vyššie ako štýl písania z môjho pohľadu. Každopádne je preč a nemá zmysel sa na tom naťahovať. Rešpektujem tvoj názor 😉 Peknú sobotu prajem.
@pininka1 no niektoré majú u toho olympiádu, ja som prvý krát prispela do žhavej témy a schytala som teda riadne. Úplne neznalá zákonov tejto tvrdej džungle, úprimná Mórika….. fajne som sa chytila na háčik. Dva dni nervov mi to zožralo, teraz už chápem že tieto vody😄 mám neprebádané. A ja som slušný človek, fasla som riadne podpásovky, neviem prečo po tom celom hnuse som si pripadala ako v ženskej väznici, kde recidivistky dávajú príučku slušáčke 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@0silvia0 nie nebudem, psycholigickú poradňu som včera nadobro zatvorila, päste mám slabé, konštruktívne sa mi lepšie debatí naživo. A navyše som sa dala namotať. Téma bola zjavne fingovaná. 360 reakcií ľudí a MK to neveští nič seriózne. Slepačinec som zažila life, nie len z počutia
Áno, rozumela téme. Ale často urážala, slušná komunikácia jej nič nehovorila. Ja som rada, že tu neni.
@dussi ano suhlasim, u niektorych je to taky sport, co najviac dodzubat. Ja stale pozeram na vec z roznych pohladov. Ten kto pise moze byt ozaj zufaly, v depresii, odbornik na inu oblast a pod. Preco hned zosmiesnovat, urazat. Ja si osobne myslim ze adimin, hoci nemoze byt vsade by mal zakrocit castejsie a prisnejsie a mozno by sa to lepsie preriedilo a zacalo to byt skutocne o radach. Ja totiz nechapem preco ma niekto potrebu sa zapojit do diskusie kde nema co povedat, neodpoveda ani na otazku autora len zacne vysmech alebo polemizovanie.
Mne pomohla, nepríjemnú som ju nezažila. Keby ju vyhodili len koli rypaniu, tak by tu ostalo oveľa menej mamiciek 😀

@kittykat22 ja som žiadnu hádku "velku" hádku nezaznamenala, ale to je opäť môj pohľad. Pre mňa to môže byť k zadanej otázke normálna odpoveď a pre zadávateľov to môže byť urážka,lebo prepáč ak niekto nevie či poberá rodičak ci materskú tak sa nečudujem,že dostala takú odpoveď. Ak niekto mesiac čo mesiac sa vypytuje, kedy príde materská a pritom dostáva rodičak tak tiež dostane taku odpoveď. A ak v niečom radi odborné a iná napíše blbosť a ešte sa s ňou bude natahovať tak sa tiež nečudujem, že ju poslala kade ľahšie. Ale ženy čo okradnúť inú si tu veselo predávajú ďalej, tie žiadny kódex neporušuju? Mňa jedna oklamali o 200€ a čo robil MK len mi vypisoval nech jej dám čas,nech počkám atď sama som si ju musela nájsť a sama si vybojovať peniaze späť. A to som nebola jediná, alebo bolo nás minimálne 5. Nehovoriac o témach čo zakladajú psychický chori ľudia a stále dookola a dookola, toho človeka len upozorňujú. Ako píšem vyššie mala svoj štýl, boli jej odpovede aj agresívnejšie ale to koľkým ženám zachránila peniaze to sa zrazu nevidí. A od nej som nevidela ani raz, aby niekoho surovo poslala do piiiip ale od pár iných žien som to videla a stále sú tu, ženy čo obťažujú druhu cez bazár a IP sú stále tu. A naposledy ma dorazil zásah MK v diskusii, kde sme normálne komunikovali, žiadna urážka nič a zrazu koment od MK, že sa máme správa slušne, neuražať sa. Tak ako pri jej odpovediach tak aj tu budeme mať na ňu rôzne názory. Ale za mňa je jej škoda čo sa týka jej rád a pomoci.