Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ruzove 😀 , ale jednoduche
@zlatat viem, ako sa citis, ja som tiez odvedena 😉 z vychodu do BA a uz som tu asi 10 rokov ale vobec si neviem zvyknut....ja stale rozpravam, ze idem domov, ked ideme k nasim 😠 snad dochodok stravime uz na vychode 😉
@njonja ta je nadherna, jednoducha, cista, krasna...krasne mas tie torty, jedna krajsia ako druha
dievčatá potrebujem poradiť.. na svadbu nam piekla jedna pani koláče a upiekla aj tieto http://www.flickr.com/photos/47187605@N04/46290... a teraz chcu jedni odo mna aby som im ich napiekla na svadbu.. ale ja nemam sajnu ako sa to robí.. teda co je to za zákusok.. nepoznáte ho niektorá ?
@mizulienka ani ja som si za tých 12 rokov nezvykla 😖 Náš Radko vyhlásil, že keď bude dospelý, tak sa presťahuje do KE 😀 😀
Ahojte, potrebujem poradiť. Určite ste to už preberali, tak sa vopred ospravedlňujem. Aký krém môžem dať pod poťah? Chcem to skúsiť prvýkrát a čítala som že sa môže poťah roztiecť.
@miciatko To ja som tu uz davnejsie davala postupy na tucniakov
skus pozriet
@yamahafazer nadhera.Na boku je stencils ci cokotransfer?
@yamahafazer krasna Evi 😉
@njonja krásna
@larah nádherná
@yamahafazer nádherná
@larah nadherny kvietok.... 😵 akurat som ho obdivovala na stranke 2449 a sup ..prave si dala fotku, ze uz je aj na torticke. Kraaaaasna torticka 🙂
mám jednu otázku od veci... malá v noci revala ako šialená a dnes len tak chrapotká... je skoro bez hlasu... čo jej môžem na to dať... viem že sú na to tie kalciové ampulky... ale naša dr. má dovolenku a doma ju nemám... a bojím sa že v noci ju nebudem počuť ani plakať

@jakelina 🙂)))))