Kávičkári. Akú pijete kávu?
Ahojte už tu máme tému o čajíčkoch, čo tak začať o dobrej káve? Čo pijete? Akú kávu zbožňujete?
Ja si v kaviarni dávam cappuccino, to milujem 🙂
A doma mi momentálne chutí Tchibo Gold Selection Crema, bez cukru, so smotanou.
ja si dávam jacobs kronung instantnú s cukrom a mliekom, sem tam cappuccino 🙂
@m_ij_ka tak isto jacobs kronung instantnú s cukrom a mliekom,cappuccino menej,a zo zrnkovej takú čo je akcia
@anatalia77 asi mám rovnaké chuťové bunky 🙂 . ja zrnkovú už nepijem, volakedy som ju pila, ale keď som čakala prvú dcéru tak vtedy sa mi zhnusila. Keď si ju kolegyňa v práci zalievala , ja som cítila ako keby zalieva pleseň a odvtedy ju nepijem 😖
@m_ij_ka niektoré zrnkové sú naozaj na grc,to máš pravdu
ja napríklad obdivujem, keď niekto vypije kávu bez cukru....to by som ja nemohla...
Ja milujem klasické espresso, nie je nič lepšie, samozrejme ak je dobre urobené v kvalitnom kávovari. A keď si robím kávu ako pochúťku, tak samozrejme capuccino 🙂
doma si robim v ''kotogo'' 🙂 a kupujem si mletu v praziarni 🙂 ked idem na kavu, potesi ma ak tam neni Lavazza, Rioba z metra alebo Meinl 🙂 mam rada take kaviarnicky s kavami z roznych kutov sveta 🙂
najčastejšie čiernu, bez mlieka, cukru. To pijem doma, v práci, na návštevách. V kaviarni si dávam kapučíno alebo ľadovú so zmrzlinou, alebo alžírsku, viedenskú. Podľa toho na čo mám chuť, keď chcem maškrtiť. Espreso si nedávam, lebo je pre mňa prisilné v kaviarni.
nescu zabudla som dopísať, zalievaná mi nerobí dobre na žalúdok.
@magda15 My máme kávovar Jura E8 a je skvelý, jedným stlačením máš napr. to capuccino hotové za minútku, z čerstvo pomletej kávičky- čo je podľa mňa to dôležité 🙂

zalievanú - 2 kocky cukru - mlieko, potom z automatu.