Kde nájsť stratený kľúč od auta v byte?
Kde by mohol byť kluc od auta v dvojizbovom byte... :D hľadám uz druhy den.
Syn 3r niekde zapatrosil.
My bezdetní si ani neuvedomujeme s akými problémami bojujú rodiny s deťmi 🤣🤣
Nie je to odo mňa veľmi pekné ale dosť som sa pobavila na komentároch.. autorka želám veľa šťastia a síl
Kukni aj umývačku riadu.. Náš raz bol v kabíne rušňovodiča vo vláčiku z LEGA Duplo. Susedin zase v korbe smetiarskeho auta.. na jej smolu toho skutočného - kľúče stihli v deň ich straty vyniesť so smetím.
hocikde
Ja som takto hladal ovladac od stareho videa na kazety. Nakoniec sa nasiel o par mesiacov pri malovani vo videu miesto kazety :D
Já jsem teď minulý týden hledala klíče od domu a po týdnu jsem našla spadnuté v tenisce pod botnikem 🙈
Toto by aj mňa zaujímalo.. Dcérka dala nevie kde a rok už hľadame, myslím, že odpadkovy kôš, inak by sa ukázal. Ešte že máme náhradné, ale muž zúri, že keď tie stratíme, sme nahrati
@hanka5215 ja som raz svoj dala do chladničky do dvierok so smotanou 🫣
My sme všetko vždy našli v hračkách. Vo vnútri autíčok, skladaciek, nákladnom aute.... Raz sme našli kľúče vo vnútri topánky. Tak skúste aj tam pozrieť. Plus vrecká na budnde.
@hanka5215 ahoj, bude podľa synovej logiky na mieste. Teda u nás to tak bolo. Stratil sa mi "internet" taký mini v usb kľúči. Bože, čo som sa ho nahľadala, potrebovala som súrne niečo dokončiť do práce a syn ešte nerozprával 🙊, pochodili sme celé mesto, lebo doma nebol (jednoizbák) a jediné čo ma napadlo, bolo, že ho zobral v rúčke vonku doobedu a ja som si to nevšimla. Ešte mi krásne gestikuloval že "neni" internet 😂 Ľudia sa v meste sa za mnou otáčali, keď som po ňom zúfalá hučala - kde je internet? kde si nechal internet? hľadaj internet!
Napokon bol internet "na mieste" a on sa úprimne čudoval čo vystrájam - keď sme prišli domov ukázal mi ho zavretý vo svojom hračkárskom notebooku ...
Ale tak. 3 ročný vie už toľko čiže koš vylúčim. Medzi hračkami, v nejakom jeho vaku taške. V topánke. U teba v bunde, mohol kľudne tiež strčiť. A povedať ti nevie?
a inak môže byť hocikde kde sa dá zasunúť - medzi matracmi, epedmi na gauči, medzi skrinkami, ak máte otvárací gauč/posteľ s úložným priestorom tak aj tam, v škatuli s autíčkami, vnútri nejakého autíčka.
Skús naňho fintu, že idete niekam autom, nech ti donesie kľúč
mne sa takto stratil mobil.. nasiel sa az pri stahovani o par rokov... v GAUCI normlane padol do zadu za a ostal vpadnuty vnutri.. v tych latkach zo zadnej strany.. nijak to nebolo vidno, nenaslo sa.. a to sme nemali gauc pri stene:D Inak na hladanie, ak neprezradi, a volnym okom nevidno.. treba hlbkove riadenie :D to moze byt vsade... za skrinkou, medzi hrackami, gauc, postel, kos, zachod.. vsade .. podla toho kde to dieta ma pristup :D
dcera zapatrosila dve veci ktore som nikdy viac nevidela : silikonovy podbradnik a odsavacku na sople. :D inak ked nieco mladsia stratila vzdy som rozmyslala kde sa predtym motala najviac, a vzdy pomohlo. V topanke alebo v kosi na pradlo :D
Môj šikovník ukryl kľúče v subwoofer-i….Ak máte dosiahnuteľný reprák,skúste pozrieť aj tam….
Zober skleneny pohar, do pohara povedz, co hladas a prevrat ho hore dnom. Stratena vec sa najde do 24 hodin. U mna funguje 100 %😁 a mezditym hladam🫠 inak, toto nie je moj vymysel, to som kdesi citala a praktikujem😀
@jasla na eprakone od trnky 😀
@anouschka5 veru tam🤣🤣🤣
Mojej kolegyni syn hodil kľúče do práčky... hľadala niekoľko dní, až kým nešla prať, potom našla...
To mi pripomenulo, keď som hľadala snubný prsteň a obrúčku, hľadala som úplne všade, pýtala sa malého, stále tvrdil, že nevie, že on ich nevidel, manžel bol nešťastný a nahnevaný zároveň..po týždni som si zo zúfalstva sadla na zem v detskej izbe, že idem rozmýšľať ako 4rocne dieťa 😁 a v tom som ich zbadala, boli zavesené na takom veľkom aute na výfuku 🤣
Našiel sa?

Mne padol kluc do daznika … hladala som ho 4
Mesiace … do kosa na dazdniky som pozerala ale nikdy som dazdniky neprevracala 🙈 len nahodou som raz zobrala ten v ktorom bol. Opytaj sa pohara … mna vzdy potom napadnu uplne absurdne miesta, ze na to fakt zacnem verit 😂