Kávičkári. Akú pijete kávu?
Ahojte už tu máme tému o čajíčkoch, čo tak začať o dobrej káve? Čo pijete? Akú kávu zbožňujete?
Ja si v kaviarni dávam cappuccino, to milujem 🙂
A doma mi momentálne chutí Tchibo Gold Selection Crema, bez cukru, so smotanou.
@m_ij_ka tak isto jacobs kronung instantnú s cukrom a mliekom,cappuccino menej,a zo zrnkovej takú čo je akcia
@anatalia77 asi mám rovnaké chuťové bunky 🙂 . ja zrnkovú už nepijem, volakedy som ju pila, ale keď som čakala prvú dcéru tak vtedy sa mi zhnusila. Keď si ju kolegyňa v práci zalievala , ja som cítila ako keby zalieva pleseň a odvtedy ju nepijem 😖
ja napríklad obdivujem, keď niekto vypije kávu bez cukru....to by som ja nemohla...
Ja milujem klasické espresso, nie je nič lepšie, samozrejme ak je dobre urobené v kvalitnom kávovari. A keď si robím kávu ako pochúťku, tak samozrejme capuccino 🙂
doma si robim v ''kotogo'' 🙂 a kupujem si mletu v praziarni 🙂 ked idem na kavu, potesi ma ak tam neni Lavazza, Rioba z metra alebo Meinl 🙂 mam rada take kaviarnicky s kavami z roznych kutov sveta 🙂
najčastejšie čiernu, bez mlieka, cukru. To pijem doma, v práci, na návštevách. V kaviarni si dávam kapučíno alebo ľadovú so zmrzlinou, alebo alžírsku, viedenskú. Podľa toho na čo mám chuť, keď chcem maškrtiť. Espreso si nedávam, lebo je pre mňa prisilné v kaviarni.
@magda15 My máme kávovar Jura E8 a je skvelý, jedným stlačením máš napr. to capuccino hotové za minútku, z čerstvo pomletej kávičky- čo je podľa mňa to dôležité 🙂

zalievanú - 2 kocky cukru - mlieko, potom z automatu.