icon

Kauza Kramný: Diskusia a nové pohľady na prípad z Egypta

19. júl 2024

Otváram diskusiu na túto tému, pre mňa je tento prípad roky niečo čo ma zaujíma ako to v skutočnosti naozaj bolo. Prešla som si už viacero vecí, teraz je aj dokument o tomto celom. Kto nevie zahynuli na dovolenke v Egypte v 2013 dcéra s mamou, prežil manžel, otec.
Čo si o tom myslite vy? Ako niekto kto má napozeranych veľa truecrime v ňom vidím vinníka, ale som zvedavá na iné pohľady. 🙂

kamatopo
19. júl 2024

Už len to že to spáchal v takom štáte ako je Egypt nasvedčuje tomu, že mal všetko premyslené dopredu. Veril tomu že mu tam prejde bachorka o otrave a nikto nič nebude vyšetrovať,, lebo Egypt,,. No kto sa nez... v Egypte keď tam bol🤦. Sociopat jak vyšitý . Niečo také by nešiel spraviť do európskej krajiny. No prepočítal sa. Skôr mňa osobne zaráža rozhodnutie nebohej, že tam išla s nim. Určite vedela aký je. Verila tomu, že jej na dovolenke nič nehrozí? Toto mňa zaujíma. Jej pocity, jej viera že bude všetko iné,alebo naozaj neodhadla riziko čo jej hrozilo. A aj jej dcére. Ta mala je u mňa obeť. Nedokázal ju nikto ochrániť. 😢

autor
19. júl 2024

@enmery Vidíš, ten som ešte nevidela.😀 Musím si pozrieť.

autor
19. júl 2024

@kamatopo Toto bolo v dokumente opísané vcelku že ako to bolo s dovolenkou... Okrem matky kramneho všetci tvrdia, že on s tým prišiel a pozval ju tam a tešila sa, matka tvrdí že on ísť nechcel a musel ísť kvôli nej...

kamatopo
19. júl 2024

Tak matka aby si ho nezastala. Hádam neprizná čo za zviera vychovala🤦. Normálne si predpatim voyo

petronellla87
19. júl 2024

@liusa82 veď toto že ak sa neprizná pravdu sa nedozvieme. Ja som zase pozerala minulý týždeň reláciu o tomto prípade na Prime a tam bolo že v posudku mal že je vysoko inteligentný, že napr naschvál si vybral Egypt, lebo súdne lekárstvo je tam na veľmi biedne úrovni a vtedy tam bol aj ten štátny prevrat, tak tam štátne inštitúcie veľmi nefungovali

liusa82
19. júl 2024

@petronellla87 no a to je to že milion dokumentov,milion názorov každý to vykresluje inak

puklica13
19. júl 2024

@liusa82 pls a odkiaľ máš info že to dieťa nebolo jeho?

liusa82
19. júl 2024

@puklica13 ved to sa spomínalo viac krát vtedy aj som o tom čítala.Len kto by si to už pamätal že ktorý článok to bol a kde.Ale viem že som to niekde zahliadla.Ale nechápem prečo ho označuju teda za otca ked kliknem na nete na články.Biologický by nemal byť

autor
19. júl 2024

@liusa82 Prosím ťa nehnevaj sa, ale overuj si veci skôr než napíšeš, nestojim o doslova nepravdivé veci od toho nazyvat ženu pobehlicou apod. Nikde nebolo tvrdené, že to nie je jeho dcéra, bolo veľa neprávd v celom prípade... Prosím si relevantné zdroje a nie tvoje domnienky ktoré rovno pokladáš za pravdivé. Vďaka.

liusa82
19. júl 2024

@autor pre boha živeho žena.Tu stále budeš mať len dohady od každej.To treba isť za Kramným priamo ked chceš pravdivú odpoved na všetko bez dohadov.Ako nehnevaj sa ale rozosmiala si ma parádne😀

autor
19. júl 2024

@liusa82 Pozri,nechcem aby sa tu šírili nepravdy, čo ty aktuálne robíš už ďalším príspevkom. Ja som za diskusiu, ale bolo by fajn ísť od faktov, alebo aspoň nepliesť si dojmy s faktami. To je celé, lebo potom naozaj sa nabalia nezmysly "jedna pani povedala".

Rozosmiala? Super. Ja sa snažím neviktimizovat obeť, narozdiel od teba.

enmery
19. júl 2024

@liusa82 Akože nehnevaj sa, ale aký súvis to má s vraždou, "že vraj ona bola pobehlicá provokatívna"?To čo je za vyjadrovanie ženy na ženu bez faktov. Si predstav, ze vrah v Amerike od Green river sa zameriaval len na ženy pracujúce ako prostitútky a vraždil ich a vyšetrovatelia to vyšetrovali bez ohľadu na fakt, že si oficiálne takto zarábali. A o tej dcére som nikdy nezachytilia, žeby nebola jeho, nikde to ako relevantná info nepadla.

liusa82
19. júl 2024

@autor moc to prežívaš.Trošku zvolni lebo ťa porazí 🙂

enmery
19. júl 2024

@liusa82 Tak proste ignoruj diskusiu. Nemáš k nej evidetne čo priniesť okrem "že vraj pobehlice provokatívnej". Lebo jedna baba povedala. Keby tak umrela Tvoja dcéra, takéto vyjadrenia by Ti fakt pomohli vniesť svetlo do prípadu a zabezpečiť pre ňu spravodlivosť.

autor
19. júl 2024

@enmery Tiež nerozumiem čo musí byť človek zač aby to dokázal o inej žene napísať a ešte aj takýmto nechutným spôsobom. To mi príde rovnaký štýl ako pri znasilneni sa pýtajú ženy čo mala oblečene a, že či zbytočne sa na útočníka nepozrela..

liusa82
19. júl 2024

@enmery ja sa môžem vyjadriť ako uznám ja za vhodné.A bolo plno dôkazov o tom že bola povahy akej bola a to som napísala ešte slušne...zabiť ju nemal právo.To je fakt.Aj tak to neobjasníte.Lebo to sa ani nedá.Akurát tu budete konšpirovať zbytočne aj vy

enmery
19. júl 2024

@liusa82 Jediná tu konšpriruješ ty. A chcem vedieť, kde bolo plno dôkazov o nejakej jej "povahe". Si ju nazvala pobehlicou provokatívnou bez dôkazov, ženu, mŕtvu ženu. Jeho manželka sa tu nevyjadrí a ani nemôže-nemá možnosť, ale zato ty tu predvádzaš perfektnú ukážku tvojej "povahy". Proste ignoruj diskusiu, ako rozosievať toto zlo a šírenie budov. Mimochodom, prípad je objasnený-Kramný je odsúdený. Ďakujeme.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
srdeenko19
19. júl 2024

Si mi došla do rany s touto diskusiou. Som chcela tiez vytvoriť a popýtať sa, aký bol prvý diel včera na voyo. Ci sa mi oplatí predplatiť si to 😁 celkom dosť to sledujem, aj mam pozrete všetky dostupné videa na YT.

parvinka0001
19. júl 2024

Baby kedy pôjde nová časť ?

enmery
19. júl 2024

@parvinka0001 Zatiaľ naa voyo ukazuje len túto jednu časť a nepíše nič o vysielacom čase. Ale keďže dali prvú časť dnes, predpokladám zase v piatok.

enmery
19. júl 2024

@srdeenko19 Voyo máš prvých 7 dní zadarmo, keď sa zaregistruješ😁Sa rozhodneš, keď pozrieš prvú časť😊

parvinka0001
19. júl 2024

@enmery ďakujem.

nikpa
20. júl 2024

@enmery úplne súhlasím s prípadom Judity, podľa toho čo som sledovala je emocionálne prázdna a to v spojitosti s vysokou inteligenciou, je nebezpečna kombinácia. Pozrime sa na podobných jej kolegov ktorí boli alebo ešte aj su nositeľmi týchto vlastnosti, ako napr. Breivik či Kozák... Rozdiel je len ten, že jej sa podarilo zabiť len 1 človeka.

kamatopo
20. júl 2024

@enmery my to práve teraz máme na sedem dní skrz dovolenku a práve tento dokument my vyhadzuje, že je len pre predplatiteľov. Takže až keď zaplatím na celý mesic🤷.

kiki68
20. júl 2024

Ved ten sedi v base, takze to urcite spachal. A dostal nejaky vyssiu sadzbu myslim. Podla mna sa spoliehal na to, ze mu to v moslimskej krajine prejde a nejak to pojde do stratena. Asi neratal s tym, ze ani Egypt, ani Cesko nebudu padnute na hlavu. Takych vrahov je vela, kazdy z nich ma nejaku obhajobu a dovod.

blunka
Autor odpoveď zmazal
blunka
20. júl 2024

@enmery
nevieš mi prosím dať link k "s tým novinárom o Judite",alebo nejaké indície podľa čoho to nájsť ? By som si to rada pozrela.