Kauza okolo speváka skupiny Rammstein - váš názor
Ahojte. Sledujete niekto túto kauzu? Čo si o tom celom myslíte? Nie som nejaký fanatický fanúšik, no hudbu Rammstein milujem a počúvam už dlhé roky. Till LIndemann má svojské texty, zopár z nich cez čiaru, iné nádherné. Ale hudba ako celok je úžasná. Pár dní dozadu sa okolo Lindemanna prevalili naozaj škaredé veci. Možno sa o tom hovorilo aj skôr, ale nesledujem to až tak, iba teraz. Fans sa rozdelili na 2 tábory. Tí, čo stoja za Rammstein a tí, čo sa od nich odvrátili. Ja som niekde medzi, hudba je hudba. Tú budem počúvať, nech už sa to bude vyvíjať akokoľvek. Ale je mi z toho celého dosť smutno. Ako to vnímate vy? Veríte ženám, ktoré tvrdia, že ich spevák a ďalší členovia kapely zdrogovali, sexuálne obťažovali, možno až znásilnili? Ja sa prikláňam k tomu, že na tvrdeniach tých žien bude veľký kus pravdy.😒
@kiki68 Hm, ženské vedia byť ešte horšie než muži. Len sa na to toľko nepoukazuje, lebo sú to vraj nežné pohlavia.😉 A muži, ktorých ženy obťažovali, či znásilnili (alebo muži mužov) nemajú nikde žiadnu podporu tak ako ženy. Muži nemajú kde nájsť pomoc.
@trinityf spolocnosti sa obavaju domino efektu. Ze ak budu spajani s niekym s takou kauzou, ludia ich automaticky zaskatulkuju, ze to podporuju (a je to fakt, ludia to bezmyslienkovite robia. Ked su niecim pobureni, idu podla pocitov, emocii, nie podla faktov.).
Takze nejde o to, co si o tom myslia a ci je to cele pravda, ide im o biznis.
@h2 čo nemyslím vážne? 😂
@canis_lupus Toto: "On je asi jediná celebrita, s ktorou by som sa nebyť toho, že som vydatá rada vyspala, a to bez drog a dobrovoľne."
@osky "Kto vie trochu po nemecky..Toto je svedok.
Ta hudba tie texty,a vyzor "umelcov" hovori dost.
Je to vsetko uchylne,agresivne...patria do blazninca.
Ale Slovaci sa radsej nazenu na takuto traposinu,ako na normalne divadlo ,film, koncert..."
Tak toto dievcatko ma v sebe pekny chaos a hadze zodpovednost za svoje spravanie na vsetkych naokolo, taka mala jednoducha manipulatorka. A ze nechcela robit sceny.... 🙄
@h2 hej, myslím 😂 ja mám divný vkus na mužov 😂😂 ale išlo mi o to demonštrovať, že tisícky žien by mu padlo do náruče, takže fakt nepotrebuje nejakú znásilňovať alebo niečo.
@canis_lupus Nejde o divný vkus, nejde o to, že ty máš 26 a on 60 atď. Ide o to, aký má on postoj k sexu a k tým ženám, že sú to preňho "kusy mäsa", ktoré ho ináč vôbec nezaujímajú, ani by nebol zvedavý na tvoje meno napríklad a už na druhý deň by si na teba ani nespomenul. O tom, že by som nezniesla chlapa, ktorý ho mal predtým strčeného v tisíckach iných žien, ani nehovoriac, už len to samo o sebe je na grcanie.
Hudba áno, Lindemann samotný nie je moja šálka kávy a sadomaso tiež nie. Ale sme rôzni a naše úchylky rôznorodé. Potiaľ v pohode. Ta Írska youtuberka začala tým, ze ju zdrogoval, zbil a znásilnil. Potom ju už neznasilnil, len zbil a zdrogoval, potom sa nenašli nie len svedkovia na drogy ale ani stopy po nich v jej krvi, tak už ju len zbil a keď vyšlo video, ako sa trieska pred koncertom o zábrany, tak už ju ani nezbil. Hlavne, ze jej kanal so prilepsil o niekoľko tisíc sledovatelov. Úplne nezištne a vôbec nie krivé obvinenie. Ku ktorému sa pridalo zopár hysteriek, ze aj ich známe a kamarátky (anonymné, samozrejme) mali takú skúsenosť.... Takže áno, verím, ze je Lindemann brutalne hovädo a vyživa sa v surovom sexe. Ale evidentne si fanynky na túto činnosť vie získať aj dobrovoľným postupom. Byt nim, tak tu sibnutu mrochtu zazalujem na niekoľko miliónové odškodné.
No ja teda nie som úplný odbornik na pop kultúru, no pokiaľ viem, vždy sa točili okolo každej jednej skupiny ženy a dievčatá. Grupies, či ako sa to vola. Myslite, ze taky Mick Jagger bol svaty? To len ako príklad. A drogy a ine chutovky, to už k tomu asi patri nie? Ved to bolo vzdy, len teraz to tie dievky hned hodia na IG,FB a vytlkaju z toho nieco viac pre seba. ....Teraz som niekde čítala, že proste sa točia okolo členov skupiny a spia s hociktorým členom, ktorý práve chce. Aj ženy, čo majú doma muža a deti. To je ich štýl života.
Áno R je pre niekoho kontroverzná skupina, tak to ma hneď inú príchuť. Asi iné skupiny si dávajú vacsi pozor, aby sa to nedostalo von, možno ma R ma väčší apetít...
Určite tomu verím.
@lenka_aknel 👍🏻 presne tak. Kto tam bol, bol tam aj hodiny pred koncertom. Ľudia tam boli ústretoví, milí, ani jeden škandál nebol. Žiadna agresia. Takže tam boli normálni ľudia😀 a k téme? Nemyslím si o ňom nič. Pre mňa je umelec a tak ho aj vnímam. Orgán, ktorý rieši obvinenia má vydať stanovisko a súdiť.
Ženské po nich skáču ako pes po udenom...takže nemyslim, že toto museli takto riešiť...
Raz sa sj skupina HIM vyjadrila ,že fanynky im samé skáču do postele
@osky "jasne,manipulatorka...
Len tak by si mohla zavesit videjko a nebala by Sa,ze ju budu zalovat minimalne za poskodenie mena...
Ked myslis..."
Ja tu skupinu nemusim, ale ta deva robi len to co jej "manazment" doporucil. Rok cusala a teraz s tym vysla.
Skratka vedela do coho ide, este aj v inom videu citovala ich texty (ktore su teda dost hardcore) a asi musela vediet o co ide ked ju kontaktovala ista p. Alena a musela mat isty dresscode.
Tak nech sa tu po roku nehra na chudiatko.
no ja zas nechápem,ktorá normálna osoba by s hentakým starým slizským chrenom pomaličky dôchodcom išla.Ale ako vidím, hlupaní sa nájde teda dosť po svete😀ja by som sa ho ani nechytila.Ani keby mi niekto zaplatí. celebrita,necelebrita ..Presne ako tu niekto opísal jemu ani z očí nič dobré nepozerá
Tak, ako sa žiaľ deje obťažovanie, deje sa aj falošné obviňovanie a môže mať vážne dopady. Čo sa týka tejto konkrétnej Lynn, neverím jej. Nič z toho, čo zverejnila, ma nepresvedčilo. Oveľa presvedčivejšie pôsobila slečna, ktorá tam s ňou vraj celý čas bola a žiadne zdrogovanie nevidela, takže keď už by som nejakému internetovému prejavu mala veriť, tak skôr jej. Čomu som ochotná veriť, je to, že tá ruská pasacka tým dievčatám klamala, že nejdú na sex, ale keďže ani jedna netvrdila, že by po ich odmietnutí nasledovalo nejaké obťažovanie, nijaké Lindemannove previnenie tam nevidím. Nemyslím si, že v jeho záujme bolo naťahovať sa s dievčatami, ktoré si mysleli, že ich pozývajú na párty, lebo im chce len nalievať alkohol za pohľad do ich krásnych očiek 😄 nijako ma o údajnom obťažovaní nepresvedčilo ani to, že litovská aj nemecká polícia odmietla ďalej vyšetrovať, lebo nie je na základe čoho. Každopádne tento spevák je ideálny cieľ na takéto obvinenie kvôli provokačným textom a celkovému umeleckému prejavu, dokonca už len samotná tvrdšia muzika niektorých ľudí zvádza k tvrdeniam, aké zlo to je 🤭
Ja ti poviem priklad Lady GAGA O tej sa tiez vela popisalo .A pocula si ju niekedy hovorit ona musi kricat aby ju vobec niekto bral vazne lebo keby nebola zachripnuta z tolkeho kricania tak by znela ako mala myska 😅🤣A o tychto na scene satanasoch v sukromi urcite dedkovia co sedia na teraske s trasucou rukou popijaju vinko 🤣
@osky takze za to že chodíš do opery si lepšia ako ti čo počúvajú metal? Zobuď sa
Áno, lebo takéto kauzy sa zásadne dejú, iba v prostredí metalovej hudby. A čo sexuálny škandál vo Švédskej akadémií, čo udeľuje Nobelove ceny za literatúru, kauza Bambini di Praga atd.
@osky Na koncerty v zlatej viedenskej sale,do Mozarthaus alebo aj na Sängerknabe ci do opery,ci na balet alebo muzikal....
Stihas?poznas?
Ci len takych ako Ramstein😉
Posledne dve tvoje vety by som podčiarkla, jasné vyvyšovanie sa.... LEN takych ako Rammstein? čo teba do toho čo kto počúva? Za to že ty chodíš do koncertnej sály vo Viedni si máme teraz mysliet že ty si namyslená nudná horenoska? No nie, ale myslim si to o tebe pre nieco ine, chovas sa ako Cuky a Luky a to sa už dávno nenosí..
Mne sa nepáči ako ich veľa ľudí a aj spoločnosti zavrhli len na základe odteraz nepotvrdeného obvinenia. Rammstein milujem, ale rovnako musím povedať že som zvedavá na výsledky vyšetrovania. Aj keď tam tie ženy liezli a boli si vedomé čo sa od nich očakáva, nikto nemá právo robiť s nimi niečo proti ich vôli, to je predsa samozrejmé. Ale napríklad táto zmodrinovaná nechápem čo rieši, Tilla odmietla a bol síce nahnevaný, ale rešpektoval to. Kde ona prišla k modrinám ani sama nevie 🤷♀️ ďalšia sa nadrogovaná pod ním prebrala a keď sa jej spýtal či môže pokračovať, neodmietla ho. Myslím že násilník by sa jej takto na názor nepýtal keď už. A inak mi je veľmi ľúto že sa v skupine medzi členmi očividne niečo deje, sám Christoph sa vyjadril že Till si okolo seba vytvoril bublinu do ktorej oni nevidia, teda po toľkých rokoch ktoré spolu fungujú sa trochu bojím že sa rozpadnú. Možno ma tu niekto vysmeje ale ja by som si v tom prípade aj poplakala 😖😁

@canis_lupus 😖 Nemyslíš vážne?!!!