Kauza okolo speváka skupiny Rammstein - váš názor
Ahojte. Sledujete niekto túto kauzu? Čo si o tom celom myslíte? Nie som nejaký fanatický fanúšik, no hudbu Rammstein milujem a počúvam už dlhé roky. Till LIndemann má svojské texty, zopár z nich cez čiaru, iné nádherné. Ale hudba ako celok je úžasná. Pár dní dozadu sa okolo Lindemanna prevalili naozaj škaredé veci. Možno sa o tom hovorilo aj skôr, ale nesledujem to až tak, iba teraz. Fans sa rozdelili na 2 tábory. Tí, čo stoja za Rammstein a tí, čo sa od nich odvrátili. Ja som niekde medzi, hudba je hudba. Tú budem počúvať, nech už sa to bude vyvíjať akokoľvek. Ale je mi z toho celého dosť smutno. Ako to vnímate vy? Veríte ženám, ktoré tvrdia, že ich spevák a ďalší členovia kapely zdrogovali, sexuálne obťažovali, možno až znásilnili? Ja sa prikláňam k tomu, že na tvrdeniach tých žien bude veľký kus pravdy.😒
Nevidím dôvod,načo by to robili. Veď tie ženy s nimi pôjdu bezproblémov aj "za triezva".
@syslik81 to je pravda, drogy k nim patria. Ale nietoré násilné texty (Ich tu dir weh napr.) svedčia, že spevák to trošičku nemá akoby v hlave v poriadku. A potom ten Row zero, Ruska čo mu robila vraj pasáčku... no bohvie, ako to celé naozaj je a či sa to niekedy dostane až na súd, ak sa niektorá zo žien rozhodne (možno Shelby).
@koniarova 😅 určite je mnoho takých
Nijako ma to zatial neovplyvnilo, pocuvam pesnicky dalej. Tu naozaj nehovorime o zenach, co isli nahodne okolo, pripadne “len” boli na koncerte. Ked niekomu posielam hole fotky, asi necakam, ze ideme hrat clovece. Ak mu nieco realne dokazu, tak to mozno prehodnotim.
@ropucha6 je to len a len problem tych hlupych zien, viem co je to za spevaka, aku ma minulost a nebudem sa vyhovarat ze ma zdrogovali a znasilnili, same dobrovolne liezli na akciu s nimi, presne ako ti milionari co nevedeli co od dobroty a sli do tej ponorky co sa utopila. A rada si vypocujem ich hudbu.
texty piesne im moze pisat aj dakto iny ...spievaju to co ludia chcu pocut a co sa predava..vdaka tomu maju peniaze .. no byt slavny a bohaty ma aj druhu stranku ... nie su ani prvy a ani posledny a pravdu sa bezny clovek nedozvie ... sudy ovplyvnuju peniaze .. rovnako ako vypovede ci mimosudne dohody etc .
Akože viem len o tom, ako to bolo s tou prvou. Tá bola pod pódiom, kde sú len pekné baby, ktoré potom pozývajú na párty a očividne môžu chcieť mať s nimi sex a je to VŠEOBECNE ZNÁME. Však pokiaľ viem, tie baby v tej VIP zóne samé písali na instagram tej ruskej pasáčke, aby sa tam dostali a ona vyberala tie pekné. Videla som na YouTube aj nejaké videá dievčat, ktoré boli vyslovene vedľa tej, ktorá ho prvá obvinila a boli aj na tej afterpárty a vraj bola splietala nezmysly a nik ju nezdrogoval. A okrem toho vraj Till má nejaké zvláštne chúťky, ale pochybujem, že by riskoval povesť seba aj kapely, keď môže mať tisíce žien, ktoré to s ním chcú. On je asi jediná celebrita, s ktorou by som sa nebyť toho, že som vydatá rada vyspala, a to bez drog a dobrovoľne 😂😂
@canis_lupus áno, Alena Makeeva je tá pasáčka. No Till má akože fakt zvláštne chúťky, ja tak nejak i verím, že nemá problém s dosť drsným S/M a BDSM.
K poslednej vete - proti gustu... Ja ani za milión 😅😅
@syslik81 Lindemann je výhradný textár a autor básnických zbierok, jeho EGO by mu asi nedovolilo aby mu niekto iný fušoval do remesla 😅
Podľa mňa to má znaky satanizmu aj tá hudba. Vôbec sa tomu nečudujem. Verím im.
@bloger tiež im verím. Nemienim ich svedectvá okamžite zavrhnúť a zosmiešniť len preto, že hudbu Rammstein milujem. Spevákovi tá zvrhlosť kuká z očí a oči sú zrkadlom do duše. Áno, texty majú dosť dark charakter. Satanizmus neriešim. RK cirkev a ich krvavá história, to je jedno veľké modlárstvo, sadizmus a satanizmus sám o sebe a keby boli pri moci, dodnes by sa upaľovalo. Ale to je na inú tému.
Čo si o tom myslím? Že niečo na tej kauze smrdí a riadne. Myslím, že by chlapci takto hlúpo neriskovali. Majú za sebou x rokov koncertovania, x skúseností. Stálo by im to za to? Podľa mňa nie. Aj to je divné, že nahrávacia spoločnosť s nimi hneď ukončila spoluprácu, keď ešte neprebehol súd ani nič...
Nebudem sa čudovať, keď sa rozpadnú, veď už to dlho avizujú. Adieu
@trinityf ono si vezmi aj prípad Depp vs Heard, stačilo že napísala či povedala že ju bil a hneď sa na neho napr Disney vyje..lo a aj Warner bros. A keď skočil súd a vyhral tak ho Disney chcelo späť 🫣
@trinityf Tiež si to vravím. No vieš, keď sa vlak utrhne, s jedlom rastie chuť a človek sa cíti nedotknuteľný, prestane byť opatrný a myslí si, že sa mu všetko prepečie. V kútiku duše dúfam, že sa mýlim. No niečo mi vraví, že nie. Ale, čo priniesie budúcnosť, ukáže čas. Díky za názor. Bola by celkom škoda, keby sa rozpadli.
@bloger veď ani ja tebe, 🙂tie texty sú dosť temné, povedať to jazykom kresťana, tak áno, majú prvky satanizmu.
@janulik2008 to je fakt. 👍 Hm... Je to na zamyslenie.
Nesledujem, resp niečo som videla na nete ale inak to ide mimo mňa. Hudba je hudba, mne stačí keď čítam v jednej nemenovanej skupine kde sa tiež riešilo aby koncert nebol a na moju otázku že čo hovoria na Hollywood Vampires bola odpoveď že stačí len názov a je to jasné 🙄
@janulik2008 presne, hudba je hudba. R-Kellyho notoricky známu pesničku I believe I can fly nemám ani teraz problém si vypočuť. Ani pozrieť si z nostalgie nejaký diel seriálu Show Billa Cosbyho, či film so S.Connerym. Ja si tieto kauzy proste oddeľujem od hudby, filmov. Lebo inak by pomaly človek nemal čo počúvať a pozerať 😅 Ale mrzí ma, ak sa na niekoho koho mám rada, niečo prevalí, nie že nie
Nemôžem uveriť ako jedny ženy a jedny matky dokážu zľahčovať a spochybňovať takúto vážnu a smutnu vec. Pevne verím, že by ste takto zľahčovali, aj keby sa jednalo o vašu dcéru alebo o vašu sestru. To, že sú celebrity a môžu mať ženu, ktorú len chcú, ešte neznamená, že nemôžu znásilňovať. Vo svete šoubiznisu už bolo veľmi veľa takýchto prípadov. Takíto ľudia majú niekedy syndróm boha, majú pocit nadradenosti a pocit, že môžu všetko. A títo páni nevyzerajú zrovna ako anglicki gentlemani. Platí sice prezumpcia neviny, ale dúfam, že sa pravda ukáže.
@stanulienkat Myslím si, že Lindemann má božský syndróm. Asi taký nebol vždy, nemám nič proti ľuďom, čo majú radi bdsm. Ale ak sa dominant nevie ovládať, ak to tá žena/muž NECHCE, ale je k tomu prinútená/ý a ak bdsm tomu druhému vyslovene zdravotne ubližuje a neprináša potešenie, to nie je ok. "Ubližujem ti a nemrzí ma to" - prečo mám pocit, že text tej piesne bol tak veľmi úprimný a nebol iba nejakou pózou, alebo čisto len inšpirovaný príbehom nejakého sériového vraha?
Pockam si co sa zisti pri vysetrovani.
Nazor mam na to taky, ze tie zeny vedeli, co idu robit na tu party. Ze tam bude alkohol, drogy a povedze si uprimne, takmer kazda z tych fanusiciek by mu rada roztiahla nohy a este sa tym pysila. Nevidim dovod ist do backstageu po nieco ine, ked som predtym posielala fotky v spodnom pradle ci som vhodna adeptka 🤔
Jedna ho obvinila z toho, ze jej daval sexualne navrhy, ona odmietla, nic nebolo... No to ma dost pobavilo popravde, uff, davat navrhy zene! No fuj ten prasiak 🤣
Dalsia hovori, ze s nim mala sex a ze bol nasilny a ona v tej chvili nepovedala, aby prestal, ale teraz to lutuje, lebo jej to bolo neprijemne. Tak k tomu asi tolko, ze nememu ani vlastna mat nerozumie 🤷
Ale ak sa zisti, ze niektora mala sex proti svojej voli, pripadne ze ked aj v procese povedala, ze nechce pokracovat (neviem pokojne poslite link na take vyjadrenie), tak potom ano, to je znasilnenie.
Ak sa to dokaze, zahadzujem albumy a prestavam pocuvat. Rovnako ako som prestala s pedofilmi, nackami a inymi nasilnikmi, ked sa to o nich zistilo.
A to co spieva v textoch moze byt pokojne opis dobrovolneho sexu (ano, ludia sa mozu vopred dohodnut aj na tom, ze sex bude prebiehat nasilne, a ano, existuju zeny co chcu, aby to bolo ako znasilnenie a clovek ako on rozhodne nema problem take spoznat) pripadne to mozu byt len jeho fantazie. Na tom asi nevidim nic divne, ale ja mam inde hranicu
@stanulienkat ale veď tam sa o znási*nenie ani nejedná, tá baba ho obvinila, že s ňou chcel mať sex a bol naštvaný keď odmietla. Potom že ju zdrogovali (je viac výpovedi žien, čo boli na tej afterpárty s ňou a žiadne drogy tam neboli, fľaše boli sealed) a že sa zobudila s modrinami, ku ktorým nevie ako prišla (podľa svedkov sa počas koncertu hádzala o okraj stage-u, je plno videí, kde sa chovala počas toho koncertu ako drbn*tá).
Akože sorry, ale odkedy je návrh na sex od muža zločin? 😂 Okrem toho je verejne známe, že presne pre sex baby na tú afterku vyberajú. V Litve myslím že už aj zastavili na polícii ten prípad, lebo tam nie je čo riešiť, keďže k ničomu nedošlo.
@autor no jeho sexuálne fantázie určite nie sú normálne, ja počúvam aj jeho projekt Lindemann a toto je moja obľúbená pesnička (Knebel), tam keď si pustíš ešte aj klip, budeš mať zážitok 😀 Na konci koncertov s Lindemann premietal svoje vlastné p*rno, kde ho ženy ústne uspokojujú, dá sa to dohľadať ešte stále a vraj vždy na koncertoch na začiatku Deutschland, keď tam ostatní poskakujú v tých svietiaich maskách a robia tanečky si on vždy niekde vzadu/pod pódiom dá rýchlovku s fanúšičkou 😂
Ale podľa mňa to, že má nejaké divné fantázie neznamená, že niekoho znásilní. Mne sa jeho texty, videá aj estetika páčia a nie som násilníčka 😆 To, že mu hentá Ruska dohadzuje baby na jednu noc nie je zrovna príklad morálky, ale nie je to žiadny zločin, ak to aj ony chcú. S ak by sa aj prišlo na to, že je vinný z nejakého sexual assault, ako človeka ho samozrejme odsúdim, ale neprestanem počúvať Rammstein ani Lindemann.
@maranta_leuconeura Skoro každá célevrita má svoje temné tajomstvo.
@osky Aká je tvoja najobľúbenejšia divadelná hra ak sa smiem spýtať?
@canis_lupus 😅 Heh, možno by sme sa divili, aké fantázie majú ľudia, dokonalé piliere komunity. . Lindemann ...no je to starý vajčiak už od pohľadu, má niečo chlípne v očiach. Ja ho ako človeka vôbec nemusím, ale stotožňujem sa s tým čo píšeš. Tiež neprestanem počúvať Rammstein.
Tiez som toho nazoru, ze bez vetra sa ani listok nepohne, tie baby velmi dobre vedeli o co tam pojde, ked boli pozvane na sukromnu party. Jedine ze by boli jednoduchsie a nedopinalo im, ze to bude zahrnat hlavne drogy.
Druha vec je ta, ze sa voci spevakovi a jeho spravaniu ohradili aj ostatni clenovia kapely a vydali vyhlasenie, ze spevak si svoje sukromne party robi mimo nich a co sa na nich deje, nema s nimi nic spolocne a nestotoznuju sa s jeho spravanim. Takze tym nepriamo potvrdili, ze asi uplne normalny nebude a deju sa tam nejake veci.
Neverim tym zenam, odkedy som raz videla ako dve zeny chceli znasilnit jedneho spevaka dost znamej skupiny prave na backstage party, tak tomu neverim. Vyuzili tie potvory, ze chalan mal nizsiu vahu, mal uz nejaky alkohol v sebe a normalne ho chceli zamknut do kupelne a znasilnit. Chalan, teda dospely chlap ( mal cca 35 ) krical nech ho nechaju a tie si isli dalej. Zabavu som im zrusila ja a vytiahla ho von, jedna totiz chcela zmaknut dvere a nastastie som ju pretlacila silou. Odvtedy mam na zeny svoj nazor. Dalsie sa mi ponukali same do postele s tym, se keby sa nudim, tak su k dispozicii. Sorry, ale taketo bagandze ma nejaky Till za potrebu kdesi opiate opierat? No neverim tomu. Tie potvory navyse dotycnemu este aj ukradli sperk a dalsia zase potiahla kabat. Ako trofej. Cize ak si nejaka pipka zrazu spomenie, ze sa jej cosi nepacilo, tak na co tam vobec lozila. Ked nechcem riskovat, tak ani na take cosi nejdem. Ako ja po tom co som videla tym zenam neverim. Mna sa pytali, ze co im to kazim, ze som sa mala pridat. Ako znasilnovat muza, ozaj super
Ale on bezne navstevuje bdsm kluby v Berline, je tym znamy. Netaji sa tym, tak co dievcata chcu zbierky motylov? Ved je jasne, ze ma svoj vkus. Hlavne on raz povedal, ze pre neho su tie texty katarzia toho ako spracovava v sebe tie temne temy vobec. Nielen tohto, ale aj napr pripadov, co sa stali. Napr Mein Teil je o tom kanibalovi, co zabil ineho muza na jeho zelanie. Tiez Mein Herz brennt referuje na urcite udalosti. Tak to vie v sebe spracovat a dat von, aspon nerobi zle svojej rodine ako vela ludi

nemyslim si,ze by boli na tom tak zle aby museli zeny zdrogovat .. drogy same o sebe k nim patria a tie "zeny" to vedia... chcu zapadnut daju si daco a potom sa stazuju ...