icon

Kde nájsť stratený kľúč od auta v byte?

hanka5215
30. sep 2024

Kde by mohol byť kluc od auta v dvojizbovom byte... :D hľadám uz druhy den.
Syn 3r niekde zapatrosil.

olimuc
30. sep 2024

Mne padol kluc do daznika … hladala som ho 4
Mesiace … do kosa na dazdniky som pozerala ale nikdy som dazdniky neprevracala 🙈 len nahodou som raz zobrala ten v ktorom bol. Opytaj sa pohara … mna vzdy potom napadnu uplne absurdne miesta, ze na to fakt zacnem verit 😂

buberova
30. sep 2024

My bezdetní si ani neuvedomujeme s akými problémami bojujú rodiny s deťmi 🤣🤣
Nie je to odo mňa veľmi pekné ale dosť som sa pobavila na komentároch.. autorka želám veľa šťastia a síl

oblecenie99
30. sep 2024

Kukni aj umývačku riadu.. Náš raz bol v kabíne rušňovodiča vo vláčiku z LEGA Duplo. Susedin zase v korbe smetiarskeho auta.. na jej smolu toho skutočného - kľúče stihli v deň ich straty vyniesť so smetím.

sisska96
30. sep 2024

hocikde

ketrint
30. sep 2024

@tykat 😂😂😂tak ste mali Vianoce hneď aj s darčekom 🙏😂

pe_mi
30. sep 2024

@hanka5215 pozri pod matrac, pod rošty

lianka123
30. sep 2024

@hanka5215 v topankach

dextersk
30. sep 2024

Ja som takto hladal ovladac od stareho videa na kazety. Nakoniec sa nasiel o par mesiacov pri malovani vo videu miesto kazety :D

zutera
1. okt 2024

Já jsem teď minulý týden hledala klíče od domu a po týdnu jsem našla spadnuté v tenisce pod botnikem 🙈

aleza
1. okt 2024

@hanka5215 u nas boli kluce schovane v skrinke v hrnci pod pokrievkou. Pol dna sme ich hladali. Kym som nesla varit☺️

janamakva
1. okt 2024

Toto by aj mňa zaujímalo.. Dcérka dala nevie kde a rok už hľadame, myslím, že odpadkovy kôš, inak by sa ukázal. Ešte že máme náhradné, ale muž zúri, že keď tie stratíme, sme nahrati

margotka17
1. okt 2024

@hanka5215 ja som raz svoj dala do chladničky do dvierok so smotanou 🫣

luccija
1. okt 2024

@lianka123 dobrý nápad ja som si tak položila prsteň na botník a spadol do topánky, ktoré som si pár dní neobula prehľadala som všetko vysávač, kontajner...

erika212
1. okt 2024

My sme všetko vždy našli v hračkách. Vo vnútri autíčok, skladaciek, nákladnom aute.... Raz sme našli kľúče vo vnútri topánky. Tak skúste aj tam pozrieť. Plus vrecká na budnde.

dzonik
1. okt 2024

@hanka5215 ahoj, bude podľa synovej logiky na mieste. Teda u nás to tak bolo. Stratil sa mi "internet" taký mini v usb kľúči. Bože, čo som sa ho nahľadala, potrebovala som súrne niečo dokončiť do práce a syn ešte nerozprával 🙊, pochodili sme celé mesto, lebo doma nebol (jednoizbák) a jediné čo ma napadlo, bolo, že ho zobral v rúčke vonku doobedu a ja som si to nevšimla. Ešte mi krásne gestikuloval že "neni" internet 😂 Ľudia sa v meste sa za mnou otáčali, keď som po ňom zúfalá hučala - kde je internet? kde si nechal internet? hľadaj internet!
Napokon bol internet "na mieste" a on sa úprimne čudoval čo vystrájam - keď sme prišli domov ukázal mi ho zavretý vo svojom hračkárskom notebooku ...

sono2
1. okt 2024

Ale tak. 3 ročný vie už toľko čiže koš vylúčim. Medzi hračkami, v nejakom jeho vaku taške. V topánke. U teba v bunde, mohol kľudne tiež strčiť. A povedať ti nevie?

dzonik
1. okt 2024

a inak môže byť hocikde kde sa dá zasunúť - medzi matracmi, epedmi na gauči, medzi skrinkami, ak máte otvárací gauč/posteľ s úložným priestorom tak aj tam, v škatuli s autíčkami, vnútri nejakého autíčka.
Skús naňho fintu, že idete niekam autom, nech ti donesie kľúč

fido69
1. okt 2024

@dzonik napísala "môže byť hocikde kde sa dá zasunúť"
Jednoznačne najvtipnejšia odpoveď. 😂

simca06022011
1. okt 2024

mne sa takto stratil mobil.. nasiel sa az pri stahovani o par rokov... v GAUCI normlane padol do zadu za a ostal vpadnuty vnutri.. v tych latkach zo zadnej strany.. nijak to nebolo vidno, nenaslo sa.. a to sme nemali gauc pri stene:D Inak na hladanie, ak neprezradi, a volnym okom nevidno.. treba hlbkove riadenie :D to moze byt vsade... za skrinkou, medzi hrackami, gauc, postel, kos, zachod.. vsade .. podla toho kde to dieta ma pristup :D

hendikep
1. okt 2024

dcera zapatrosila dve veci ktore som nikdy viac nevidela : silikonovy podbradnik a odsavacku na sople. :D inak ked nieco mladsia stratila vzdy som rozmyslala kde sa predtym motala najviac, a vzdy pomohlo. V topanke alebo v kosi na pradlo :D

vannillka
1. okt 2024

Môj šikovník ukryl kľúče v subwoofer-i….Ak máte dosiahnuteľný reprák,skúste pozrieť aj tam….

jasla
1. okt 2024

Zober skleneny pohar, do pohara povedz, co hladas a prevrat ho hore dnom. Stratena vec sa najde do 24 hodin. U mna funguje 100 %😁 a mezditym hladam🫠 inak, toto nie je moj vymysel, to som kdesi citala a praktikujem😀

anouschka5
1. okt 2024

@jasla na eprakone od trnky 😀

jasla
4. okt 2024

@anouschka5 veru tam🤣🤣🤣

hendikep
4. okt 2024

@vannillka presne, tam moja strka svoje ponozky 😂

adka176
4. okt 2024

Mojej kolegyni syn hodil kľúče do práčky... hľadala niekoľko dní, až kým nešla prať, potom našla...

dominika1234567891
6. okt 2024

To mi pripomenulo, keď som hľadala snubný prsteň a obrúčku, hľadala som úplne všade, pýtala sa malého, stále tvrdil, že nevie, že on ich nevidel, manžel bol nešťastný a nahnevaný zároveň..po týždni som si zo zúfalstva sadla na zem v detskej izbe, že idem rozmýšľať ako 4rocne dieťa 😁 a v tom som ich zbadala, boli zavesené na takom veľkom aute na výfuku 🤣

yvanielka
8. okt 2024

Našiel sa?

hanka5215
autor
8. okt 2024