icon

Kde si kupujete oblečenie?

23. dec 2022

Dnes som bola po dlhej dobe v Avione v Ba.Zeny okolo 40 tky kde si kupujete pulóvre, svetre, košele?
Prešla som všetky obchody plán bol kúpiť čiernu predĺženú košeľu najobycajnejsiu z obyčajných.
Mame som chcela kúpiť jeden pekný pulovrik.
Po 3 hodinách som horko ťažko odišla s košeľou zo Zary.Predtym som si zvykla niečo pekné kúpiť v Promod občas Orsay.V CA, Reserved, Stradivarius či Mohito všade boli obrovské strikovane krikľavé roláky, alebo krátke nad pupok, alebo tak veľké, že nezapnem bundu🙂.Vsade vyložené polyesterove letné šaty, kvetovane blúzky čo potrebujú predať leziaky, alebo teplákové mikiny a tepláky.Kde nakupujete pekne oblečenie?Už ani v Peeku som nevedela nič mame kúpiť.Alebo som si vybrala zle nákupné centrum?

Strana
z2
dominikamacakova
Odpoveď bola odstránená
bubinko1506
24. dec 2022

Som rada, ze nie som jedina, co si v obchode nevie vybrat. Nemam konfekcnu postavu, ale zatial mi vzdy sadli veci v bonprix. A este v peeku si obcas nieco najdem

zenazaba
24. dec 2022

@galganka vdaka za super tipy 👍 z monatelieru Ti ako sedia veci? Pozeram, ze tam sa velkosti zacinaju od 36.

zuzudrnda
24. dec 2022

Sekáče,ja aj muz a naozaj kvalitné, štýlové veci. Mnohé ako nové, niektoré aj nenosené.

galganka
24. dec 2022

@zenazaba odtiaľ mám zatiaľ len topy a čelenku pre najstaršiu. Ale pokukujem aj po šatách. Jeden top mám tú 36-ku, je to mušelín, takže v sušičke pár mm shiahlo ale stále ostal jemne oversize, taký som ho aj chcela. Druhý som si už nechala upravovať podľa seba.

lily246
25. dec 2022

@gertrudaosem prečo by mi malo všetko sadnúť a páčiť sa, objednám naraz aj 10 ks, zadarmo mi to dovezie kuriér, doma v pohodlí vyskúšam a čo mi nesedí/nepáči sa opäť zadarmo vyzdvihne kuriér. Vačšinu si ale nechávam. Ak si dobre pamätám tak 5r už takto fungujeme celá rodina. Nemusím sa motať 2-3h v nákupnom centre, prehrabávať handry a hľadať kde čo je, vláčiť to, ale pekne si doma vyfiltrujem len presne to, o čo mám záujem a s takými parametrami, ktoré chcem.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
valeria_h
25. dec 2022

Šijem si sama

Strana
z2