Kam sa stratila evitamm?
@ella_price mala tu este 1 nick potom, ale ked nova registracia zrazu profi radila v tych jej veciach, odhalili ju a blokli 😀
@sisa_s Taká adminská klasika 🙉😃😃 Nenapíšeme do redakcie, že my by sme sa hlásili ako noví admini? 😂😂😂
Dávnejšie ju zrušili, ale neviem vôbec prečo. Vedela k veci poradiť, možno to niekomu vadilo.
Tu sa očividne rieši počet nahlásených príspevkov a užívateľov a vôbec sa nedohladá príčina, či náhodou ten človek len nebol terčom závisti a nenávisti.
lebo sice radila vecne, rozumne a hlavne odborne a pravdivo, lenze zaroven veci podala tak ako su, ako lezia a bezia. Teda hystericku, precitlivenu autorku vysostne primitivnej a odveci otazky nielen ze nepolutovala, nepofukala, nepostavila na piedestal a neklanala sa jej, tak hold, isla... Lebo iste psychicky labilne zeny jej vecny ton rad nezvladli...
A samozrejem admini mazu v style odkial vietor zafuka, tam oni, nuz co k tomu dodat...
Poradiť v odborných veciach vedela fakt výborne, ale mimo svoj odbor, keď si chcela len rýpnuť vedela byť veľmi nepríjemná.Preto ju podľa mňa aj blokli.
Tak ale dpc kolkym zenam zachranila matetsku???? Ako toleruje sa tu sirwnie klamstiev a hoaxov, ale ideme sa to oduvat, ked si niekto neda servitku pred usta ... vydrbali evitamm, este by mali zalku a draika a ostane kurinec ....
Lebo psychický labilnejšie povahy nevedeli zniesť jej priame odborné rady a odpovede bez "tutumutu". Mala svoj štýl, ktorý bol priamy a nepotrebovala reagovať "sladko" a hlavne na otázky, kde si vie človek za sekundu nájsť odpoveď na nete. MK videl len nahlásené príspevky, jej odbornosť vôbec neriešili. Zvláštny prístup a ženy čo okrádajú veselo ďalej predávajú.
Ono veľa záleží aj od formy prejavu. Taká renatik vie vždy s noblesou a humorom poslať niektoré do teplých krajín, tiež nikomu neťahá medové motuzy popod nos, je nad vecou, jej komentáre sú odborné a vždy sa vyjadrí na úrovni aj keď svojským štýlom.
Ako pisete, vedela poradit, ale nieco take ako taktnost jej vyoperovali pri narodeni. Vedela byt velmi neprijmna a este presvedcena ze je to takto spravne. Stale si myslim ze toto je forum pre zeny matky aby sme si poradili a nie aby sa zhadzovalo, urazalo a z inych sa robili neschopne.
@1sally12 nie, nevedela “co-to poradit”. To tu vie z casu na cas kazdy, napr. z vlastnej skusenosti s nejakym pripadom.
Ona vedela velmi vela v danom smere. Ovela viac, nez ktorakolvek tu. Riesila mamickam ich pripady (ziadosti o md) na mieru. Takze nemuseli hladat v zakonoch. A mnohe si vdaka tomu dosli na pekne peniaze pocas md, na ktore by si same narok urobit nevedeli, aj ked ho mali (tety v socpoist im bud zle poradili, alebo im nedali celu info - co je inak v socpoist bezna prax. Ked tam volame, tak ak zavolame trikrat a zdvihnu to traja ludia, budeme mat tri rozne odpovede na tu istu otazku. Aj protichodne.)
Nebola zrovna prijemna, ak ju niekto vytocil. To naozaj nebola. A este menej prijemna bola k takym, co prisli radit a radili pritom nezmysly (mozno v dobrej viere, ale uskodilo by to). Alebo k mamickam, ktore sa citili privilegovane ziadat rady, ako vydrbat so systemom, aj ked im nevznikal legalne narok.
@kittykat22 to mi ušlo...by ma zaujímal ten konflikt
Aj hettinku som dlho nečítala som si myslela, že začala škola nestíha a ona si zrušia ucet
@kittykat22 ja nesuhlasim, ze urazala,ponizovala. Mozno psychicky labilna osoba sa zruti, ale jej odpovede boli k veci,trefne,bez medovych motuzov a bez hladkania ega mamiciek, co su vyslovene primitivne. Je nas tu takych viac,co mame radi taketo priame osoby. Takato osoba dokaze viac pomoct a poradit ako osoba, co podporuje tupe konanie a otazky niektorych zien. Len bohuzial priamost sa dnes nenosi. Treba hladkat, fukat a cukrovat kazde hlupe konanie. V konecnom dosledku je to ale opicia sluzba. Pretoze mnohym zenam by tu pomohlo,keby precitli. Kedze prefackat sa neda....
Ja som od nej pravidelne dostávala páčiky, ja som s ňou problém nevidela 😀 ale nie....skvelá odborníčka, tiež pracujem v podobnej sfére a myslím si, že viem dosť, ale vedela doplniť veci, o ktorých som netušila...bola drsná, to je pravda, ja ako diplomat, by som reagovala inak, ale veľa krát som súhlasila.
@kittykat22 no neviem. Nejsko som nezaregistrovala radizmus. M9zno mi to uslo. Akurat virm, zeked v diskusii s naxvom "mamnarok na matersku" s 20 stranami sa niekto opytal "kedy mam nsrok na matetsku", tak ho poslala ucit sa citat. Tiez niekoho, ktopracoval tri mesiace, z toho 2 na pn a rozculoval sa, ze nema narok....treba tu ofukovat zeny,ked opytaju" spali sme bez ocjrany, bojim sa, mozem byt tehotna?" Evittamm mala tusim inny nazor na ockovanie, ako ja, tam som ju registrovala ako moju protistranu. Ale co som nevedela ku materskej, to mi vysvetlila.
@stanulienkat Presne. Hlavne, že tu adminom nevadia sprosté, primitívne, duševne choré ženy, ktoré si to, žiaľ, nechcú priznať a dookola zakladajú denne stupídne diskusie. Alebo žobranie a zneužívanie detí na žobranie - to je úplne v poriadku. Takýmto účet nikto nezablokuje. Ešte tu z nich robia chudinky - obetavé mamičky. A úplný bonus sú jednobunkoví chlapi, ktorí si tu chodia v poslednom čase zdvíhať ego, lebo v bežnom živote už s nimi zrejme nekomunikuje ani najbližšia rodina. Mnohí títo jedinci patria do rúk odborníkov, nie na sociálnu sieť. A ešte, aby tu človek bol k nim láskavý a bral ohľad na to, aby ich neurazil tým, že im povie pravdu.
@kittykat22 ja viem pamätám si ju myslím, že bola účtovníčka a pracovala myslim sama na seba.Len si nepamätám ten odchod a teatrálne scény.Ano bola priama a asertivna
@stanulienkat ja sa nepovazujem za psychicky labilnu a mala som s nou tu cest aj v osobnej sprave. Na obycajnu otazku mi odpovedala tak ako by som jej pol rodiny vyvrazdila a pritom mi nemusela odpovedat vobec, do nicoho som ju nenutila. Priamost a slusnost je nieco uplne ine ako to co predvadzala ona. Naco treba rozne invektivy, staci vecne odpovedat, alebo nie ked mi to lezie na nervy.

Zablokovali ju už veeelmi dávno, inak nerozumiem prečo sa na to niekto pýta anonymné...