Kde môžem kúpiť petardy na Slovensku?
Neviete kde by som ešte kúpila nejaký ohňostroj alebo petardy? Teraz sme docestovali na sk
Už nijaké nekupis. Všetky už pokupili iní retardi. A keď nepokupili aj tak už nekúpia. Skrtnite si zapaľovače ak chcete svetielko.
@zuzanka.zuzu Bude aj ďalší rok, ale menej. A každý ďalší rok zasa menej a menej. Čoraz viac inteligentných ľudí prestáva vidieť zmysel tejto zábavky a dokonca je dosť silný verejný dopyt po prijatí rôznych obmedzení. Do 10 rokov to ozaj bude zábavka len pre jednoduchších pubertiakov a dospelých nevyzretých retardov
@annm81 a miliardu číňanov napríklad 😉 (nemyslím len dnes)
@zuzanka.zuzu Ten trend je celosvetový.
Nekupuj, šetrí si korunky na rozumnejšie veci 🙂
Minulý rok mi niekto šmaril petardu bod balkón.Môj pes čo sa zvyčajne nebojí poľovníckej streľby, búrky sa tak zľakol, že utekal preč.Keď ešte rodičia mali psa sa od strachu pokakal v dome.
Aký význam májú vybuchovacie veci?
Ako deťom nám dali prskavky, dymové farebné bomby, včeličky, fontány.
Tie petardy si môžete všetci strčiť do zadku.Furt len čakám ktoré retardované decko mi to hodí pod nohy.
Strč si ich do riti a nech ti to niekto zapali 🤦🏼♀️
Narovinu ? Si bezohľadne teliatko 🙂
@zuzanka.zuzu
@annm81
Kiez by to bolo ako v Cine...
https://fontech.startitup.sk/sanghaj-nahradil-n...
Je to raz za rok a čo riešime.... Každý kto pusti čo i len jednu petardu by mal povinne vidieť všetky tie mŕtvoly za dnešnú noc. Všetky mŕtve psy, mačky, vtáky, splasene srnky, jelene, tie mŕtve mláďatá ktoré sa vďaka stresu predčasne narodili v stajniach.
A mali by vidieť záchvaty autistickych deti, strach dôchodcov, tie rodiny s chorým dieťatkom ktoré bude celu noc hore, mohla by som pokračovať do rána..
Toto všetko by malo byť ako povinne odpozerane s kúpou petard.
Vraj raz do roka...
Autorka, tvoj kocur to predricme, ale napriklad vtaky, aj tie v meste, ktorych je stale menej na to doplatia zivotom. Chori ludia, domace zvierata, s vynimkou tvojho kocura, diva zver, tak ti si kvoli minute "radosti" niektorych prostoduchych jedincov vytrpia svoje.
Petardy kupuju len retardi. Prilis neskoro riesis tie blbosti, co si robila doteraz? Tvoju otázku beriem len ako pokus zaprovokovat na konovi.
Ty so dobra retardka😀
Pred chvíľou som vysla von povedať susedom, aby prestali hádzať petardy pred náš dom, pretože mi budia 7mesacne dieťa. Tie petardy si strčte viete kam!
@jj298 blahoželám, že vám dieťa spalo. Ja mám dieťa s veľmi slabým spánkom, takze keď sa mi budí na petardy, hádam nepôjdem susedom za to poďakovať. Btw, moj syn nom ešte horši. Keď mal 1,5 roka, tak sa zobudil a nevedel zaspal o 5 hod. ráno. Nie všetky deti spia, takze áno, prežívam.
Toto je určite vymyslená téma. Lebo keby že niekto takto skutočne chce kúpiť, tak napíše aspoň mesto. 🙂
Predsa autorka nebudeš bežať na Oravu, keď ti tu niekto napíše, že v malej večierke ich ešte majú, že??
Aha ako pekne hajali silvestrovské tatranské kamzíky v roku 1971...
https://ta3.com/clanok/917807/tanap-zazil-jeden...
(píšem ako idiot schválne)
@neviditelnypes 😢😢
Daruj kocúra do rúk normálnym ľuďom.
Mam za sebou najhoršie 2 dni života a to mám 34 rokov. Náš pes, ktorý 10 rokov nemal problém s ohņostrojom a strielaním dostal včera pri silnom strielaní petard epileptický záchvat. Dnes ďalšie 2. Keď toto zažiješ, tak pochopíš. Strel si tú petardu rovno pod nohy a uvidíš, aká je to sranda. Neľutujem nikoho, komu pytotechnika poškodí končatiny alebo oči, uši.
Svetelná show, sa dá spraviť aj bez hluku. A ešte krajšia.
@lalenka33 môjho kocúra milujem neviem prečo by som ho mala dávať niekomu inému? Ach aj by som čosi napísala ale nechcem byt vulgarna😅
Kvôli tomu že si rada pustím ohňostroj ho mám dať niekomu inému? Jasne že to nepúšťam na balkóne a ako hovorím kocúr toto ignoruje keď sú najväčšie rany max sa pretočí na druhy bok .. možno by som to brala inak keby sa toho boji 🤷🏻♂️
Tvojho psíka mi je ľúto…
Dobre, chapem, co sa moze pacit na ohnostroji. Chapem, ze mnohi ludia nie su schopni kritickeho zamyslenia sa a ze faktor ako znecistovanie, zvierata, citlivi ludia a pod. , toto vsetko je nimi silne podcenovane.. Lebo waw svetielka!
Ale petardy?!?
Petardy?!
Hovadina, co silne rachne a inak ziaden efekt?
Ako to sa fakt moze pacit iba mentalne slabym jedincom!
Autorka - tak nam neozrejmis svoj pozitivny vztah k petardam?
@autorka, chápeme, takže si egoista, ktorý proste hľadí na seba a svojich blízkych, že však nám to nevadí a ostatní ma môžte bozať, hej?
Môj otec inak presne na toto doplatil ako 20 ročný. Hádzali s kamarátom petardy (ku cti im slúži, že to robili na ohraničenom družstevnom pozemku, kde neboli ani ľudia a ani zvieratá) a jedna tá petarda buchla skôr ako mala. Výsledok - prišiel o prsty na ruke. Dúfam, že ti tento príklad poslúži, aby si sa aspoň trochu zamyslela nad sebou.
ženy, dievčatá, ako som tak postrehla v mnohých diskusiách a vyjadreniach si stále jedinci s úbohou mentálnou a emočnou výbavou nedajú vysvetliť, že silvestrovská noc je utrpenie. Aj v televíznych novinách, oteckovia nadšení, mamičky tiež, lebo ich deťom sa to páči 🤷♀️... Ani s nimi na sekundu nepohlo, kdeže použiť hrkálku v lebke... Utrpenie= Nielen pre zvieratá, ale aj pre malé deti, zdravé deti, ŤZP populáciu, autistov (momentálne sú odhady 50- 60 tisíc, nie je presný údaj- tiež vizitka krajiny... 🤔) ľudí so stareckou demenciou, epilepsiou, kardiaci, psychiatrický pacienti, ešte stále medzi nami žijú seniori, kt. zažili vojnu (posttrauma).
Zaujímavé, že málokto spomína aj požiare, hm lebo taká odpálená, neriadená "radosť" na mojej streche, to je fakt potešenie 🤔
Poznám osobne pani, ktorej uhynul psík. Jedna slušná, seriózna žena, svojim bytím nikdy nikomu v okolí neškodila. A zásluhou nejakých degenerovaných jedincov (kt. mal otec radšej utrieť do záclony, alebo strieľať tento genetický materiál do prezervatívu- urobil by prospešnejšie pre spoločnosť ) jej v momente po rane zomrel pes 🐕💕
https://www.noviny.sk/slovensko/500125-psik-zom...
Smutné, ako tak sledujem okolie a nielen 31. 12 lepšie to nebude... Som realista.
Touto cestou pozdravujem všetky uvedomelé matky a otcov a chcela by som si zaželať, nech je vás viac. 💐
Dúfam, že všetci, čo tu dávate ,,hejty" na pyrotechniku, tak nežeriete mäso, lebo tým podporujete utrpenie a zabíjanie zvierat .. jaj zabudol som, zase sa tu zišla kôpka pokrytcov... Vlastne len čokle majú city, taká krava alebo prasa nie jaaj
@filipsvk123 áno, len to čo im vyhovuje 👍

@autorka to ze tvoj kocur sa neboji jetvoj problem. Moje macky su zalezene pod gaucom a v strese. Dufam, ze ju nezozenies