icon

Kde nájsť človeka, ktorý mi urobí seminárnu prácu?

2. jún 2021

Ahojte, potrebujem radu ako by som našla nejakú dobrú dušu čo by mi urobila seminárnu prácu? Viem, že ma mnohé odsúdite ale študujem VS, pracujem a mám dieťa a skuskove obdobie takze mi moc nevychádza čas na seminarku. Samozrejme si zaplatim.
Skúšala som stránku jaspravim ale tam som nenašla že by niekto urobil celu prácu ale len kontrolu textu a tak pod.

dskjhfdlkdjhl
3. jún 2021

@malinoismum sotva, toto je uz (aspon si myslim) len na tom zadavatelovi a v podstate ani neviem, ci by mu reklamacia pomohla-jeho by predsa vyhodili. A pri opravnej moznosti by snad uz urobil nieco aj sam, alebo vlastne ktovie, su rozni zufalci.

pimpa12
3. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl Každý si slovo morálka môže vyložiť podľa seba. Čo je pre jedného nemorálne, to nemusí byť pre druhého. Pre mňa vypracovaná seminarka niekým iným rozhodné nie je niečo, nad čím sa budem pohorsovat. Ale ako hovorím, je to len a len môj názor.

dskjhfdlkdjhl
3. jún 2021

@pimpa12 ano, toto mi je jasne, pre niekoho je vsetko moralne. Mame tu preto rozne zumpy😉

malinoismum
3. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl To bola IRONIA 🙂

dskjhfdlkdjhl
3. jún 2021

@malinoismum ale ved ja to chapem😉

pimpa12
3. jún 2021

@malinoismum to netuším, možno hej. Tiež som to doteraz zvládla sama.

dskjhfdlkdjhl
3. jún 2021

@pimpa12 aj svojim detom robis ulohy? Lebo to tu vidim velmi casto. A to je naozaj medvedia sluzba😉

malinoismum
3. jún 2021

@pimpa12 lebo si šikovná 👌🏽♥️😎

pimpa12
3. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl ako som písala vyššie moje deti majú 2 a 5 rokov tak asi ťažko.

dskjhfdlkdjhl
3. jún 2021

@pimpa12 tiez pojdu raz do skoly😉

pimpa12
3. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl nie nebudem im ich písať, je to predsa nemorálne😀

frufruwa
3. jún 2021

eseminarky.sk, zaverecneprace.sk

dskjhfdlkdjhl
3. jún 2021

Asi nic lepsie nevymyslim, tak budem odpisovat:
„Vzdelávať človeka v myslení, ale nie v morálke, je vzdelávať hrozbu spoločnosti.“
A nech si to uz kazdy preberie ako chce.

78787878
3. jún 2021

@sofiella No neviem, pre mna zrovna Tvoj postoj svedci presne o urovni slovenskej VS. Pred tyzdnom som pisala seminarku sestre, kedze nestihala pri praci a detoch... Studuje to iste co kedysi ja a nie je to odbor, ktory sa da robit bez vzdelania... Mala 15 stran a trvala mi 2 dni (pokial to samozrejme nekopirujes copy paste ako bezny amater).

konikkon
3. jún 2021

Na nete sú predsa stránky, ktoré ponúkajú vypracovanie podkladov, t.j. urobia ti celú seminárku podľa zadania. Ja som si tak počas mojich školských časov privyrabala a písala som tlkom diplomovky, bakalárky, seminárky a pod. Celkom dobre som sa na tom nabalila, nie je to lacne, sprostredkovateľ si na tom tiež ešte poriadne prihodil. Keď som si to rozpocitala na hodiny, tak som niekedy písala aj za 20 eur / hodina, co na študentskú brigádu vôbec nebolo zlé. Bola som rada, že na Slovensku máme toľko po titule túžiacich debilov.

sofiella
3. jún 2021

@78787878 to je úplne jedno ci to trvá 2 hod alebo 20hod. Aj ja som mala projekty ci portfólia ktoré som neurobila za deň. Ale niektoré prace som urobila za 2-3 hod pretože som sikovna! Viem kde hľadať informácie, viem si vybrať co je podstatne a mam doma dostatok literatúry. Takže tvoj koment je od veci.
Standardne seminárne prace su do 5stran. A tam není co sedieť 20hod
Ak ovládaš strojopis tak to musi byt raz dva
Ked uz niekto naozaj nestíha tak oslovím sestru ako píšeš, prípadne si pomôžem prácami z predošlých ročníkov.

oliviakatka
3. jún 2021

Svoje práce som počas štúdia písala sama, všetky. Týždeň po skúškovom som rodila a posledný ročník vratane diplomovky a štatnic som dala s novorodencom, ako slobodná matka, na Á-čka. Netvárme sa, že jedna seminárka je odrazom 5-6 ročného štúdia preboha 🙄 Momentálne mi konči rodičak a prácu mam až od septembra (aj drobec školku), ex nie je uvedený v RL, preto výživné nepoberám. V takejto situácii mi je proste u prdele odkiaľ vezmem 💶 pre syna 🤷🏼‍♀️ Tiež si viem predstaviť lepšie stráveny čas, ako písanim cudzej práce.

sofiella
3. jún 2021

@78787878 takže moj postoj ze vysoká škola ma nízku úroveň lebo som názoru, ze štúdium je samostatná činnosť a študent ma preukazat svoje vedomosti a schopnosti tak ok.... inak mam aj ja spoluziacky, ktoré pisali to iste co ja 3dni
Je to o šikovnosti, nie o CTRL c ctrl v

78787878
3. jún 2021

@sofiella Prepac, ale neznasam, ked niekto zovseobecnuje. Trochu rozmyslaj, ak mas cim. Ked mas predmety, kde seminarka ma mat 5 stran, a nie predpisanych 15, tak to asi bude ine.

tatiana1329
3. jún 2021

No boze je tam toho ze jednu seminarku si necha urobit. Ach zeny. 🤦‍♀️
Ak si este nikoho nenasla napis mi sukromnu spravu s viac info pozriem sa na to.

charlotte911
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
3. jún 2021

@konikkon tak lepšie asi ako kurvu robit😉

pimpa12
3. jún 2021

@tatiana1329 presne tak.

alazala
3. jún 2021

Nehnevaj sa to je naozaj trápne! Načo študuješ tú školu? Fakt otras, toto že máš deti, nemáš čas nie je výhovorka, daj si odklad alebo čo.. Ale to tiež svedčí o tom a akej kvalite sú vysoké školy na sk a aj celé spoločenské nastavenie,veľmi smutné

livka283
3. jún 2021

Mňa fascinuje, ako sa dokážu všetky dokonalé ženy vzrušovať nad napísaním jednej seminárnej práce zúfalej mamine, ktorá nestíha ,lebo pracuje, platí odvody, za ktoré si užívajú naši najvyšší, ktorí majú kúpené celé tituly a smejú sa nám do ksichtu!! Do ulíc nepôjde nikto, ale moralizovať na nete každá druhá...

dskjhfdlkdjhl
3. jún 2021

@livka283 v niecom mas pravdu, ale ak raz clovek nad niecim mavne rukou, tak sa mu potom mava uz ovela lahsie. A ked sa tu niekto ozve, ze sa mu to zda nemoralne, tak ho mnohe vysmeju. Takze potom, ak by chcel vyjst do ulic, tak si mozno ani netrufne, lebo tam by ho mozno cakalo nieco horsie ako vysmech.

livka283
3. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl no bohužiaľ napr.expremiér a spol banda terajšia aj predošlá boli skôr, ako táto mamina a všetko sa prepieklo, všetci ticho , takže v podstate národ bol a je ticho, ale vravím ľahšie sa púšťa anonymne do neznámej osoby,ako riešiť rybu od hlavy , ale áno celá doba je smutná a zlá a to sa odzrkadľuje v ostatných aspektoch spoločnosti

dskjhfdlkdjhl
3. jún 2021

@livka283 ale preco sa prepieklo? Keby tu bola vacsina moralna, tak sa to neprepecie. Lenze si pozri kona a kazdu chvilu nejaka maminka riesi ulohu svojim detom-ved to je tiez podvod. A kopec dalsich prikladov by sa dalo napisat. A evidentne (podla volebnych vysledkov) ludom podvody nevadia, inak by nevolili podvodnikov.

tayla
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
3. jún 2021

@tayla Len kde je hranica medzi malym a velkym podvodom, medzi neskodnym a skodlivym? Toto je presne ako s tou varenou zabou, odkyvam maly podvod a ani si neuvedomim a je zo mna mavatko😉