Kde si kupujete oblečenie?
Dnes som bola po dlhej dobe v Avione v Ba.Zeny okolo 40 tky kde si kupujete pulóvre, svetre, košele?
Prešla som všetky obchody plán bol kúpiť čiernu predĺženú košeľu najobycajnejsiu z obyčajných.
Mame som chcela kúpiť jeden pekný pulovrik.
Po 3 hodinách som horko ťažko odišla s košeľou zo Zary.Predtym som si zvykla niečo pekné kúpiť v Promod občas Orsay.V CA, Reserved, Stradivarius či Mohito všade boli obrovské strikovane krikľavé roláky, alebo krátke nad pupok, alebo tak veľké, že nezapnem bundu🙂.Vsade vyložené polyesterove letné šaty, kvetovane blúzky čo potrebujú predať leziaky, alebo teplákové mikiny a tepláky.Kde nakupujete pekne oblečenie?Už ani v Peeku som nevedela nič mame kúpiť.Alebo som si vybrala zle nákupné centrum?
Som rada, ze nie som jedina, co si v obchode nevie vybrat. Nemam konfekcnu postavu, ale zatial mi vzdy sadli veci v bonprix. A este v peeku si obcas nieco najdem
Sekáče,ja aj muz a naozaj kvalitné, štýlové veci. Mnohé ako nové, niektoré aj nenosené.
@gertrudaosem prečo by mi malo všetko sadnúť a páčiť sa, objednám naraz aj 10 ks, zadarmo mi to dovezie kuriér, doma v pohodlí vyskúšam a čo mi nesedí/nepáči sa opäť zadarmo vyzdvihne kuriér. Vačšinu si ale nechávam. Ak si dobre pamätám tak 5r už takto fungujeme celá rodina. Nemusím sa motať 2-3h v nákupnom centre, prehrabávať handry a hľadať kde čo je, vláčiť to, ale pekne si doma vyfiltrujem len presne to, o čo mám záujem a s takými parametrami, ktoré chcem.
Šijem si sama